Succes istoric pentru naţionala de tineret. Suntem aproape calificaţi la EURO 2019

Naţionala de tineret a României a câştigat meciul decisiv cu Bosnia-Herţegovina, scor 2-0, miza fiind primul loc în Grupa a 8-a de calificare la Campionatul European de anul viitor.
Filip Stan
11 sept. 2018, 12:40
Succes istoric pentru naţionala de tineret. Suntem aproape calificaţi la EURO 2019

ROMANIA BOSNIA 2-0. Naţionala de tineret a României este aproape de o performanţă epocală! Într-o perioadă aproape catastrofală pentru fotbalul românesc selecţionata Under 21 este ca şi calificată la Campionatul European de anul viitor.

Tinerii noştri tricolori au învins în meci decisiv Bosnia-Herţegovina, scor 2-0, şi au trecut pe primul loc al grupei a 8-a. Scorul a fost deschis în minutul 16, de Adrian Petre, jucătorul danezilor de la Esbjerg, din pasa lui Ianis Hagi. Şi în continuare jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi au fost mai activi, iar golul care ne-a risipit emoţiile de final a fost marcat în minutul 70. Autorul a fost Ianis Hagi, care a punctat direct din corner.

România a preluat astfel şefia grupei a 8-a şi este ca şi calificată la turneul final de anul viitor, mai având de jucat cu Ţara Galilor şi Liechenstein. pentru a-şi păstra prima poziţie în grupă, naţionala noastră are nevoie de o victorie în aceste două meciuri.

Clasament:

1.

România U21

2:0 8 5 3 0 13:4 18
2. Bosnia și Herțegovina U21 0:2 9 6 0 3 22:7 18
3. Portugalia U21 1:0 8 5 1 2 19:9 16
4. Ţara Galilor U21 0:1 8 3 1 4 8:10 10
5. Elveţia U21 1:0 9 3 1 5 8:15 10
6. Liechtenstein U21 0:1 8 0 0 8 2:27 0

Click aici pentru a vedea România-Bosnia la Under 21

min. 70 GOOOL România! Ianis Hagi a marcat direct din corner! 2-0 pentru România!

Min 62 Dennis Man are şansa să facă 2-0, dar şutul său din interiorul careului de 16 metri este respins în corner de portarul Trkulja.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Pauză la Ovidiu, România-Bosnia 1-0.

Min. 24 Bosnia trece pe lândă egalare. Gojak profită de o neînţelegere între portarul Radu şi fundaşul Rus şi trage din unghi, dar din fericire balonul trece peste poarta noastră.

Min. 16 GOOOL România! Prima ocazie, primul gol! Adrian Petre, jucătorul lui Esbjerg, înscrie din câţiva metri, din centrarea lui Ianis Hagi! Calificarea la EURO 2019 e tot mai aproape!

România: Radu – Boboc, Rus, Paşcanu, Ştefan – Oaidă, Cicâldău – Man, Hagi, Coman – A. Petre

Rezerve: Căbuz – Ricardo Florin, Moldoveanu, Moruţan, Măţan, Ciobanu, Dulca

Antrenor: Mirel Rădoi

Bosnia: Trkulja – Memija, Mihojevic, Radeljic, Kadusic – Cavar, Loncar – Kuzmanovic, Gojak, Menalo – Demirovic

Rezerve: Kovacevic – Serbecic, Catakovic, Peco, Mujakic, Mulahusejnovic, Hadzihmetovic

ROMANIA va susţine marţi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, încă o partidă decisivă cu BOSNIA în lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2019, care se va desfăşura în Italia și San Marino. Arbitri: Francois Letexier – Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni. PRO X transmite, marţi, de la ora 19:00, ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X. ROMANIA mai are de jucat pe 12 octombrie acasă cu Țara Galilor, iar pe 16 octombrie, tot pe teren propriu, cu Liechtenstein, cea mai slabă echipă din grupă. În comparație, BOSNIA mai are un singur meci de jucat, și acela complicat, în deplasare cu Portugalia. Practic, o victorie obținută i-ar transforma pe „tricolori” în favoriți cerți la calificare. La turneul final se va califica direct doar prima clasată, iar cele mai bune patru dintre cele nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un turneu play-off pentru a stabili încă două selecționate care vor merge la EURO 2019. ROMANIA BOSNIA, meci contând pentru Grupa 8 a preliminariilor Euro 2019 U21, se joacă, marţi, la Ovidiu, de la ora 19:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X.

Clasament

ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X. Mirel Rădoi a convocat următorul lot:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Andrei Vlad (FCSB), Cătălin Căbuz (Hermannstadt).

Fundași: Radu Boboc (Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi), Florin Borța (CSU Craiova), Virgil Ghiță (Viitorul), Alex Pașcanu (Leicester), Adrian Rus (Sepsi), Ricardo Grigore (Dinamo).

Mijlocași: Marco Dulca (Swansea), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Alexandru Cicâldău (CSU Craiova), Ianis Hagi (Viitorul), Andrei Ciobanu (Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan).

Atacanți: Adrian Petre (Esjberg), Florinel Coman (FCSB), Robert Moldoveanu (Dinamo).

ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X. „Obiectivul nostru e locul întâi. Bosnia e robustă, dar nu am scos în evidenţă jucătorii lor în analiza meciului. Chiar dacă au atac foarte bun şi jucători de forţă, asta nu înseamnă că vor avea parte de dublaj şi de atenţie specială. Noi avem absenţe, însă am pregătit această dublă luând un lot care să ne asigure că înlocuim jucătorii, dacă va fi cazul. Nu vreau să credem că am făcut ceva foarte măreţ înainte să terminăm. Deocamdată, am învins doar Portugalia, care nu mai pierduse acasă de 20 de meciuri. Turneul final? Pentru mine nu se vede acum aproape deloc, se vede doar meciul de mâine seară”,  a declarat Mirel Rădoi, selecţioner U21 Romania, înainte de ROMANIA – BOSNIA.

ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X. „Am fost conduși în Bosnia-Herțegovina, dar știm de la VOI ce înseamnă să nu renunți niciodată. Așa că am revenit și am învins. Pentru că VOI ne-ați arătat că nu există imposibil, am mers în Elveția și am câștigat. Ne-am întors neînvinși din Țara Galilor, cu doi oameni mai puțin pe teren, pentru că VOI ne-ați învățat că nu există inferioritate. Iar în Portugalia, VOI ați curs timpul mai repede și ați apărat cu brațele lui Radu, ca să scriem istorie. Acum, ne întoarcem și luptăm pentru prima victorie acasă. Avem iarăși nevoie de VOI, în tribunele de la Ovidiu, marți 11 septembrie 2018, de la ora 19:00. Unii fără ceilalți nu putem câștiga! Împreună suntem generația neînvinsă!”, este mesajul adresat suporterilor pe pagina de Facebook Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei. PRO X transmite, marţi, de la ora 19:00, ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X. Echipele probabile la meciul ROMANIA – BOSNIA

ROMANIA: I. Radu – Fl. Ştefan, Paşcanu, Ad. Rus, Bodor – Oaidă, Cicâldău – Fl. Coman, I. Hagi, Man – Ad. Petre.

BOSNIA: Trkulja – Memija, Mihojevic, Radeljic, Kadusic – Loncar, Cavar – M. Kuzmanovic, Gojak, Menalo – Demirovic.

ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X. ROMANIA BOSNIA, meci contând pentru Grupa 8 a preliminariilor Euro 2019 U21, se joacă, marţi, la Ovidiu, de la ora 19:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO X. ROMANIA (15 puncte din 7 meciuri) este a doua în clasament, după BOSNIA (18 puncte în 8 meciuri). PRO X transmite, marţi, de la ora 19:00, ROMANIA BOSNIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Schimbări fundamentale în comerțul din România. Ce s-a ăntâmplat, de fapt
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!