POVESTE ADEVĂRATĂ. Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. Cine era femeia

A adoptat o fetiţă de toată frumuseţea... Dar nici prin gând nu i-a trecut că, în secunda în care o va întâlni pe mama ei biologică, va avea şocul vieţii! Povestea următoare, deşi pare desprinsă din filmele SF, este cât se poate de reală...
Iulian Tudor
19 oct. 2018, 08:53
POVESTE ADEVĂRATĂ. Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. Cine era femeia

Când Walt avea 10 ani, a avut un vis straniu: şi-a văzut fiica, undeva în viitor… Ştia până şi ce nume avea să poarte aceasta: Chloe. Cam tot pe atunci, Walt s-a mutat, împreună cu familia, într-un cartier nou. Acolo, s-a împrietenit cu o fetiţă cam de aceeaşi vârstă, Annie. Erau vecini şi, în scurt timp, au devenit cei mai buni prieteni.

Citeşte şi Adrian Alexandrov, poveste de dragoste cu Alina Eremia

Odată cu trecerea anilor, prietenia celor doi devenea tot mai puternică. Ulterior, s-a transformat în dragoste pură şi cei doi tineri s-au căsătorit.

Într-o bună zi, Annie i-a spus lui Walt că-şi doreşte foarte mult o familie. Îşi dorea o fetiţă şi chiar se gândise dinainte cum s-o cheme: Chloe. Când a auzit numele, Walt s-a bucurat teribil! Nu-şi mai încăpea în piele de emoţie. Era şi numele lui!

Timp de patru ani, cei doi au încercat diverse tratamente pentru fertilitate. Walt se ruga neîncetat la Dumnezeu, în timp ce Annie părea să-şi piardă orice speranţă… Într-un final, s-au împăcat cu gândul că singura soluţie era adopţia.

„A fost greu, m-am luptat cu gândul că Dumnezeu este rău, din cine ştie ce motiv… Apoi mi-a părut rău pentru gândurile mele”, spune Annie. Dorinţa de a avea copii, însă, era din ce în ce mai puternică.

Zilele au trecut cu greu, dar, când nu mai aveau nicio speranţă, a venit şi răspunsul aşteptat: agenţia care se ocupa de adopţii le-a trimis un mesaj scurt: „E fetiţă!”. O tânără însărcinată s-a hotărât ca fiica ei nenăscută să fie adoptată de cei doi. În scurt timp, însă, cei doi au început să cadă pradă gândurilor negre: dacă micuţa nu era menită să fie a lor?

Într-o zi, s-au decis să-i facă o vizită tinerei însărcinate, Alice. „Am mers la tânără acasă, am bătut la uşă. Când a deschis, mi-am dat seama că în faţa mea stătea o ‘variantă’ mai în vârstă a fetiţei din vis. Mi-am spus: ‘Dumnezeule, ce se întâmplă?’ În acel moment, numele Chloe mi-a revenit în gând”, a spus Walt.

„Am vorbit vreo trei ore… La un moment dat, asistenta socială care ne însoţise a întrebat dacă a găsit un nume pentru fetiţă. Nu mică ne-a fost mirarea când tânăra ne-a spus că se gândise s-o numească pe fetiţă Chloe. Când am auzit-o, am izbucnit în lacrimi… Biata Alice, credea că nu ne place numele…”, a povestit Annie.

„În acel moment, orice gând care-mi spunea să nu luăm un copil abandonat s-a spulberat… Când mama naturală i-a spus numele, mi-am spus: ‘Gata, sunt tată! Ea este fetiţa mea…'”, a spus Walt.

Apoi a venit şi ziua cea mare… Când a văzut fetiţa, Annie a simţit imediat că este copilui ei. „O ţineam şi mă uitam la ea şi-i tot spuneam: ‘Sunt mămica ta!'”, îşi aminteşte Annie.

Povestea celor doi a devenit virală pe reţelele de socializare şi a schimbat viaţa multor oameni care aveau dubii în legătură cu adopţia unor copii…

„E incredibil cum Dumnezeu a aranjat lucrurile pentru noi, în cel mai mic detaliu”, a spus Annie, bucuroasă.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...