PROGNOZA METEO: Lapoviţă, ninsori slabe şi viscol la munte. Cum va fi vremea până la Revelion 2019

PROGNOZA METEO. ANM a actualizat datele pentru întregaa săptămână. Aflaţi de la RomaniaTV.net cum va fi vremea, pe regiuni georgrafice, în următoarele zile.
Romania TV
25 dec. 2018, 12:16
PROGNOZA METEO: Lapoviţă, ninsori slabe şi viscol la munte. Cum va fi vremea până la Revelion 2019

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi variabil în sud și in sud-est, dar va avea înnorări persistente în rest, unde pe arii restrânse, temporar, va ninge slab în special în zonele montane. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 80 km/h spulberând zăpada, iar la cote mai reduse și în Moldova, sudul Banatului, vestul Olteniei și pe litoral, în timp ce în celelalte regiuni va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în scădere față de intervalul anterior, va avea valori minime, în general, între -8 și -2 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. La BUCUREŞTI, Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -5…-4 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în general închisă în jumătatea de nord a țării, unde local vor fi precipitații slabe. Acestea vor fi ninsori în zonele deluroase și montane, predominant ninsori în Maramureș și în Transilvania și mixte în Moldova, favorizând izolat depunerile de polei, îndeosebi în a doua parte a intervalului. În celelalte regiuni cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în cele sud-estice, unde probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în cursul nopții. Vântul va prezenta intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, dar la cote mai reduse și în zonele joase de relief, îndeosebi din sud-vest, centru și nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade in estul Transilvaniei și 6 grade in sud-vestul Oltenieie, iar minimele, mai ridicate decât în noaptea precedentă, vor fi -4 și 2 grade. Izolat, îndeosebi dimineața și noaptea, va fi ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Maximă va fi de 3…4 grade, iar minimă de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO JOI Cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice, unde înnorările vor fi temporare. Se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, local în nordul și centrul țării și cu totul izolat în rest. Pe arii restrânse în Moldova și Transilvania vor fi și ploi, favorizând depunerile de polei. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte îndeosebi la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, dar trecător și la cote mai reduse și în sud-vestul, centrul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade in deprasiuni și 7 grade in Banat, iar cele minime între -3 și 3 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, iar valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată. În regiunile nordice, estice și centrale cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie și lapoviță ziua și mixte, noaptea. La munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi precipitații îndeosebi sub formă de ploaie. În centrul, sud-estul teritoriului și în zona montană vor fi condiții de polei.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, unde va spulbera zăpada și va viscoli ninsoarea, dar pe suprafețe mici și la cote mai reduse și în Oltenia și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade și minime între -2 și 4 grade. Va fi ceață, pe arii restrânse, mai ales în regiunile sudice și vestice.

BUCUREŞTI Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea se va răci ușor în majoritatea regiunilor, dar valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată. Astfel, vor fi temperaturi maxime cuprinse între 2 și 8 grade și minime între -5 și 1 grad, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane. În jumătatea de nord a țării cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse vor fi precipitații mixte. La munte vor predomina ninsorile. În restul teritorului înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile, predominant ploi, se vor semnala pe arii mai restrânse. Izolat vor fi condiții de formare a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cuintensificări în zona montană înaltă unde va spulbera zăpada și va viscoli ninsoarea și la cote mai reduse și în Oltenia, Moldova și izolat în restul teritoriului. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață. BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și trecător vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ploaie seara și în prima parte a nopții, apoi posibil și sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice se vor situa ușor peste mediile multianuale specifice perioadei. Trecător vor fi precipitații în general slabe cantitativ în majoritatea regiunilor.

LA NOAPTE Cerul va fi variabil în sud și in sud-est, dar va avea înnorări persistente în rest, unde pe arii restrânse, temporar, va ninge slab în special în zonele montane. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 80 km/h spulberând zăpada, iar la cote mai reduse și în Moldova, sudul Banatului, vestul Olteniei și pe litoral, în timp ce în celelalte regiuni va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în scădere față de intervalul anterior, va avea valori minime, în general, între -8 și -2 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -5...-4 grade.

MIERCURI  Vremea va fi în general închisă în jumătatea de nord a țării, unde local vor fi  precipitații slabe. Acestea vor fi ninsori în zonele deluroase și montane, predominant ninsori în Maramureș și în Transilvania și mixte în Moldova, favorizând izolat depunerile de polei, îndeosebi în a doua parte a intervalului. În celelalte regiuni cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în cele sud-estice, unde probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în cursul nopții. Vântul va prezenta intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, dar la cote mai reduse și în zonele joase de relief, îndeosebi din sud-vest, centru și nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade in estul Transilvaniei și 6 grade in sud-vestul Oltenieie, iar minimele, mai ridicate decât în noaptea precedentă,  vor fi -4 și 2 grade. Izolat, îndeosebi dimineața și noaptea, va fi ceață.BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Maximă va fi de 3...4 grade, iar minimă de -2...0 grade.

JOI Cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice, unde înnorările vor fi temporare. Se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, local în nordul și centrul țării și cu totul izolat în rest. Pe arii restrânse în Moldova și Transilvania vor fi și ploi, favorizând depunerile de polei. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte îndeosebi la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, dar trecător și la cote mai reduse și în sud-vestul, centrul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0  grade in deprasiuni și 7 grade in Banat, iar cele minime între -3 și 3 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață.BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad.

VINERI Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, iar valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată. În regiunile nordice, estice și centrale cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie și lapoviță ziua și mixte, noaptea. La munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi precipitații îndeosebi sub formă de ploaie. În centrul, sud-estul teritoriului și în zona montană vor fi condiții de polei.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, unde va spulbera zăpada și va viscoli ninsoarea, dar pe suprafețe mici și la cote mai reduse și în Oltenia și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade și minime între -2 și 4 grade. Va fi ceață, pe arii restrânse, mai ales în regiunile sudice și vestice.BUCUREŞTI Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

SAMBATA Vremea se va răci ușor în majoritatea regiunilor, dar valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată. Astfel, vor fi temperaturi maxime cuprinse între 2 și 8 grade și minime între -5 și 1 grad, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane. În jumătatea de nord a țării cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse vor fi precipitații mixte. La munte vor predomina ninsorile. În restul teritorului înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile, predominant ploi, se vor semnala pe arii mai restrânse. Izolat vor fi condiții de formare a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cuintensificări în zona montană înaltă unde va spulbera zăpada și va viscoli ninsoarea și la cote mai reduse și în Oltenia, Moldova și izolat în restul teritoriului. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață. BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și trecător vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ploaie seara și în prima parte a nopții, apoi posibil și sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice se vor situa ușor peste mediile multianuale specifice perioadei. Trecător vor fi precipitații în general slabe cantitativ în majoritatea regiunilor.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este singurul cuvânt din lume care se pronunță la fel în toate limbile. Românii îl folosesc destul de des
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Amendă de 5.000 de lei sau chiar trei luni de închisoare
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Fast food fără ulei. Aripioarele de pui ies senzațional de crocante. Trei rețete de făcut acasă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Peste 40 de Migranți Pierd Viața în Incendiul unei Ambarcațiuni în Haiti
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'