Mitică Dragomir: Acum îmi dau seama de cât timp vor să mă cureţe cei de la DNA şi nu pot

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a arătat luni, în faţa instanţei supreme, că este nevinovat în legătură cu faptele de corupţie de care îl acuză procurorii DNA, în dosarul în care acesta este judecată alături de fiul său şi de Gino Iorgulescu, subliniind că el nu putea fi prieten cu acesta din urmă.
Romania TV
24 sept. 2012, 19:24
Mitică Dragomir: Acum îmi dau seama de cât timp vor să mă cureţe cei de la DNA şi nu pot

Instanţa supremă a finalizat, luni, recursul procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în dosarul în care Dumitru Dragomir, fiul şi şoferul acestuia şi Gino Iorgulescu au fost deferiţi justiţiei pentru fapte de corupţie, urmând să dea o decizie definitivă în acest dosar la 8 octombrie.

În ultimul cuvânt, Dragomir a arătat că şi-a dat seama că DNA „încearcă să-l cureţe” de foarte multă vreme. „Auzindu-l pe domnul procuror astăzi (luni – n.r.), mi-am dat seama de cât timp vor să mă cureţe şi nu pot. Eu cu Gino Iorgulescu am luptat pentru postul de preşedinte al LPF. Or eu vă spun că, dacă există doi oameni pe acest pământ care amândoi vor o funcţie şi după aceea rămân prieteni, eu mă împuşc. (…) Ori oi fi eu tâmpit, ori oi fi eu expirat, dar nu sunt prost. Domnul procuror nu a înţeles lucrurile de la Ligă”, a mai arătat Dragomir.

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a precizat, la ieşirea din sala de judecată, că banii pentru terenul din această cauză, cât şi punerea LPF pe picioare, a făcut-o fie din bani proprii, fie din sponsorizări, însă nicidecum cu banii cluburilor de fotbal.

Apărarea celor patru inculpaţi a arătat, în faţa instanţei, că Florin Bădiţă, fostul şofer la Ligă al lui Dumitru Dragomir, a plătit o sumă mai mică pentru terenul pe care l-a achiziţionat, respectiv 60 de dolari metrul pătrat, pentru că a cumpărat partea de teren aflată în pantă, şi nu terenul drept, aşa cum a cumpărat LPF, care a plătit o sumă mai mare, respectiv 200 de dolari pentru un metru pătrat.

Concret, a arătat avocatul, Bădiţă a cumpărat un teren în care a investit o sumă considerabilă de bani pentru îndreptare şi pentru crearea posibilităţii de construire, în vreme ce LPF a achiziţionat secţiunea optimă de teren.

Totodată, a arătat avocatul, probele procurorilor nu susţin acuzaţiile aduse celor patru, motiv pentru care a cerut menţinerea definitivă a deciziilor de achitare date până în prezent de Tribunalul Bucureşti şi de Curtea de Apel Bucureşti.

Un alt apărător al celor patru a arătat instanţei că procurorii DNA s-au sesizat în acest dosar pentru infracţiune prescrisă la momentul sesizării din oficiu. „Aceste acuzaţii sunt nişte fantezii neprobate. Acest dosar a fost instrumentat total abuziv”, a mai arătat avocatul, în sala de judecată.

Tot luni, procurorul DNA a arătat, la instanţa supremă, că Tribunalul şi Curtea de Apel i-au achitat în mod greşit pe preşedintele LPF Dumitru Dragomir şi pe Gino Iorgulescu, pe motiv că probele acuzării nu dovedesc faptele imputate, şi a cerut în consecinţă condamnarea celor doi la pedepse cu executare.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'