HOROSCOP URANIA 3-9 NOIEMBRIE 2018. Conflicte mai vechi ameninţă relaţiile. Casa banilor este goală

Previziuni Urania pentru perioada 3 – 9 noiembrie 2018. Uranus revine în zodia Berbecului. Jupiter va intra în zodia Săgetătorului. Luna Nouă în Scorpion.
Filip Stan
02 nov. 2018, 12:34
HOROSCOP URANIA 3-9 NOIEMBRIE 2018. Conflicte mai vechi ameninţă relaţiile. Casa banilor este goală

HOROSCOP URANIA 3-9 NOIEMBRIE 2018. 

Berbec

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, activități curente, muncă din obligație, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relații conflictuale, o împăcare.

Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor născute în acest semn să refacă traseele existențiale greșite (corectare), sau să readucă în actualitate soluții și aspecte de viață nepuse în practică. Reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, și 8 noiembrie seara, preocupări materiale, provocate de dorința sau nevoia imperioasă de a primi o susținere financiară.

Reacții intense pe fondul fazei de Lună Nouă în Scorpion care va avea loc în ziua de 7 noiembrie și care ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să le fie favorabil. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, și le va da forță, vigoare și ambiție în a progresa profesional; etapă de un an (până în decembrie 2019) de mare entuziasm, de speranțe, planuri și realizări. Străinătatea poate fi, pentru unii, un cadru propice sau mai bun decât cel de acasă pentru emancipare și succes.

Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, Berbecii vor fi foarte motivați să facă schimbări în statutul lor pentru a ajunge la rezultatul dorit în carieră acceptând, pentru asta, să se supună unui regim special de viață, cu mai puțină distracție și mai mult efort de învățare, aprofundare, susținere a unui examen. Posibile conflicte și furtuni conjugale în oricare zi din răstimpul analizat.

HOROSCOP URANIA Taur

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, măsură și decență în dorințe și plăceri. Relații afective în care se strecoară sau predomină unul ori mai multe interese materiale. Părinții născuți în zodia Taurului vor da dovadă de răbdare și metodă în relațiile cu copiii. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, ameliorarea unor stări inconvenabile la locul de muncă; posibile satisfacții sau rezolvări obținute prin tact și diplomație. Stare organică fluctuantă, cu momente bune, calme care alternează cu momentele de agitație și nervozitate din cauza presiunilor psihice care se exercită asupra lor dar și din cauza revenirii planetei Uranus în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce va constitui un permanent factor de stres.

Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, și 8 noiembrie seara, relațiile parteneriale vor fi îngreunate de amintiri, repulsii sau pericolele ce persistă în jurul unor afaceri, proiecte, procese, anchete. Relațiile între soți se pot tulbura în preajma zilei de 7 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion, ceea ce va spori iritarea și revolta, gelozia sau antipatia. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019.

Contextul va fi favorabil intrării în posesia a unor bunuri materiale (mai ales sub forma darurilor, donațiilor sau moștenirilor) ori a unor sume de bani. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, speranțe și planuri de viitor legate de plasamentul veniturilor suplimentare. Posibile evenimente neobișnuite, survenite brusc care pot influența statutul lor profesional, imaginea publică sau capacitatea de exercitare a atribuțiilor pe fondul unor demascări, descoperiri sau constatări care împiedică o formă de colaborare sau de parteneriat să continue, de unde și nevoia nativilor de a se reorienta și a reacționa fără să stea prea mult pe gânduri.

HOROSCOP Urania Gemeni

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, preocupări casnice, fără nimic neobișnuit: muncă și osteneală, plictiseală și lipsă de chef. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații sentimentale destinse, disponibilitate către aventură, șansa de a trăi momente agreabile alături de copii. Cei cei care desfășoară activități interpretative vor fi în formă, vor avea succes la public sau vor putea specula o situație care să le permită să culeagă aplauze. Preocupări culturale cu scop recreativ sau, invers, recreere prin intermediul unor activități culturale și artistice de grup în care nativul se integrează firesc.

Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, și va readuce în prim-plan animozitățile de odinioară între Gemeni și unii dintre prietenii lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, și 8 noiembrie seara, stări organice neplăcute, unele trecătoare (o răceală, de exemplu), altele exacerbate de o infecție, o tulburare endocrină sau de o procedură medicală solicitantă pentru organism. Nu este indicat să se exagereze cu calmantele sau cu tratamentele care acționează asupra psihicului (reacție disproporționată sau atipică a organismului). Atenție în cazul femeilor care intenționează să facă întrerupere de sarcină pentru că Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie poate avea un impact agravant sau riscant.

Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019, și va schimba multe lucruri în relațiile parteneriale deschizând poarta largă spre asocieri, semnări avantajoase de înțelegeri și contracte, acceptarea nativilor în colective de lucru de elită, căsătorii sau rezolvarea favorabilă a litigiilor. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, dorință de a aplana un conflict, de a risipi impactul negativ al unor conflicte asupra relațiilor dintre soți.

Mai multe pe Libertatea.ro.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS de la Guvern. Sunt 434 de milioane în joc
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
Reacții în China la Nominalizarea lui Tim Walz ca Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în RĂZBOI! RUSIA a făcut OFERTA de PACE UCRAINEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!