Horoscop weekend 28-30 septembrie 2018. Final cu Luna în Taur si Gemeni. Energii cu efecte speciale!

Horoscop weekend. Iata mai jos horoscopul de weekend 28-30 septembrie 2018. Sunt ultimele trei zile ale lunii septembrie, dupa o Luna plina in Berbec destul de provocatoare, care s-a manifestat pentru fiecare dintre noi in mod unic si ale carei efecte merg mai departe pana la Luna noua de octombrie. Acest weekend este special atat prin ce ne aduce tranzitul Lunii in continuare cat si prin faptul ca Pluto iese din retrograd ! Cand o planeta cu un tranzit asa de lent se misca, simtim cu siguranta aceste efecte. Ce facem insa cu ele, tine de nivelul fiecaruia de constiinta si de liberul arbitru pe care il avem. Nu suntem victime si de noi depinde sa folosim energia buna data de astre si de Cosmos in favoarea noastra.
Alina Costache
27 sept. 2018, 07:20
Horoscop weekend 28-30 septembrie 2018. Final cu Luna în Taur si Gemeni. Energii cu efecte speciale!

Luna, astrul ceresc ce ne influenteaza emotiile, va fi in acest weekend in Taur (pana Sambata la pranz) apoi in Gemeni. 

Ce ne aduce Luna in Taur de Vineri si Sambata (pana la pranz)

Taurul si Luna te indeamna sa incetinesti orice ritm si sa iti dedici putin timp sa ai grija de corpul tau si de planeta. Acest semn senzual si pamantesc te invita sa apreciezi lumea fizica si taramul celor cinci simturi. Mergi prin padure, prin parc, lucreaza in gradina, mergi la un masaj sau asculta muzica linistitoare si hranitoare pentru suflet. Aceasta este o Luna blanda, moale, odihnitoare si reflectiva, dandu-ne un timp de a practica doar a fi, pur si simplu.

Ca tot este vorba de a planta, acum poti planta seminte noi spirituale nu doar fizice, cum ar fi bazele unui proiect sau vis ce sta in asteptare de mult timp. 

Luna ne ghideaza emotiile iar Taurul ne ajuta sa simtim usurinta unui mod de trai mai armonios. Este o energie mai soft care pune prioritate pe confort, rasfat, chiar lux.

Putem folosi energia Taurului ca un timp de stabilizare, de concentrare sau pe a crea siguranta in vietile noastre. Acum, oricat de mult de munca este, intotdeauna va fi timp sa te opresti si sa te bucuri de tine si de viata ceva mai mult. 

  • Incetineste-ti ritmul … 
  • Exploreaza-ti partea senzuala din tine 
  • Rasfata-te dar cu cap 
  • Vorbeste-ti adevarul 
  • Tine de ce ti-ai propus dar fa compromis la nevoie 

Ce sa faci util cand Luna este in Taur

Pe durata acestor zile, este timpul sa iei contact in mod frumos si armonios cu trupul tau. Fa-ti o manichiura, tunde-te, maseaza-ti picioarele, fa o baie cu spuma. Trece-ti mainile peste corp ca sa te reconectezi cu acele parti pe care le iubesti dar si cu cele de care nu esti foarte mandru dar care au nevoie de dragostea ta.

Daca ai rani, onoreaza-le, pentru ca aceste cicatrici arata ca ai supravietuit. Venus poate vedea frumosul din toata lumea. Daca tu crezi in frumos, si altii vor crede.

Hraneste-ti simturile, vazul, auzul, gustul, mirosul, pipaitul. In viata moderna avem tendinta sa ne inchidem in spatele unui zid fata de lumea exterioara. Luna in Taur ne incurajeaza sa fim constienti. Ce auzi acum ? Ce mirosuri sunt in jurul tau ? Mananca o bucata din alimentul tau favorit si savureaza aroma.

Taurul este despre abundenta vietii. Mergi din camera in camera si priveste tot ce ai achizitionat din munca ta, tot ce e frumos in jurul tau. Care sunt lucrurile cele mai de pret pentru tine si de ce ? Sterge de praf tot ce ai valoros. Arunca sau daruieste tot ce nu mai are semnificatie importanta pentru tine sau care nu mai au functiile pe care le aveau candva. Un fermier are grija si de buruieni, nu doar de seminte. Verifica-ti contul bancar si exploreaza siteuri sau carti ce te invata cum sa iti economisesti si cresti veniturile. 

Ce ne aduce Luna in Gemeni de Sambata (dupa pranz) si Duminica

Atunci cand Luna se misca prin Gemeni, indiferent de cum ne simtim in mod normal, acum ne putem simti risipit in toate directiile. Astrologii caracterizeaza personalitatea Lunii in Gemeni drept usor de distas, greu de concentrat cand sunt mereu atatea alte lucruri care ii pot atrage atentia !

Fiecare eveniment in sine pare cel mai semnificativ pentru noi atunci cand suntem cu Luna sub Gemeni, si cu toate acestea fiecare ia pe rand locul sub lumina reflectoarelor apoi dispare rapid din atentie. Foloseste-te de atmosfera creata de Luna in Gemeni daca ai nevoie de energia si sustinerea astrala ca sa te razgandesti cu privire la orice aspect sau sa vezi si un alt aspect al unei probleme in care esti blocat.

Atunci cand Luna tranziteaza sectorul Gemeni, oamenii nascuti sub Gemeni vor avea zile excelente insa cei nascuti in semnul zodiacal opus, Sagetatorii, trebuie sa fie atenti pentru ca perioada este mai delicata pentru ei. 

Ce sa faci util cand Luna este in Gemeni :

Fii pregatit sa asculti. Viteza gandurilor escaladeaza si discursul jucaus si spiritual poate obstructiona usurinta conversatiei. Da-le si altora propriul timp de a vorbi si tine minte sa si asculti nu doar sa vorbesti.

Munceste interesant. Activitatea si flexibilitatea ne domina ziua, motivandu-ne sa facem de toate in acelasi timp. Asta ii face pe oameni foarte eficienti in comunicare si in munca intelectuala de orice fel.

Cumparaturi interesante. Este comun pentru oameni, cu Luna in Gemeni, sa cumpere carti, ziare, reviste si tot felul de accesorii de termen scurt al caror continut expira repede, aduc informatia pe moment dupa care sunt inlocuite cu altele. Dar au si ele farmecul lor !

Companie cu familia si prietenii. Luna in Gemeni ne face foarte compatibili sa discutam si sa clarificam relatiile de familie. Relaxeaza-te bucurandu-te de compania prietenilor facand excursii, intalnindu-va si fiind pur si simplu impreuna. Acum este un timp potrivit sa scrii un mesaj lung unei rude. Fii atent la vanitatea ta si nu o lasa sa iti strice relatiile apropiate.

Ocupa-te de sanatatea ta. Intrucat Luna in Gemeni inseamna flexibilitate, fa si tu exercitii fizice pentru flexibilitatea umerilor si a bratelor. Este firesc sa apara o rata crescuta de metabolism si o accelerare a respiratiei. Alege aerul proaspat pentru activitati din afara in loc sa stai in spatii inchise si neaerisite. Este bine sa eviti orice interventie sau dezechilibru pe zona umerilor, bratelor, incheieturilor, plamanilor si intregului tract respirator. 

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 28-30 septembrie 2018: 

Vino in fiecare joi pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Exista solutii mai bune la ce te preocupa decat cele care iti vin instant in minte. Ia-ti timp in weekend ca sa iti analizezi optiunile si sa vezi unde se ascunde alegerea aceea cea mai buna si permanenta. Ai nevoie de timp ca sa incepi sa muncesti si in avantajul tau. Daca esti obosit si fara energia specifica Berbecilor, nu vei avea suficienta forta sa faci fata. Odihneste-te cat mai mult in weekend, aceasta este recomandarea pentru tine.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Universul imi sustine ritmul cel mai potrivit  

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil sa treci printr-o perioada mai ciudata care nu este ceea ce te asteptai. Venus urmeaza sa intre retrograd in Scorpion si, tocmai cand credeai ca lucrurile se misca si devin mai rapide si usor de metabolizat, vezi ca ai nevoie de odihna, relaxare si meditatie. Daca te gandesti ca tu stii mai bine cum se vor dezvolta lucrurile in viata ta, gandeste-te inca o data. Poti fi surprins sa vezi ca drumul ales de Univers este diferit de cel gandit de tine. Tine minte ca acum este o perioada pozitiva

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu vad scopul din fiecare situatie 

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cu atat de multe lucruri ce se intampla si ganduri care ti se invart in minte, te-ai putea rataci daca nu ai puncte de centrare la care sa te intorci. Ai nevoie de un set stabil de prioritati care sa iti arate calea menita de urmat, ca sa poti lucra la ce ai in plan fara sa te pierzi in procesele tale mentale. Nu este nevoie sa ascunzi adevarul de cei ce te intreaba, dar asta nu inseamna sa vorbesti orice cu oricine. Respecta aceste reguli de comunicare ce implica respect reciproc in aceste zile.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Eu iubesc si sunt iubit prin comunicare

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Românii trebuie să facă din nou ITP-ul. Se suspendă automat. Legea îi obligă
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
ATENȚIE LA CE MÂNCAȚI! Aceste alimente cresc riscul de demență
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Sancțiuni aspre pentru stăpânii de animale. Mulți au crezut că este o glumă
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Noua iubită a lui Michele Morrone e româncă şi a lucrat pentru frații Tate! Cum arată Bianca
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Primele imagini cu mormântul lui Nicu Covaci. Funeraliile au avut loc cu porțile închise
Capital.ro
Anunț BNR pentru cei cu bani la bancă. Ce se întâmplă cu cardurile. Valabil pentru toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Mihaela Valentina Cambei obține argintul la haltere, Jocurile Olimpice 2024
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!