PROGNOZA METEO. Temperaturi de îngheţ noaptea şi dimineaţa. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -4 grade, unde se va produce brumă. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață. Şi în Bucureşti se anunţă vreme frumoasă, dar rece. 
Romania TV
04 oct. 2018, 13:48
PROGNOZA METEO. Temperaturi de îngheţ noaptea şi dimineaţa. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO. La noapte, vremea va fi rece, chiar deosebit de rece în nord-vestul și centrul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și pe litoral. Se va produce brumă local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -4 grade, unde se va produce brumă. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în majoritatea regiunilor, iar în vest, nord-vest și centru valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în mod caracteristic acestei perioade. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza, dar cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în extremitatea vestică, unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane, iar la cote mai reduse și în Banat, Moldova și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade, mai coborâte spre -2 grade în estul Transilvaniei, unde va fi brumă. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă la începutul intervalului. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, iar vremea în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice și nord-vestice, unde îndeosebi seara și noaptea izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatul și în nordul și centrul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, unde posibil se va produce brumă. Dimineața și noaptea, local în zonele joase de relief se va forma ceață.

BUCUREŞTI. Vremea se va menține în general frumoasă, cu valori termice comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în continuare în general frumoasă și caldă în special în vest, nord-vest și centru. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în regiunile vestice și nord-vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Noaptea vor fi condiții de ceață.

De marţi, valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei în majoritatea zonelor. Ploi slabe se vor semnala pe arii restrânse.

BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum poți călători mai ieftin. Sfaturile specialiștilor și cele mai răspândite greșeli
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Eduard Ionescu – Victorie Spectaculoasă la JO Paris 2024 după Salvarea a Șase Mingi de Meci
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!