EUROSPORT LIVE VIDEO: Cu cine va juca Halep în turul 2 la Australian Open

În turul următor, Halep va juca cu a mericanca Sofia Kenin, locul 37 WTA,  cea care a întrecut-o, marţi, cu 6-3, 3-6, 7-5, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, venită din calificări, în turul I al Australian Open.
Romania TV
15 ian. 2019, 07:56
EUROSPORT LIVE VIDEO: Cu cine va juca Halep în turul 2 la Australian Open

Simona Halep, principala favorită la câștigarea titlului la Australian Open, a trecut cu mari emoții Kaia Kanepi, în primul tur al turneului de grand slam.

Kanepi s-a impus în primul set cu scorul de 7-6, dar Halep a revenit în setul II și a câștigat cu 6-4. În setul decisiv, Halep a câștigat cu 6-2.

 

 

 

 

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI  Halep, finalistă anul trecut la Australian Open, a pierdut primul său meci din 2019, cu 4-6, 4-6 în faţa australiencei Ashleigh Barty, miercuri, la Sydney, însă Kanepi (33 ani, 70 WTA) nu a mai jucat de la US Open.

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI  Simona Halep a reuşit să câştige primul său duel cu estoniana, în 2014, la Doha, cu 6-4, 3-6, 7-6 (5), în primul tur.

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI Un meci foarte greu va avea şi Mihaela Buzărnescu, desemnată cap de serie numărul 25, contra americancei Venus Williams (38 ani, 37 WTA), de două ori finalistă la Melbourne.

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI Nici Monica Niculescu (31 ani, 88 WTA) nu va avea un meci uşor, urmând să joace contra tinerei americane Amanda Anisimova (17 ani, 87 WTA).

EUROSPORT LIVE VIDEO HALEP-KANEPI Celelalte trei românce de pe tabloul principal de simplu par să aibă meciuri mai accesibile. Ana Bogdan (26 ani, 81 WTA) va înfrunta o adversară din calificări. Irina Begu (28 ani, 76 WTA) va primi replica germancei Andrea Petkovic (31 ani, 61 WTA), scorul meciurilor directe fiind egal, 2-2. Irina a câştigat ultimul meci, în toamnă, la Sankt Petersburg, cu 7-6 (5), 6-1, în primul tur. Sorana Cîrstea (28 ani, 84 WTA) va juca, în premieră, cu Rebecca Peterson, o suedeză de 23 de ani, care ocupă locul 62 în clasamentul mondial.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO  Campioana en titre de la Australian Open, daneza Caroline Wozniacki, a treia favorită anul acesta, o va întâlni în prima rundă pe belgianca Alison van Uytvanck. Germanca Angelique Kerber, numărul doi WTA, va debuta la Melbourne contra slovenei Polona Hercog. Japoneza Naomi Osaka, a patra favorită şi campioana de la US Open, va juca în primul tur contra polonezei Magda Linette.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS de la Guvern. Sunt 434 de milioane în joc
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
Reacții în China la Nominalizarea lui Tim Walz ca Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în RĂZBOI! RUSIA a făcut OFERTA de PACE UCRAINEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!