Zodiac CHINEZESC săptămânal 10-16 DECEMBRIE 2018. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT chinezesc!

Iată zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 DECEMBRIE 2018, din Anul Chinezesc 2018 ce a început în februarie și care este guvernat de Câinele de Pământ.
Alina Costache
06 dec. 2018, 21:26
Zodiac CHINEZESC săptămânal 10-16 DECEMBRIE 2018. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT chinezesc!

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta. 

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici! 

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta! 

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Cineva va avea nevoie de ajutorul tau in aceasta saptamana. Asta se poate dovedi a fi incomod, dar va fi mai rau daca vei refuza sa intinzi o mana de ajutor. Oricum, nu permite nevoilor altor oameni sa iti intunece judecata sau sa iti mute focusul de la a te ocupa temeinic de propriile tale probleme. Weekendul va fi important pentru finalizarea planurilor viitoare si a aranjamentelor de calatorie. Tine de ideile tale originale. 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Este o saptamana buna pentru conectarea cu vechi prieteni si cu recuperarea de timp petrecut cu membri de familie. Oricum, ramai delicat si sensibil cand ai de-a face cu problemele altor oameni. Munca sau viata de studiu va fi ocupata si energii celeste optimiste iti trimit informatii despre progres important care devine rapid posibil. Calatorii, iesiri si excursii sunt favorizate in weekend. 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Te vei simti mai organizat si bine pozitionat in aceasta saptamana. Asta iti va permite sa obtii progres solid si sa pui la punct unele restante importante. Te poti gasi implicat si intr-o situatie emotionala capcana in care trebuie sa ramai calm, sa asculti si sa fii plin de consideratie. Peste weekend, va fi clar unde o anumita relatie sau situatie se indreapta. Ajusteaza-ti planurile corespunzator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE! România e obligată. A intrat în vigoare de la 1 August
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Schimbarea permisului de conducere. Declarația care îi poate băga la închisoare pe șoferi
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Liderul Hamas Ismail Haniyeh asasinat la Teheran de agenți recrutați de Mossad
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!