Adrian Petre, după ce România a ajuns la un pas de EURO 2019: Încă nu realizăm ce am făcut

Atacantul Adrian Petre a declarat, marţi, că încă nu realizează faptul că echipa de tineret a României este foarte aproape de calificarea la turneul final al Campionatului European din 2019, după ce a obţinut şase puncte în partidele cu Portugalia şi Bosnia-Herţegovina.
Iulian Tudor
11 sept. 2018, 19:23
Adrian Petre, după ce România a ajuns la un pas de EURO 2019: Încă nu realizăm ce am făcut

A fost un meci foarte greu, ştiam că va fi greu încă de la început, dar ne-am concentrat în aşa fel încât să obţinem cele trei puncte, pentru că aveam nevoie de ele. Nu am gândit execuţia de la gol, când eşti atacant trebuie să dai gol cu orice parte a corpului, nu contează cu ce loveşti mingea, important e că a intrat în poartă şi că am câştigat. Încă nu realizăm ce am putut să facem, dar sunetm conştienţi că mai avem două meciuri grele şi sperăm să continuăm tot aşa, pentru că mai avem de muncit. Noi suntem un grup unit şi ne gândim numai la victorie cu oricine jucăm.

Ne-am gândit că putem câştiga, pentru că suntem conştienţi de valoarea grupului. Rădoi este un foarte bun motivator, îi suntem recunoscători că a putut să creeze un aşa grup unit şi să se integreze în grupul nostru în aşa scurt timp. Contra nu ne-a spus nimic, ne-a felicitat după meci, ne-a urat baftă înainte de meci, dar nu ne-a ţinut niciun discurs pentru că era conştient că ştim ce avem de fcăut. Ianis a dat un gol special, nu vezi în fiecare zi un asemenea gol. Îl felicit!„, a declarat jucătorul formaţiei daneze Esbjerg.

Echipa de tineret a României este foarte aproape de calificarea la turneul final, după ce a învins, marţi, la Ovidiu, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa din Bosnia-Herţegovina, în Grupa 8 a preliminariilor Campionatului European din 2019. Au marcat Adrian Petre ’16 şi Ianis Hagi ’70.

După rezultatele de marţi, România a trecut pe primul loc, cu 18 puncte, din opt meciuri. Bosnia-Herţegovina este pe locul 2, tot cu 18 puncte, dar din nouă partide. Portugalia ocupă locul 3, cu 16 puncte, iar Ţara Galilor este pe locul 4, cu 10 puncte, ambele cu câte opt meciuri jucate. Elveţia (zece puncte din nouă meciuri) şi Liechtenstein (niciun punct) nu mai au şanse de calificare.

România va mai juca două meciuri în această grupă, ambele pe teren propriu, cu Ţara Galilor, la 12 octombrie, şi cu Liechtenstein, la 16 octombrie. La aceeaşi dată, 16 octombrie, va avea loc meciul Portugalia – Bosnia-Herţegovina. Portughezii mai au un meci în Liechtenstein, la 11 octombrie.

La turneul final se califică direct doar prima clasată în grupă. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off în dublă manşă pentru a stabili ultimele două selecţionate care merg la CE.

Pentru a fi siguri de calificarea de pe primul loc, „tricolorii mici” mai au nevoie de patru puncte în ultimele două meciuri.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Schimbări fundamentale în comerțul din România. Ce s-a ăntâmplat, de fapt
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!