Dragnea împlineşte 56 de ani. De la elogii ale colegilor de partid la mesajul „La mulţi ani cu executare”, proiectat pe o clădire

Liviu Dragnea îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. La 56 de ani, are alături femeia pe care o iubeşte. Irina Tănase îi face declaraţii publice de dragoste, îi este mereu alături, iar şeful PSD vorbeşte uşor sfios despre o eventuală nuntă. Încă de la primele ore ale dimineţăă, pe Facebook au apărut mesaje de susţine şi urări de "La mulţi ani!" din partea mai multor organizaţii ale social-democraţilor. Şi pagina de Facebook a liderului PSD abundă în mesaje, dintre care unele cu "La mulţi ani cu executare!".
Romania TV
28 oct. 2018, 12:26
Dragnea împlineşte 56 de ani. De la elogii ale colegilor de partid la mesajul

UPDATE. Mesajul „La mulţi ani cu executare!” a fost proiectat, duminică seară, pe o clădire din Piaţa Victoriei din Capitală, de ziua de naştere a liderului PSD, Liviu Dragnea.

De cealaltă parte, colegii săi au transmis, prin intermediul filialelor partidului, urări de bine, vorbind despre „omul Liviu Dragnea”, fără de care România ar fi confiscată.

„La mulți ani, domnule președinte!
LA MULȚI ANI, DE-AICI, DE-ACASĂ!
Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal!
Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi!
Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)!Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară! #curaj #determinare #pânălacapăt”, este mesajul postat pe Facebook pe organizatia PSD Teleorman. 

„Cu prilejul zilei de naștere a domnului președinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională.
Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră considerație și de a-i adresa un călduros ” La multi ani!””, este mesajul primit de la PSD Mehedinţi.

Şi Maricela Cobuz, deputat PSD Suceava, i-a transmis un mesaj pe Facebook, alături de o fotografie cu ei doi: „La mulți ani Domnule Președinte Liviu Dragnea!”

 

Şi pagina de Facebook a liderul PSD a fost luată cu asalt în ziua în care Liviu Dragnea împlineşte 56 de ani. 

” La multi ani lor, nea Livache! Si matale, da’ din aia cu executare!”, i-a transmis „un prieten” pe Facebook. 

Liviu Nicolae Dragnea s-a născut la 28 octombrie 1962, în comuna Gratia, județul Teleorman. Mai mult chiar, Liviu Dragnea este fiul unui miliţian.  A urmat cursurile Liceului de matematică-fizică Unirea din Turnu Măgurele (1976-1980). Este licențiat al Facultății de Transporturi, secția autovehicule rutiere, din cadrul Institutului Politehnic București (1981-1987) iar, în iulie 1997, a urmat o specializare la Școala de Înalte Studii Administrative din Roma, Italia. În 2001 a urmat un curs de management al administrației publice locale din cadrul ASE București. În 2004 a absolvit cursurile Colegiului Național de Apărare în cadrul Universității Naționale de Apărare ‘Carol I’ din București.

A lucrat ca inginer auto, șef atelier mecanic la IUGTC Craiova (1987-1991); a fost manager la mai multe firme private (1991-1996).

A fost membru al Partidului Democrat; vicepreședinte al PD — filiala Turnu Măgurele (oct. 1995 — mart. 1996), și al Organizației județene PD Teleorman (1995-2001). Director de campanie electorală la alegerile locale și generale din 1996. Consilier în cadrul Consiliului Local al municipiului Turnu Măgurele (2 iun.—23 dec. 1996). A fost prefect al județului Teleorman (23 dec. 1996 — 2000). Președinte al Consiliului Județean Teleorman (din 17 iun. 2000). După alegerile din 2000 s-a înscris în PSD.

La Comitetul Executiv Național din 22 iulie 2015, a fost ales președinte interimar al PSD, după ce Victor Ponta a anunțat că s-a retras din funcția de președinte al partidului. S-a înscris în cursa pentru președinția partidului, la 27 septembrie 2015, fiind singura candidatură acceptată de Comitetul Executiv Național al PSD.

În aprilie 2016, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul „Referendumul”, dosar privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui de la acea dată Traian Băsescu.

În iunie 2018, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz, în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este însă definitivă.

În 2015 au apărut zvonuri despre divorţul lui Liviu Dragnea de Bombonica. La vremea respectivă, Liviu Dragnea nu a dorit să confirme zvonurile. Cei doi au ales să divorţeze la notar, de comun acord, departe de ochii presei. Divorţul a fost confirmat de comunicatul DNA privind cercetarea Bombonicăi Prodana, fostă Dragnea, în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Tot de atunci, trăieşte o poveste de dragoste alături de Irina Alexandra Tănase, o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el. Liviu Dragnea şi Irina Tănase s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, la sediul PSD. Irina a fost cooptată de fostul secretar general al partidului, Andrei Dolineaschi, pentru a ajuta la organizarea congresului, povesteşte acesta. Tot fostul secretar general al partidului susţine că Irina cunoaşte trei limbi străine, este isteaţă şi descurcăreaţă.

Irina Tănase îşi declară dragostea pentru Liviu Dragnea pe reţelele de socializare. „Dragostea nu ţine cont de vârstă” este mesajul postat de partenera şefului PSD pe o pagină de socilizare alături de o fotografie în care cei doi se sărută pasional.

La scurt timp după congres, Irina Tănase a fost angajată la Ministerul Dezvoltării Regionale în funcţia de secretar de cabinet, iar după doar câteva luni a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării la vremea respectivă.

La congresul PSD din vara lui 2018, cei prezenţi la congres au putut observa că Irina purta un inel. Însă Liviu Dragnea dă asigurări că nu e vorba de o logodna.

Dacă până în luna martie relaţia dintre Irina Tănase şi şeful PSD era una foarte discretă, în ultima perioada cei doi au apărut tot mai des împreună. Ba chiar mai mult decât atât, la finalul lunii mai Dragnea s-a dus intr-o vizită de lucru în Elveţia însoţit de Irina. Cei doi au fost fabrica de ceasuri Ulysee Nardin. Surse din PSD susţin că cei doi locuiesc împreună, într-un apartament din Capitală. În plus, cei doi au fost surprinşi la slujba de înviere alături de fiul lui Liviu Dragnea, la o biserică din Sinaia. Tot Irina l-a însoţit pe Liviu Dragnea la nunta fiului lui. Oameni din anturajul liderului PSD spun că cei doi ar urma să se căsătorească, însă pasul cel mare l-ar putea face abia anul viitor.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De sâmbătă, 17 august 2024, de la ora 10, patru zodii trec printr-o mare transformare. Destinul lor se schimbă, nimic nu va mai fi la fel
Capital.ro
Statul taie banii. N-ai dreptul să refuzi inspecția. Nu mai primești niciun leu un an întreg
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Împușcarea lui Ceaușescu, decisă mult înainte de decembrie 1989
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
A încercat la Ramona Gabor! Pescobar a aruncat lanseta, dar şi-a luat-o peste bot 😂 Imaginile sunt fabuloase
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...