Marea durere a Elenei Udrea, după eliberare: „Sper că mă va recunoaşte”. Ce spune despre perioada petrecută în închisoare în Costa Rica

Necazurile Elenei Udrea nu s-au terminat după eliberare. Acasă, fostul ministru s-a lovit de alte probleme. Cea mai mare a fost felul în care o percepe fiica ei, Eva Maria. După ce au stat despărţite aproape trei luni, copila o priveşte deocamdată cu răceală. Elena Udrea a făcut şi noi dezvăluiri despre perioada în care a fost închisă într-un penitenciar pentru femei din Costa Rica. Fostul ministru a spus că, în primele două luni, a dormit în pat cu Alina Bica.
Romania TV
25 dec. 2018, 19:24
Marea durere a Elenei Udrea, după eliberare:

„Este o minune. Consider că Dumnezeu a făcut o minune pentru că am ajuns acasa înainte de craciun, chiar in Ajun. Am putut sa încropim masa de Crăciun toata ziua de ieri. Familia a aşteptat să fim eliberate, nu au pregătit nimic. Aproape toată lumea îşi pierduse speranta”, a povestit Elena Udrea, la România TV.

Întrebată care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă, fostul ministru a spus: „M-am dus să o văd pe Eva. Am vazut-o doar de câteva ori în aceste trei luni şi primul lucru când am intrat în casă a fost să o văd”.

„Cred că eram o figura destul de nouă în casă. Ea e obisnuita cu mama, cu Adrian. Sper că există acest instinct şi că mă va recunoaste. Azi a fost mai fericită în prezenta mea decât aseară. Aseară parea mai derutată. De dimineaţă părea că s-a obişnuit cu mine şi că mă acceptă”, a completat Elena Udrea.

Fetiţa avea doar 13 zile când Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă de Interpol. Fostul ministru a ţinut să clarifice şi decizia de a nu o lua pe fiica ei alături de ea, în închisoare.

„Lăsasem acasa un copil de 13 zile, despre care nu ştiam ce se va întâmpla, un copil care mânca lapte matern. Nu ştiam cum se vor descurca mama şi Adrian (…) Am avut posibilitatea, dar nu erau condiţii pentru un copil care s-a născut cu o lună şi jumatate înainte de termen. Am preferat să o vad de câteva ori pentru că nu am vrut să risc să se întâmple ceva”, a povestit Elena Udrea, într-o intervenţie la România TV

„Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viața mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil și la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine”, a mai spus Elena Udrea, la România TV.

Despre condițiile din penitenciarul din Costa Rica, ea a spus că „sunt condiții de pușcărie. Nu există regim preferențial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură pușcărie pentru femei, unde stă toată lumea”, a adăugat fostul ministru.

Udrea a vorbit şi despre perioada petrecută în puşcărie şi despre relaţiile cu celelalte femei închise acolo.

„Am stat în același pat cu doamna Bica. Asta a fost o problemă. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă și am reușit să încăpem amândouă. Poate a fost și o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai ușor peste perioada asta. Am încercat toate soluțiile juridice, până la urma soluția a venit din România ca urmare a deciziei CCR. Acolo am încercat tot ce se putea juridic. Cred că am avut și dreptate, dar într-o situație ca asta contează mult aspectul politic”, a mai spus Elena Udrea.

„Ieri, când am părăsit pușcăria, toată lumea plângea. Ne-am înțeles foarte bine cu femeile de acolo”, a completat Udrea, după eliberare.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!