Primul smartphone din lume dotat cu cameră foto de 48 MP şi sistem de răcire pe bază de lichid

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a dezvăluit ieri la CES 2019, cel mai recent smartphone al său vârf de gamă, HONOR View20, care aduce funcții de elită, incluzând o cameră foto principală de 48MP cu mod AI Ultra Clarity și cameră TOF 3D, afișare all-view și cipset de înaltă performanță.
Iulian Tudor
08 ian. 2019, 13:17
Primul smartphone din lume dotat cu cameră foto de 48 MP şi sistem de răcire pe bază de lichid

Camera de 48MP este alimentată de inteligenţa artificială (AI) şi realizează imagini impresionante. Noul mod AI Ultra Clarity poate combina mai multe imagini de 48MP într-o singură fotografie de 48MP, creând o fotografie cu rezoluţie Super 48MP, de o claritate excepţională.

Citeşte şi ZILE LIBERE 2019. Sărbători legale în 2019. Ce vacanţe vor avea românii

HONOR View20 vine şi cu o cameră secundară 3D avansată, care poate scana şi recunoaşte obiecte din lumea reală. Algoritmul de modelare AI şi 3D permite o serie de aplicaţii utile şi interesante, de la subţierea corpului în fotografii şi videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de mişcare şi calcularea caloriilor în alimente.

HONOR View20 este primul model echipat cu cipset avansat 7nm Kirin 980 AI cu NPU dual de pe piaţa de peste ocean, GPU Turbo 2.0, care îmbunătăţeşte performanţele grafice şi o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge.

Cipset-ul Kirin 980 reprezintă o îmbunătăţire de 75% a vitezei în performanţa single core faţă de generaţia anterioară. Kirin 980 include şi GPU Mali-G76, îmbunătăţind performanţa cu 46%. Performanţa HONOR View20 a crescut semnificativ, reducând în acelaşi timp consumul de energie cu 58% şi aducând un progres revoluţionar în experienţa utilizatorului.

Având în vedere cererea ridicată de energie care vine cu HONOR View20, inginerii HONOR au dezvoltat tehnologia inovatoare The NINE Liquid Cooling, un sistem de răcire extrem de eficient pe bază de lichid, care poate disipa mai eficient căldura pentru o performanţă mai bună.

Smartphone-ul de ultimă generaţie este dotat cu o cameră frontală de 25MP integrată în ecran. Afişajul inovator all-view oferă o experienţă de vizionare fără decupaj şi un raport uluitor ecran-corp de 91,8%.

HONOR View20 a adoptat o tehnică specială care îi permite luminii să ajungă în mod fluid la camera frontală. Inginerii HONOR utilizează un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontală sub orificiul transparent extrem de mic, de 4,5 mm, de pe ecran. Pentru a împiedica lumina emisă de ecran să pătrundă în camera foto, a fost utilizat un material adeziv patentat, oferind cele mai bune fotografii posibile realizate de un smartphone.

Continuarea articolului pe capital.ro.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Doliu în televiziune. S-a stins un titan. Președintele a transmis un mesaj de condoleanțe
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Doliu în televiziune. A murit un celebru mogul media
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Germania reduce ajutorul militar pentru Ucraina în bugetul pe 2025
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...