Horoscop zilnic MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018. Dublu eveniment în ultima zi a lunii

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018; ne luam ramas bun definitiv de la luna octombrie 2018 insa nu inainte de a asista la ultima reprezentatie de forta a acestei luni marete care ne-a adus multe.
Romania TV
30 oct. 2018, 21:10
Horoscop zilnic MIERCURI 31 OCTOMBRIE 2018. Dublu eveniment în ultima zi a lunii

Astazi este o zi mare din punct de vedere astral: Venus retrograd ajunge in Balanta, iar Mercur, planeta comunicarii ajunge in Sagetator.

Venus retrograd in Balanta va tine pana pe 15 noiembrie si avem acum ocazia sa revenim la adevarata armonie in relatie, daca am reusit sa dam la o parte intunericul si secretele din timpul tranzitului prin Scorpion. Ce inseamna pentru tine acest tranzit, citeste aici.

Mercur, planeta comunicarii si gandurilor, trece prin expansivul Sagetator incepand de azi pana in decembrie. Un tranzit important pentru viziunile, visele si oportunitatile noastre! Dar e nevoie si de prudenta! Iata de ce aici!

In plus, finalul de octombrie aduce si sarbatoarea de Halloween.
Desi sarbatoarea din ultima zi a lunii octombrie ce are loc, deloc fara intamplare, in zodia Scorpionului, nu este cunoscuta pe meleagurile mioritice si mult timp a fost chiar respinsa si considerata doar o noua „facatura de import” cu scop comercial, este bine sa stim ce este cu ea si ce energie poarta!

Sunt cateva lucruri ce ne vin in minte cand ne gandim la Halloween: oamenii se imbraca in costume cu o anumita tematica, se gauresc si lumineaza dovlecii si se consuma foarte multe bomboane. Desi multa lume se distreaza de Halloween, putini stiu ca sarbatoarea inseamna mult mai mult.

S-a crezut mereu ca Halloween reprezinta o punte de legatura intre aceasta lume in care traim si urmatoarea in care se duc cei ce mor. Granita dintre aceste doua lumi devine mai subtire acum si le permite oamenilor sa se conecteze cu cei plecati in Lumea-de-dincolo (energie specifica dealtfel si zodiei Scorpionului).

Indiferent daca pentru tine inseamna sau nu ceva aceasta sarbatoare a vietii sub toate formele sale – de aici si din cealalta lume „viata de apoi” – este o ocazie de a te conecta macar cu gandul sau cu o lumanare aprinsa la suflete dragi plecate in cealalta dimensiune.

Iata MESAJUL ZILEI pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Desi esti plin de vise si aspiratii, ceva te tine in spate din a le obtine pe majoritatea din cauza sentimentelor tale de nesiguranta. Dar cu norocul de partea ta care incepe de azi, vei fi in stare sa iti pui fricile in spate si sa muncesti concret pentru a-ti manifesta visele. Ramai concentrat si foloseste ce stii si pe cine stii ca sa ai sustinere pentru cauza ta.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi poate fi o zi provocatoare din punct de vedere mental, cu viziuni despre succes si recompense intrerupte pe ici pe colo de indoieli. Daca simti ca nu ai suficiente resurse pentru viziuni, nu lasa asta sa iti deterioreze moralul. Fiecare rasarit de soare vine cu cate o noua promisiune si astazi chiar nu este sfarsitul lumii. Sunt puternice indicatii ca miscarile planetare curente vor schimba lucrurile in bine incepand de maine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cei dragi pot fi in topul gandurilor tale astazi si ca atare iti vor ocupa si mult timp. Oamenii apropiati tie au nevoie de sustinere si ajutor, deci asculta cu atentie problemele lor si foloseste-ti creierul logic excelent ca sa le dai sfaturi bune. Chiar daca te simti obosit, incearca sa fii calm si sa ramai calm si continua sa le oferi azi sustinerea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Interzis pentru cei care au permis de conducere. Declarația care îi poate băga în închisoare
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Avertisment pentru TOȚI românii înscriși la medicul de familie! S-a decis!
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Telefoanele mobile vor fi interzise! Regula intră în vigoare din septembrie 2024. Decizie oficială
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
substantial.ro
Daisy Ridley vorbește despre diagnosticarea sa cu boala Basedow-Graves
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!