Zodiac CHINEZESC 2019: Cum ne influenţează Mistreţul de Pământ

Zodiac CHINEZESC 2019: E un an în care ne relaxam mai mult și ne agitam mai puțin, lăsăm lucrurile să vină de la sine, nu le forțăm, nu le grăbim, suntem mulțumiți cu ceea ce avem.
Filip Stan
27 nov. 2018, 13:13
Zodiac CHINEZESC 2019: Cum ne influenţează Mistreţul de Pământ

Zodiac CHINEZESC 2019: Pe 4 februarie 2019 se încheie anul Câinelui de Pământ. Din data de 5 februarie 2019 până pe 25 ianuarie 2020 este rândul Mistrețului de Pământ să ne influențeze.

Avem destule motive să ne bucurăm, fiindcă, se știe, în fiecare an chinezesc trăsăturile definitorii ale zodiei dominante sunt cele care ne ghidează, iar Mistrețul de Pământ este nu foarte greu de mulțumit, dimpotrivă, indulgent, prietenos, se bucură din plin de viață. Trăiește clipa și nu are regrete. Căută liniștea ca nimeni altul, iubește tihna și evită situațiile neclare, tensionate sau riscante. E un an în care ne relaxam mai mult și ne agitam mai puțin, lăsăm lucrurile să vină de la sine, nu le forțăm, nu le grăbim, suntem mulțumiți cu ceea ce avem. E de așteptat să nu reacționăm la întâmplare, ci să avem răbdare, să facem totul pe îndelete. Este un binemeritat timp de respiro, de introspecție, în care analizăm anii ce au trecut, cu bune și rele, ne acceptăm cu modestie slăbiciunile și ne întărim jurămintele, rezoluțiile, ne conturăm mai bine planurile.

Ce ne așteaptă în 2019
Mistrețul de Pământ adora mâncarea și băutura, așa că vom fi tentați să gătim mai mult, să ne răsfătăm mai des, să ne lăsăm pradă ispitelor culinare. E important să ne ținem poftele în frâu și să nu facem din excese o regulă. Nu de alta, dar Mistrețul este cunoscut pentru constituția un picuț durdulie, pe care cel mai probabil nu ne-o dorim. Excese putem face și în privința cheltuielilor.

Mistrețul de Pământ este darnic atât sentimental, cât și material. Asta înseamnă că trebuie să fim precauți în privința modului în care ne cheltuim banii, căci putem fi tentați să-i aruncăm pe fereastră, în special ca să le facem pe plac altora. Avem tendința să ne implicăm în acte caritabile, să contribuim cu bani pentru diverse cauze umanitare. E bine să nu avem încredere oarbă în nimeni și să fim vigilenți, ca să nu ne păcălim. Prea multă indulgență în relațiile cu cei apropiați se poate dovedi păguboasa. Partea bună e că ne vom face ușor prieteni și nu vom avea probleme în a fi acceptați într-un colectiv sau altul.

Un an excelent pe plan profesional
Putem vorbi cu siguranță de un an productiv, în care muncim cu folos și putem avansa în carieră.

Hărnicia Mistrețului de Pământ ne va determina să fim bine organizați, mai conștiincioși decât în mod obișnuit. Afacerile merg bine și pentru majoritatea va fi un an abundent.

Familia, în prim-plan
Pentru că Mistrețul de Pământ e foarte devotat familiei, fidel, iubitor, și relațiile de iubire sunt bine aspectate. Familiile se încheagă, iar cuplurile tinere pot avea copii. Este un an bun pentru toate activitățile familiale, pentru reuniuni, negocieri, împăcări. Unii trăiesc aventuri scurte și intense, bazate strict pe atracție și erotism, însă despărțirile sunt asumate, lipsite de drame inutile. Cei singuri pot întâlni partenerul de cuplu ideal, însă Mistrețul fiind conservator și prea puțin romantic, vor lipsi declarațiile înfocate și pasiunile mistuitoare. Sentimentele se încheagă lent, dar sigur.

Culori norocoase: roșu și alb
Acestea trebuie să predomine atât în casele noastre, cât și în îmbrăcămintea pe care o purtăm zi de zi. Bijuteriile, florile, obiectele de decor colorate astfel aduc noroc și armonie în anul Mistrețului de Pământ.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Restricții pe aeroport. Regulile pe care trebuie să le repecte pasagerii
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei pentru proprietarii de terenuri. Legea se aplică în toate județele din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Țările arabe reflectă un mozaic de poziții în conflictul dintre Israel și Hamas
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!