ROMANIA – ŢARA GALILOR 2-0. Meciul generaţiei aşteptate, naţionala U21 este la Euro 2019 UPDATE

Naţionala Under 21 a învins cu 2-0 Ţara Galilor şi este foarte aproape de o calificare la Campionatul European din 2019.
Filip Stan
12 oct. 2018, 11:54
ROMANIA - ŢARA GALILOR 2-0. Meciul generaţiei aşteptate, naţionala U21 este la Euro 2019 UPDATE

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0 (0-0), selecţionata similară a Ţării Galilor, în penultima etapă a grupei 8 de calificare la Campionatul European din 2019.

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Galilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

ROMANIA – ŢARA GALILOR 2-0 

Min. 71: GOOOOOOOOOOOOOOL Puşcaş, 2-0 pentru România, care mai are nevoie de un punct cu Lichtenstein pentru calificarea la Euro 2019.

MIN. 55. GOOOOOOOOOOOOOL Man, Romania deschide scorul la Cluj

Min 42: Ocazie România! Rus reia cu capul de la marginea careului de 16 metri, dar balonul trece peste poarta lui Evans

Min 9: Ocazie România!! Florinel Coman scapă singur spre poartă, reuşeşte să traga, dar Evans reţine cu siguranţă. Prima şansă de gol a tricolorilor mici. Blocul defensiv al galezilor se clatină.

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO: ECHIPELE DE START

România: I. Radu – Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan – Cicâldău, Nedelcu – Man, I. Hagi, Fl. Coman – An. Ivan
Rezerve: Căbuz – Ghiță, R. Grigore, Ad. Petre, Moruțan, Oaidă, Butean, Pușcaș, A. Ciobanu, Mățan
Antrenor: Mirel Rădoi

 Țara Galilor: O. Evans – Lewis, Poole, Cooper Norringhton-Davis – Morrell, Baker, Broadhead, James – Cullen, Harris
Rezerve: Pilling – Davies, Babos, Christie-Davies, Burton, C. Evans
Antrenor: Rob Page

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj Napoca
Arbitru: Boris Marhefka / Asistenți: Tomas Vorel, Andrej Hrmo (toți din Slovacia)

UPDATE 15:00 Cu câteva ore înainte de startul partidei fanii tricolorilor au format cozi imense la casele de bilete. Sunt toate şansele ca stadionul să fie arhiplin.

UPDATE 10:00 Pentru meciul din Gruia s-au vândut deja peste 10.000 de bilete, iar tichetele mai pot fi cumpărate şi astăzi, până la ora partidei. Preţul biletelor e unic: 10 lei.

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO:

UPDATE 09:50 Tricolorii mici şi-au ales numerele pentru partida din această seară. În plus, FRF anunţă că jucătorii vor avea în premieră inscripţionate şi numele pe spatele tricourilor. 

1.Radu
2.Boboc
3.Ştefan
4.Paşcanu
5.Grigore
6.Ghiţă
7.Coman
8.Man
9.Puşcaş
10.Hagi
11.Petre
12.Cabuz
13.Moruţan
14.Oaidă
15.Butean
16.Nedelcu
17.Cicâldău
18.Rus
19.Ivan
20.Ciobanu
22.Măţan
23.Vlad


ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. Nationala de tineret este aproape de o performanta pe care a mai atins-o in urma cu 20 de ani: calificarea la un Campionat European. Echipa lui Radoi mai are nevoie de doar patru puncte in ultimele doua jocuri ale grupei.

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. 

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. Primul dintre ele este cel cu Tara Galilor, partida care se va disputa la Cluj pe un stadion ce se anunta arhiplin. 8.000 de bilete s-au vandut pana acum. Radoi isi tine elevii in priza: „Deocamdata nu am realizat nimic”.

Radoi se teme de Tara Galilor pe o care o considera cea mai buna echipa a grupei atunci cand vine vorba de pozitionarea in teren si jocul fara minge.

„Deocamdata nu am realizat absolut nimic. Mai avem doua finale de jucat, maine seara va fi prima si abia apoi ne putem gandi ce ar inseamna o calificarea la Campionatul European. Putem spune ca avem 95% sanse de calificare daca vom invinge Tara Galilor pentru ca am mai avea nevoie de un singur punct. Daca nu vom obtine acel punct contra Liechtensteinului, sincer va spun, ca nu avem ce cauta la un Campionat European. Sper ca maine seara, dupa un meci victorios, lumea sa aiba doar cuvinte de lauda la adresa jucatorilor. Au fost putine generatii, chiar si la nivelul echipei mari, in care jucatorii au inteles sa se sacrifice din punct de vedere  individual si sa joace pentru echipa. Inainte sa se gandeasca la pasul catre nationala mare, ei trebuie sa obtina o performanta, iar aceasta performanta ar fi aceasta calificare.

Conteaza foarte putin cineva va marca. Speram ca stadionul sa fie plin si sa ne sustina in momentele grele. Nu veti vedea niciodata echipa, cel putin cat voi fi eu selectioner, sa joace doar pe contraatac. Tara Galilor este cea mai periculoasa echipa din grupa atunci cand nu are balonul. Ma asteptam sa aiba mult mai multe puncte. Ne uitam la meciul echipei nationale impreuna (n.red. Lituania – Romania)”, a declarat Mirel Radoi in cadrul conferintei de presa.

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. Ianis Hagi: „Două meciuri decisive pentru calificare, dar şi pentru viitorul nostru”

Fotbalistul Ianis Hagi, de la FC Viitorul, a declarat că partidele cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, ultimele din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2019, sunt decisive pentru calificarea naţionalei Under 21 a României, dar şi pentru viitorul jucătorilor din lotul condus de Mirel Rădoi. 

„Avem în faţă două meciuri decisive şi e normal să vorbim despre calificare. Suntem conştienţi că va fi greu, dar sperăm să câştigăm primul meci, cel cu Ţara Galilor, şi să ne facem viaţa mai uşoară în cel de-al doilea. Fiecare dintre jucători este conştient că aceste ultime meciuri sunt decisive şi pentru viitorul nostru. Altfel îţi începi cariera cu o calificare la un Campionat European de tineret, acolo unde te baţi cu cele mai bune echipe din Europa. Această calificare e foarte importantă pentru un jucător. Îţi începi cariera cu dreptul, jucând la cel mai înalt nivel. Ai apoi o altă motivaţie când faci pasul la naţionala mare”, a spus Ianis Hagi, citat de Agerpres. 

„Până acum am jucat bine, am obţinut rezultate neaşteptate poate pentru unii, dar noi am simţit de la început că formăm un grup puternic, un grup unit, care poate face performanţă. Mai avem un singur pas până la a obţine această calificare. Toţi suntem concentraţi 100% pentru aceste două meciuri. Nu contează cum se marchează, cine marchează sau de câte ori, important e ca la finalul meciului noi să fim victorioşi”, a adăugat Ianis Hagi. 

Echipa naţională de tineret a României se pregăteşte, în aceste zile, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, pentru ultimele două partide din cadrul preliminariilor CE 2019. Vineri, 12 octombrie, de la ora 19.00, România U21 întâlneşte Ţara Galilor pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, iar pe 16 octombrie, de la ora 21.00, selecţionata Liechtensteinului, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. 

România ocupă în prezent primul loc în grupă, cu 18 puncte (8 jocuri), urmată de Bosnia – 18 puncte (9 j), Portugalia – 16 p (8 j), Elveţia – 10 p (9 j), Ţara Galilor – 10 p (8 j), Liechtenstein – 0 p (8 j). Cele 9 câştigătoare de grupe merg direct la turneul final, în timp ce patru dintre cele nouă ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off pentru alte două locuri.

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. Antrenament inedit la tricolorilor Under 21 înainte de meciul cu Țara Galilor

10/10/2018

Selecționerul Mirel Rădoi le-a oferit jucătorilor săi un antrenament special înainte de meciurile cu Țara Galilor și Liechtenstein.

Marți dimineață, la Centrul Național de Fotbal Buftea, reprezentativa Under 21 a României a efectuat o ședință de pregătire inedită. Fotbaliștii au fost împărțiți în 5 grupe și fiecare grupă a efectuat un exercițiu de tehnică. Prin rotație, toți jucătorii le-au bifat pe toate.

Echipa va pleca miercuri la Cluj-Napoca, unde va fi cazată la hotelul Grand Hotel Italia. Tinerii tricolori întâlnesc Țara Galilor (12 octombrie, ora 19:00, stadion „Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca) și Liechtenstein (16 octombrie, ora 21:00, stadion „Ilie Oană” – Ploiești) în două meciuri din care mai au nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fă găzduit anul viitor de Italia și San Marino. Bilete pentru cele două jocuri decisive pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro (10 RON, intrare generală).

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. Lotul convocat pentru cele două partide este următorul:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Butean (AFC Astra), Ricardo Grigore (Dinamo), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alex Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul)

Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena), George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esjberg)

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. Clasamentul grupei:

ROMÂNIA 8 5 3 0 13-4 18
Bosnia-Herțegovina 9 6 0 3 22-7 18
Portugalia 8 5 1 2 20-9 16
Elveția 9 3 1 5 10-15 10
Țara Galilor 8 3 1 4 8-11 10
Liechtenstein 8 0 0 8 2-29 0

Cele 9 câștigătoare de grupe merg direct la EURO, în timp ce 4 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

S-au jucat:

Bosnia-Herțegovina – Liechtenstein 6-0 (28.03.2017); Liechtenstein – ROMÂNIA 0-2, Elveția – Bosnia-Herțegovina 1-0 (13.06.2017); Bosnia-Herțegovina – ROMÂNIA 1-3, Elveția – Țara Galilor 0-3 (01.09.2017); ROMÂNIA – Elveția 1-1, Portugalia – Țara Galilor 2-0 (05.09.2017), Elveția – ROMÂNIA 0-2 (06.10.2017), Bosnia-Herțegovina – Portugalia 3-1 (10.10.2017), Liechtenstein – Elveția 0-2 (10.11.2017), ROMÂNIA – Portugalia 1-1 (10.11.2017), Țara Galilor – Bosnia-Herțegovina 0-4 (10.11.2017), Portugalia – Elveția 2-1 (14.11.2017), Țara Galilor – ROMÂNIA 0-0 (14.11.2017), Bosnia-Herțegovina – Țara Galilor 1-0 (23.03.2018), Portugalia – Liechtenstein 7-0 (23.03.2018), Elveția – Portugalia 2-4 (27.03.2018),  Liechtenstein – Bosnia-Herțegovina 0-4 (27.03.2018), Portugalia – ROMÂNIA 1-2, Țara Galilor – Liechtenstein 2-1, Bosnia-Herțegovina – Elveția 3-0 (07.09.2018); ROMÂNIA – Bosnia-Herțegovina 2-0, Elveția – Liechtenstein 3-0, Țara Galilor – Portugalia 0-2 (11.09.2018);

Selecţionata Portugaliei a surclasat echipa Liechtensteinului cu scorul de 9-0, joi, la Vaduz, şi a urcat pe primul loc în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2019, grupă din care face parte şi România.

Lusitanii s-au impus prin golurile marcate de Noah Graber (1, autogol), Heriberto Tavares (28, 46, 62, 90+2), Joao Filipe (45+1), Diogo Goncalves (58 – penalty), Diogo Jota (84), Gil Dias (90).

În clasament, Portugalia ocupă primul loc, cu 19 puncte (9 jocuri), urmată de România, 18 puncte (8 jocuri), Bosnia-Herţegovina, 18 p (9 j), Elveţia, 10 p (9 j), Ţara Galilor, 10 p (8 j), Liechtenstein, 0 p (9 j).

România va înfrunta Ţara Galilor, vineri, de la ora 19,00, Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca şi poate reveni pe prima poziţie a clasamentului. Tricolorii sunt favoriţi la calificare, având nevoie de patru puncte în partidele cu Ţara Galilor şi Liechtenstein (16 octombrie, la Ploieşti, 21,00). Tot pe 16 octombrie va avea loc şi partida Portugalia – Bosnia (Funchal, tot de la 21,00).

Cele 9 câştigătoare de grupe merg direct la turneul final, în timp ce 4 dintre cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off pentru alte două locuri.

ROMANIA – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROX. Meciuri rămase de disputat:

Liechtenstein – Portugalia (11.10.2018); ROMÂNIA – Țara Galilor (12.10.2018);
ROMÂNIA – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herțegovina, Țara Galilor – Elveția (16.10.2018).

ROMÂNIA U21 – ŢARA GALILOR U21. Declarațiile lui Rădoi

România U21 – Ţara Galilor U21 se va juca vineri, de la ora 19:00, pe stadionul campioanei CFR Cluj, „Dr. Constantin Răculescu”. Pentru a fi sigură de calificare, România U21 are nevoie de 4 puncte în ultimele 2 partide.

„Suntem încrezători, dar aş vrea ca înaintea acestei partide cu Ţara Galilor jucătorii să fie conştienţi de ceea ce urmează pentru că nu am realizat încă nimic. Aş vrea ca după această dublă lumea să spună că este o generaţie bună şi nu că a fost o generaţie bună. Trebuie să înţeleagă faptul că importanţa acestor meciuri este capitală. Suntem la un singur pas şi, de cele mai multe ori în istoria noastră, indiferent că vorbim de echipe de club sau naţionale, avem meteahna de a ne împiedica tocmai la sfârşit. Sper să îi capacităm pe băieţi să înţeleagă faptul că pot fi un imbold pentru celelalte generaţii. Dar la cum i-am văzut pe băieţi, cred că au înţeles mesajul nostru. Ce are fiecare individual trebuie să pună în spiritul echipei, numai aşa ne putem califica din nou la Campionatul European după 20 de ani”, a spus selecţionerul Mirel Rădoi, înaintea partidei cu Ţara Galilor.

ROMÂNIA U21 – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Record de asistență

Partida dintre România U21 şi Ţara Galilor U21 a suscitat un interes enorm în rândul suporterilor. Oficialii FRF se aşteaptă ca până la ora meciului să se doboare recordul de asistenţă la un meci al naţionalei U21 a României. Astfel, cei mai mulţi suporteri au fost cei 10.000 de la Caracal din campania de calificare la Euro 2006, potrivit site-ului FRF.

Pe locul 3 în acest top se mai află barajul pentru Euro 2002 dintre România şi Franţa, care a strâns 8.000 de spectatori pe „Cotroceni”, şi un alt meci cu Franţa, de la Iaşi, din preliminariile Euro 2009, cu 7.879 de oameni pe stadion. Până ieri s-au vândut, deja, peste 8.000 de bilete pentru partida cu Ţara Galilor. Cea mai ridicată asistenţă din actuala campanie de calificare a fost cea de la partida cu Bosnia, câştigată cu 2-0 la Ovidiu: 4.182 de spectatori, doar locul 12 însă în clasamentul ultimilor 28 de ani.

Biletele pentru meciul cu Țara Galilor se găsesc la casieriile stadionului, începând cu ora 12:00, până la ora de începere a partidei. Acestea pot fi achiziționate și de pe site-ul bilete.frf.ro (10 RON, intrare generală).

ROMÂNIA U21 – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. CEI MAI MULŢI SPECTATORI ÎN PRELIMINARIILE EURO UNDER 21 DIN 1990 ÎNCOACE

Euro 2006 – România – Macedonia 5-1 – Parc (Caracal) – 10.000 de spectatori
Euro 2002 play-off – România – Franța 0-1 – Cotroceni (București) – 8.000 de spectatori
Euro 2009 – România – Franța 0-0 – Emil Alexandrescu (Iași) – 7.879 de spectatori
Euro 2011 – România – Andorra 2-0 – Francisc von Neuman (Arad) – 7.500 de spectatori
Euro 2009 – România – Malta 4-0 – Ceahlăul (Piatra Neamț) – 7.021 de spectatori
Euro 2009 – România – Țara Galilor 0-3 – Emil Alexandrescu (Iași) – 7.000 de spectatori
Euro 2011 play-off – România – Anglia 0-0 – Municipal (Botoșani) – 6.400 de spectatori
Euro 2006 – România – Olanda 2-0 – Unirea (Urziceni) – 6.000 de spectatori
Euro 2009 – România – Bosnia-Herțegovina 3-0 – Zăvoi (Râmnicu Vâlcea) – 5.850 de spectatori
Euro 2011 – România – Insulele Feroe 3-0 – Municipal (Botoșani) – 5.600 de spectatori

ROMÂNIA U21 – ŢARA GALILOR U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAM

Naţionala de tineret a României este singura selecţionată din grupă care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Cu o linie de clasament cu 5 victorii şi 3 egaluri, România U21 se poate lăuda şi cu cea mai bună apărare: doar 4 goluri primite în cele 8 meciuri jucate până acum.

 

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii care vor scăpa de ghinion în următoarele 3 zile. Noi oportunități și schimbări mari în viața acestor nativi
Capital.ro
Permisul de conducere trebuie înlocuit! Decizie pentru cei născuți după 1971
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! STOP risipă alimentară în România
Adevarul
Jurnaliștii britanici au mers pe Via Transilvanica, o aventură pe ruta de 1.400 km prin inima României. Momentul „palinca-o-clock”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Persoanele care lucrează după ieșirea la pensie. Marea surpriză din lege
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Reginele TikTok-ului au împărțit același bărbat, căsătorit cu fosta lui Bodi! Patrulater amoros cu nume grele!
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Incidente la metrou: două persoane au pulverizat substanțe din extinctoare pe Magistrala 2
MediaFlux
2000 de lei ÎN PLUS la PENSIE. Vine MAJORAREA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!