Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis

Cand visezi pisici iese la lumina latura ta feminina. Pisicile reprezinta feminitatea dintr-un om, indiferent ca este femeie sau barbat.
Filip Stan
02 nov. 2018, 21:06
Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis

Faptul ca visezi pisici poate avea legatura cu nevoia ta de independenta, dar poate fi, totodata si un semn rau. Pisicile sunt vanatori si obisnuiesc sa pandeasca prada. Asa ca visul poate fi un semn de avertizare. De asemenea, poate fi mesajul unei perioade confuze si ai nevoie de o analiza amanuntita pentru a intelege ce se petrece de fapt.

Daca visezi o pisica domestica sau propriul animal de companie, poate fi semnul unor emotii puternice. Sigmund Freud si Carl Gustav Jung asociau visele cu si despre pisici cu subcontientul uman.

Ce inseamna cand visezi pisici. Interpretari detaliate

Ai pisica? Iti plac pisicile? Daca visezi pisici, cel mai probabil primesti mesaje de la subconstient. Pisicile sunt asociate cu abilitatea de a vedea ceea ce este ascuns. Asocierea este datorata faptului ca pisicile pot vedea noaptea.

Daca visezi un copil care tine in brate o pisica, poate insemna ca urmeaza sa se intample ceva foarte important pentru tine in viitor. Daca visezi ca adopti o pisica, inseamna ca urmeaza sa impartasesti cuiva niste idei, ganduri. Daca visezi o pisica agresiva, poate insemna ca cineva din viata ta nu este de incredere sau te-a tradat (te va trada).

Daca pisica este blanoasa, inseamna ca esti in cautarea confortului in viata ta si poate fi un mesaj sa ai multa grija de tine. Daca visezi ca te zgarie o pisica, s-ar putea sa ai probleme cu o persoana de sex feminin.

Daca alergi dupa o pisica poate insemna ca se anunta obstacole in punerea in practica a unui proiect. Daca visezi ca pisica se bate, poate simboliza actiunea cuiva care iti poate afecta reputatia sau situatia materiala.

Daca visezi ca dispare o pisica, poate simboliza faptul ca cineva dispare din anturajul tau, se indeparteaza sau ca ar trebui sa lasi pe cineva sa plece de langa tine, sa il eliberezi.

Daca pisica miauna, poate insemna ca ai prin preajma un prieten fals. Iar daca „tipa” poate simboliza ca cineva care te-a ranit prin vorbele sale merita sa fie iertat. Daca pisica vorbeste, este un mesaj ca e nevoie sa-ti accepti latura feminina sau sa schimbi ceva legat de viata profesionala.

Daca visezi o pisica ce a murit in viata de zi cu zi, este un mesaj ca trebuie sa-ti asculti sentimentele profunde, din adancul sufletului tau. Este timpul sa-ti eliberezi emotiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Meteorologii anunță o răcire semnificativă a vremii în a doua parte a săptămânii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!