Cum să-ţi aranjezi părul în următorul an

În materie de tunsori, în anul 2019 va domina diversitatea. Tunsori în straturi, filate, cu breton sau alte tunsori care îți subliniază trăsăturile feței - alege ceea ce se potrivește cel mai bine stilului și personalității tale. Nu ai idee cât de mult te poate schimba o tunsoare și cât de fabulos poți să arăți optând pentru coafurile potrivite. În acest sens, este necesar să apelezi la un specialist care se pricepe la ceea ce face și care să aibă grijă de părul tău.
Alina Costache
23 oct. 2018, 10:37
Cum să-ţi aranjezi părul în următorul an

Dacă ești norocoasa purtătoare a unui păr lung, există nenumărate posibilități de a te tunde și de a-ți stiliza podoaba capilară, care să te ajute să îți păstrezi în același timp și feminitatea. Desigur, înainte de a fugi la salon, este bine să arunci o privire peste câteva tunsori pentru a vedea ceea ce ți se potrivește, astfel încât să nu ai parte de surprize neplăcute mai târziu. Noi ne-am gândit la tine, așa că ți-am pregătit câteva sugestii de tunsori 2019 pentru părul lung. 

  1. 1.     Păr lung tuns în straturi frontale

Look-ul cu o cărare pe mijloc, având părțile din față tunse în scări, este unul foarte modern și preferat pentru anul 2019. Pe lângă faptul că oferă volum părului, această tunsoare reușește să înrămeze într-un mod deosebit trăsăturile feței tale. Dacă forma feței tale este ovală sau inimă, atunci această coafura va arăta mult mai bine dacă straturile vor fi poziționate în jurul bărbiei. Dacă forma feței tale este pătrată, atunci straturile ar trebui să se oprească deasupra pomeților. Cu ajutorul tunsorii în straturi frontale, vei căpăta volumul dorit.

  1. 2.     Straturi pentru părul lung și creț

Pentru o astfel de tunsoare, ai nevoie de straturi în jurul capului care să se îmbine cu restul părului. Această coafură este potrivită pentru toate femeile, căci reușește să complimenteze orice chip, indiferent de forma feței. Pentru trendurile din anul 2019, trucul este să păstrezi straturile pe partea mai lungă. Astfel, vei reuși să obții un volum fabulos, iar buclele tale vor fi mult mai conturate, fără a crea efectul de „sarmale” pe care cu siguranță nu ți-l dorești. Totuși, volumul creat va fi unul mult mai „blând” decât cel pe care părul creț îl are în mod obișnuit. De asemenea, este important să reții că tunsorile pentru părul creț trebuie realizate pe părul uscat, și nu pe părul ud. Pentru părul creț, hidratarea este foarte importantă, căci altfel părul va arăta tern și lipsit de viață.

  1. 3.     Păr lung perfect drept

Un alt trend în materie de tunsori pentru anul 2019 este părul tuns perfect drept, liniar. Deși pare banal și plictisitor, efectul unui păr drept și strălucitor a reușit să cucerească întotdeauna, iar cu o astfel de tunsoare nu vei da niciodată greș. Această tunsoare se potrivește atât acelor femei care au părul drept de la natură, cât și celor cu părul creț. Un alt avantaj ce vine odată cu tunderea liniară a părului este faptul că, atunci când vor crește, toate firele de păr vor fi la același nivel. De asemenea, este important ca odată la o lună sau două (în funcție de cât de repede îți crește părul) să faci o vizită la salon pentru a repeta procesul. Astfel, părul tău se va menține sănătos, iar creșterea sa va fi accelerată.

  1. 4.     Păr lung cu breton

Dacă dorești să adaugi breton părului tău lung, sugestia noastră este să optezi pentru o tunsoare în stilul anilor ’60. Este important ca firele bretonului tău să nu fie tăiate prea larg – adică să fie prea depărtate – sau prea gros. Ar trebui să se creeze o formă de triunghi care să se alinieze cu colțurile exterioare ale ochilor tăi. De asemenea, roagă-ți coafeza să îți fileze vârfurile bretonului, astfel încât să nu pară a fi tăiate prea drept. În ceea ce privește restul părului, îl poți păstra la aceeași lungime sau îl poți tunde în câteva straturi. Este important ca straturile din jurul feței să nu fie prea scurte. Ele vor arăta mult mai bine dacă vor începe sub bărbie. Bretonul a revenit în tendințe după o lungă perioadă de pauză, așa că îndrăznește! Efectele unei astfel de tunsori sunt cu adevărat sclipitoare.

  1. 5.     Păr tuns în straturi lungi laterale

Tunsorile anului 2019 se bazează pe un look mai puțin finisat și chiar ușor messy (în mod intenționat). Acestea se realizează pe părul lung, adăugând straturi și textură pentru un efect cu adevărat WOW. Ai nevoie de mai mult volum și îți dorești să creezi iluzia unui fir de păr mai gros? Atunci, această tunsoare este ideală pentru tine. Straturile laterale, care sunt mai lungi decât un breton obișnuit, subliniază trăsăturile feței și complimentează mai ales fețele în formă ovală sau în formă de inimă. Ca o sugestie, cu această tunsoare părul ar arăta foarte bine coafat în stil „beach waves”. Pentru un look mai natural și pentru a crea efectul „messy” de care vorbeam la început, desfă buclele cu ajutorul degetelor. Astfel, straturile create se vor îmbina cu restul părului, iar volumul final va fi unul fabulos. Complimentele nu vor înceta să apară.

  1. 6.     Păr lung tuns în V

O astfel de tunsoare nu se va demoda niciodată și probabil va rămâne la fel de populară și peste 10 ani. Fie că ai părul fin sau gros, tunsoarea în V se potrivește oricărei texturi. Pentru a realiza această tunsoare, părul trebuie să fie mai lung în partea din spate și mai scurt în partea din față, astfel încât să ia forma literei V, de unde îi provine și numele. Dacă forma feței tale este ovală sau pătrată, această tunsoare este perfectă pentru tine. Din păcate, dacă forma feței tale este pătrată, această tunsoare nu te va complimenta, ci din contră. Va sublinia într-un mod neplăcut trăsăturile feței tale, scoțând în evidență defetele pe care tu încerci să le ascunzi. Dacă alegi să îți faci o tunsoare în V, vei reuși să capeți un volum fabulos, ce va fi invidiat de toată lumea.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!