HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Mariana Cojocaru: relaţiile sunt puse la grea încercare. Totul pleacă de la Casa banilor

HOROSCOP Octombrie 2018. Început de lună octombrie, avem un trigon foarte interesant în zodii de aer. Discutăm de partea asta care ține de iubire, Balanța care este guvernată de Venus vine cu un plus de iubire pentru toți. Venus este și patronul Taurului.
Alina Costache
01 oct. 2018, 13:02
HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Mariana Cojocaru: relaţiile sunt puse la grea încercare. Totul pleacă de la Casa banilor

Berbec

In prima parte a lunii se accentueaza relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile colaborari noi sau cele vechi se vor imbunatati substantial.

Atentie in preajma datei de 9 octombrie, pentru ca se vor contura premisele unor viitoare actiuni comune cu altii.

La capitolul financiar exista multa forfota, in sensul ca se incheie o etapa de castig din munca proprie si se deschide un culoar de castig de la altii. Insa va trebui sa demonstrezi mult discernamant vizavi de tot ce obtii de la ceilalti, deoarece vei primi bani si favoruri exact cat iti trebuie si mai ales cand iti trebuie. Asta poate sa coincida sau nu cu doleantele tale.

In a doua parte a lunii, s-ar putea sa primesti o suma de bani de la un loc de munca in care activezi sau conditiile de lucru se pot modifica. Vei fi tentat sa faci investitii, asocieri in afaceri sau sa te bazezi mai mult pe ajutoarele altora. Vor intra in discutie si mostenirile sau partajele specifice unui divort.

De retinut ca mai tarziu se va pune problema sa inapoiezi cu varf si indesat ceea ce primesti sau ceea ce ti se ofera acum. Foloseste strictul necesar si evita speculatiile de orice fel.

Provocarea perioadei consta in a-ti schimba atitudinea fata de bani, bunuri si favoruri de la altii.

Taur

In prima parte a lunii se anunta multa treaba in sfera muncii. La serviciu abia prididesti si de aici oboseala va fi la cote inalte. Totusi, in preajma datei de 9 octombrie va incepe o noua etapa de lucru. Ori apar activitati noi, ori colectivul in care lucrezi isi modifica componenta sau atitudinea fata de tine.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal si secundar pe segmentele capului, de aceea, fii foarte atent. Alterneaza perioadele de munca si odihna, ocupa-te doar de indatoririle tale.

Relatiile parteneriale vor cunoaste rasturnari de situatie, mai ales dupa 6 octombrie. Incepe o perioada de restrictii, de instrainari fata de un partener de viata si rupturi in colaborari si parteneriate. Vei mai avea colaborari, insa acestea vor presupune multa munca, raspundere si bani putini, primiti tarziu sau deloc. Provocarea momentului consta in a-ti schimba conceptiile si modul de relationare cu ceilalti.

La capitolul financiar se recomanda prudenta, achitarea datoriilor de orice fel in totalitate si la timp. In preajma datei de 24 octombrie contextul astral te va indemna sa te ocupi mai mult de tine. Vei reusi mai usor sa-ti schimbi atitudinea si modul de relationare cu tot ce te inconjoara.

Gemeni

Incepe o perioada in care vei fi nevoit sa-ti ajustezi modul de gandire si comunicare. Astrele iti recomanda abordarea unei noi filozofii de viata, bazandu-te mai mult pe experientele si fortele tale.

Relatiile sentimentale se vor revigora in preajma datei de 9 octombrie. Exista posibilitatea sa te indragostesti sau sa te apropii mai mult si mai bine de o relatie de iubire deja existenta. Altii se vor bucura de copii si de experientele inedite traite alaturi de ei.

La serviciu se anunta o perioada cu multa munca, responsabilitate si bani putini. Este nevoie sa redescoperi placerea lucrului bine facut.

Pe de alta parte, sanatatea devine un capitol sensibil, mai ales pe segmentele aparatului uro-genital si gat. Asculta-ti organismul, evita excesul de zel in campul muncii si controleaza-ti regulat starea sanatatii.

Ce activitati vei desfasura incepand din aceasta luna sau ce loc de munca vei obtine au iz de mana a destinului, asa incat fii pregatit si ai incredere ca Universul lucreaza in favoarea ta.

Spre finalul lunii, in preajma datei de 24 octombrie se evidentiaza relatiile cu prietenii. Intalniri, discutii, controverse. Rabdare si prudenta! S-ar putea sa descoperi unele conflicte puse la cale de colegii de serviciu, dar se vor risipi curand fara prea multe batai de cap.

Rac

Relatiile cu membrii familiei si cu neamurile sunt favorizate in prima parte a lunii, asa incat ar trebui sa te bucuri de ele, intalnindu-te mai des cu aceste persoane. Procesele mentale sunt sustinute, comunicarea la cote inalte, reusind sa fii o incantare pentru cei care te asculta.

Se intrezaresc schimbari majore in planul casei si al relatiilor cu familia, mai ales in preajma datei de 9 octombrie. Te poti muta in casa noua sau se poate pune problema achizitionarii unor bunuri patrimoniale valoroase. Oricum, lucrurile se vor desfasura in favoarea ta si de aici si bucuria va fi pe masura.

Relatiile sentimentale vor fi supuse unor reconfigurari, iar in unele cazuri exista varianta despartirii de cineva drag. Provocarea astrelor consta in a deveni mai responsabil vizavi de tot ce inseamna iubire si implicatiile ei. Este nevoie sa inveti detasarea fata de persoanele dragi si acordarea spatiului necesar fiecaruia pentru dezvoltare personala si relationala.

Dialogurile cu persoana iubita sau cu copiii vor fi frecvente si se vor spune lucrurilor pe nume. Conflictele colegiale pot lua amploare, insa evita provocarile si izbucnirile emotionale nefondate.

Evita excesele si odihneste-te mai mult. Prietenii si protectorii nu sunt de partea ta, mai ales in preajma datei de 24 octombrie. Recomandabil este sa renunti la cei care ti-au creat neplaceri.

Leu

Evenimentele principale ale lunii sunt legate de rude, prietenii apropiati si domeniul profesional. Este o perioada favorabila studiilor, schimbului de informatii si proceselor de invatare si evaluare.

In preajma datei de 9 octombrie sunt posibile schimbari in relatiile apropiate. Sunt posibile despartiri de persoane dragi si apropierea de altele mult mai interesante si de folos tie in aceasta etapa de viata.

Pe de alta parte, poti calatori frecvent pe distante scurte in scopuri diverse, fie turistice, fie in scop profesional.

La capitolul financiar revin situatii si discutii vechi. Vei primi bani, cadouri sau favoruri, dar fii foarte prudent. Bine este sa faci economii, sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti implicarea in afaceri sau investitii.

Se anunta finalul unei etape profesionale si al unor relatii cu persoane influente in mediul social in care activezi. Relatiile cu prietenii si protectorii sunt evidentiate. Se pot repune in discutie teme si situatii ramase nerezolvate vizavi de aceste persoane.

Atentie la relatiile familiale! Incepe o perioada in care se pot petrece transformari majore, in sensul ca de unii membri te poti separa, instraina sau desparti definitiv. Schimbarea locuintei, poate chiar a orasului sau tarii sunt alte teme ce vor intra in sfera ta de interes.

Fecioara

In prima parte a lunii, atentia si eforturile tale sunt indreptate catre locul de munca si plata aferenta activitatii pe care o desfasori. Se pare ca iti vor veni bani, favoruri sau conditiile de munca se pot modifica mult si bine, mai ales incepand cu 9 octombrie.

Organizeaza-ti corect si eficient treburile, pentru ca altfel iti vei destabiliza organismul si mentalul. Luna este potrivita tratamentelor de infrumusetare, masajelor, innoirii garderobei, dar si dialogurilor cu specialisti in dezvoltare personala si relationala.

Gandirea si comunicarea vor primi influente astrale importante. Pentru altii se vor ivi situatii legate de instruire personala in scopul dezvoltarii profesionale. Cursurile pe termen scurt pot fi frecvente si cu impact pe tot restul vietii.

Relatiile cu neamurile si prietenii apropiati vor cunoaste suisuri si coborasuri, in sensul ca de unele persoane te vei indeparta. Vor aparea oameni noi in preajma ta, fiind posibil ca acestia sa-ti ramana alaturi pe tot restul vietii. Fii mai intelegator cu doleantele sau problemele celor dragi.

Pe 24 octombrie apar informatii pretioase referitoare la bani, bunuri, mosteniri, partaje. Se incheie o etapa in acest sens.

Balanta

Tu esti o mica vedeta luna aceasta. Stralucesti, ai chef de tot si toate, iar ceilalti te vor privi ca pe un model demn de urmat. Ocupa-te mai mult de tine.

La capitolul financiar se anunta schimbari majore. Sunt posibile noi variante de castig din munca proprie. Provocarea perioadei pe care o traversam consta in a-ti schimba sistemul valorilor morale si atitudinea fata de bani si modul de obtinere a acestora. Sunt posibile etape de munca fara castig sau cu bani putini.

Pe de alta parte, se contureaza finalul unei etape de viata in care ai primit ajutor material si moral din partea altora. Vei fi nevoit ca de acum incolo sa te bazezi doar pe fortele tale.

Energia vitala va fluctua mult, de aceea, dozeaza-ti atent eforturile. In plan personal exista multa forfota luna aceasta, insa ai incredere ca Universul te protejeaza si cineva acolo sus vegheaza discret, dar sigur, asupra ta.

Revin in atentie afectiuni vechi ale picioarelor si sistemului circulator. Alimenteaza-te corect, plimba-te in aer liber si dormi suficient. Acorda atentie relatiilor cu femeile, pentru ca sunt dusmani puternici.

 

 

Sursa: a1.ro

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!