Simona Halep, anunţ de ultima oră cu privire la revenirea pe terenul de tenis

Simona Halep, locul I WTA, a revenit, luni, în ţară, după ce a participat la activităţi promoţionale la Moscova şi la Singapore. Din cauza accidentării suferite la spate, Halep nu a jucat la Kremlin Cup şi nici nu evoluează la Turneul Campioanelor. Jucătoarea română a afirmat că pentru ea urmează o lungă vacanţă şi o perioadă de recuperare.
Romania TV
22 oct. 2018, 09:41
Simona Halep, anunţ de ultima oră cu privire la revenirea pe terenul de tenis

„Sunt bucuroasă de ceea ce s-a întâmplat anul acesta, m-am întors cu drag acasă şi abia aştept să mă odihnesc, să am o vacanţă frumoasă. Cu siguranţă a fost cel mai bun an al meu. Urmează o vacanţă şi o recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi la gym, nu se vor schimba prea multe, însă vacanţa este importantă şi o să iau o vacanţă mai lungă. Nu ştiu dacă o să mă distrez prea mult, dar o să mă odihnesc în primul rând şi o să plec pe unde o să-mi facă plăcere şi cu cine o să-mi facă plăcere. Anul trecut, pauza de tenis a fost de cinci săptămâni, aşa că nu o să fie o mare diferenţă, dar de la an la an, încă o săptămână în plus, ceea ce e bine. Mai e până atunci (n.r. – începerea pregătirii sezonului viitor), dar tot acasă voi rămâne. Nu ştiu (n.r. – cum ar fi fost Turneul Campioanelor cu ea în teren), nu vreau să mă gândesc, e bine că sunt acasă şi, dacă aşa a fost să fie, să mă accidentez la ultimul turneu, o să accept şi nu o să dramatizez. Pot să spun că sunt tristă că nu am jucat, dar nu o iau ca o dezamăgire, se întâmplă, toate jucătoarele au probleme, la acest nivel este normal oarecum să mai apară şi câte o accidentare. Am încă dureri, dar sunt normale, o să treacă, sper eu, şi sunt foarte pozitivă. Credeam că Wozniacki (n.r. – la Turneul Campioanelor) are prima şansă, însă am auzit că ieri a pierdut, iar acest format cu grupe dă posibilitatea oricui să ajungă mai sus”, a declarat Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, citată de news.ro.

Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului şi a primit un automobil Porsche pentru că s-a calificat la Turneul Campiaonelor de pe primul loc. La Singapore, ea a primit aceste premii în cadrul unor festivităţi.

„A fost o senzaţie foarte frumoasă, m-am bucurat mult că am putut să merg şi că am fost prezentă. Fiecare premiu este mai important decât celălalt şi chiar mă bucură treaba aceasta, că pot să fiu cât se poate de sus acum. Sunt acolo de câţiva ani deja şi mă bucur să pot face parte din această elită. E plăcut şi îmi dă încredere pe mai departe”, a adăugat ea.

Simona Halep a anunţat, la 2 octombrie, că a suferit o hernie de disc, astfel că participarea ei la competiţii până la finalul anului era sub semnul întrebării.

Românca va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele de la Turneul Campioanelor.

În acest an, Halep a câştigat turneele de la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal şi a mai jucat în ultimul act la Australian Open, Roma şi Cincinnati.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Cât de deștept ești în funcție de forma frunții. Mihai Voropchievici: Ei au o inteligenţă sclipitoare
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului: „Avea...”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Traian Băsescu despre alegerile prezidențiale: „Lasconi rămâne favorita mea în acest an”
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'