Un american susţine că a autopsiat circa 3.000 de extratereştri într-un laborator secret guvernamental VIDEO

Emery Smith a stat peste un deceniu în anonimat, pentru ca, în sfârşit s-a decis să iasă într-un interviu public la emisiunea lui David Wilcock, “Dezvăluiri cosmice”, unde a declarat că a făcut autopsia la peste 3.000 de extratereştri! Emery Smith a declarat că, de când nu a mai lucrat pentru “operaţiunile negre guvernamentale”, a fost urmărit şi ameninţat cu moartea de mai multe ori. Dar, pentru siguranţa sa, bărbatul a spus că mai bine să dezvăluie public lucrurile pe care le ştie decât să stea anonim.
Iulian Tudor
05 oct. 2018, 11:48
Un american susţine că a autopsiat circa 3.000 de extratereştri într-un laborator secret guvernamental VIDEO

Încă de tânăr, bărbatul a lucrat ca tehnician chirurgical în armată, arătând disponibilitatea sa pentru a învăţa repede lucrurile, scrie lovendal.ro. Când a fost transferat la Baza Aeriană din Kirtland, i s-a oferit o slujbă specială, aceea de a analiza diferite ţesuturi de mamifere. Nu i s-a spus exact ce reprezintă, dar totuşi i s-a atras atenţia că slujba sa este una de „top secret” şi dacă va spune ceva familiei sale „s-ar putea să fie omorât”.

Citeşte şi Secretele ascunde la planetei Marte: piramide, structuri ciudate şi OZN-uri

Totuşi, bărbatul şi-a dat seama că mostrele de ţesuturi proveneau de la vietăţi care nu păreau a fi de pe planeta noastră, părând a fi foarte evoluate. De aceea, el s-a întrebat dacă nu cumva lucra cu cu ființe extraterestre, sau poate că era vorba de hibrizi cu ADN uman/animal.

Nu a durat prea mult timp, aproximativ 10 luni, pentru ca Emery să avanseze până la punctul în care a primit pentru autopsie părți mari de corpuri de ființe extraterestre. Emery a descris în interviu primul corp pe care a lucrat.

Emery: Era o piele de culoarea leopardului, era un trunchi care părea că ar fi explodat, avea piele reptiliană, avea părți normale de corp ca și noi, așa că am putut vedea splina, inima, plămânii. Fața era prea distorsionată și distrusă, așa că nu pot să spun cum arăta, dar avea o structură osoasă perfectă, normală, ca și noi”.

David: Te-ai speriat prima dată când ai văzut când ai un asemenea corp? Nu ţi-ai spus – „O, Doamne, ce se întâmplă aici?”

Emery: Am fost șocat. Apropo, ei îmi măsurau ritmul inimii tot timpul, măsurau modul în care reacționez, așa că mi-am păstrat firea rece.

Pe de-o parte, Emery avea o curiozitate mare cu privire la ființele pe care lucra, despre locul lor de proveniență, despre cum au ajuns în laborator, ce li s-a întâmplat. Cu toate acestea, el nu a avut nici măcar dreptul de a pune întrebări, așa că a lăsat lucrurile nelămurite…

După ce a lucrat pentru o vreme cu trupuri întregi de ființe extraterestre, multe dintre ele sfidând orice imaginaţie, bărbatul a început să simtă că ceva nu era în regulă, că nu se mai simțea confortabil cu ceea ce făcea. În ziua în care a primit un trup cald, despre care știa că tocmai a murit, a început să-și dea seama că nu mai dorea să continue acest lucru, aşa că a solicitat şi a primit ieşirea din această activitate.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și mai scumpă mașină construită vreodată de uzina din România. Modelul care va face ravagii printre șoferi
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
S-a aflat acum! Motivul pentru care unii pensionari au primit pensii mai mici decât ar fi trebuit
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Românii trebuie să dea banii înapoi. Este obligatoriu să plătești. ANAF nu mai iartă pe nimeni
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
PENSIILE MICI NU CRESC! Simona BUCURA OPRESCU a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...