Mereu o surpriză plăcuta şi modernă: trandafirii criogenaţi

In absolut orice ocazie, florile se dovedesc a fi un cadou apreciat de oricine. Gestul oferirii unui buchet de flori va insenina ziua oricui, iar frumusetea varietatii de flori este una dintre cele mai pure din lume. Indiferent ca le oferi la o aniversare sau pur si simplu pentru a lumina pe cineva, florile sunt mereu bine primite ca atare dar sunt si o excelenta alternativa atunci cand alte cadouri nu ne fac cu ochiul.
Romania TV
04 feb. 2019, 14:23
Mereu o surpriză plăcuta şi modernă: trandafirii criogenaţi

Cand te gandesti la flori, sansele sunt foarte mari sa iti treaca si trandafirii prin minte. Imaginea trandafirilor este una adanc intiparita in memoria noastra datorita romantismului si delicatetei unor astfel de flori adesea daruite pentru a exprima cele mai puternice sentimente.

Florile starnesc emotii, impresioneaza pe oricine, se potrivesc la orice ocazie si transmit lucuri pozitive despre persoana care le ofera. Totusi, ce ar fi daca ai avea posibilitatea oferirii unei flori care nu se ofileste?

Pentru a impresiona persoana draga la un cu totul alt nivel, descopera acum trandafirii criogenati si bucura-te de beneficiile pe care o floare eterna oferita cadou le aduce.

 

Oferirea unui trandafir criogenat in locul unui buchet clasic se remarca astfel:

1.   Isi pastreaza starea si aspectul pentru foarte multi ani daca trandafirul criogenat este tinut in conditii potrivite. Fie ca sunt oferiti in cupole de sticla sau in cutii acrilice, trandafirii isi pastreaza pentru foarte mult timp aspectul de „proaspat-cules”.

2.      Trandafirii criogenati sunt un cadou modern, in ton cu trendurile anului 2019. In ultimii ani, tot mai multi oameni inlocuiesc buchetele simple de flori cu aranjamente ceva mai speciale, cum ar fi cutiile cu flori sau trandafirii criogenati pentru a impresiona.

3.      Un trandafir criogenat este o metafora pentru sentimente eterne. Daca oferi un trandafir criogenat persoanei iubite in locul unuia obisnuit, automat vei lasa impresia ca iubirea pe care o porti este una solida si longeviva, ca ai trecut la un nou nivel. Daca nu stii prin ce atentii sa iti faci persoana iubita si mai fericita, un trandafir criogenat este cu siguranta o varianta excelenta!

 

Ce este totusi criogenarea?

In domeniul floristic, criogenarea se refera la uscarea totala a florilor la temperaturi extrem de scazute. Florile astfel tratate sunt plasate in recipiente sub vacuum, unde toata apa din ele este inlaturata intr-o perioada lunga de timp. In cele din urma, florile rezultate sunt readuse incetul cu incetul la temperaturi normale, iar rezultatul obtinut sunt niste flori care isi vor pastra aspectul natural si proaspat pentru foarte multa vreme.

 

Trandafirii criogenati sunt o metoda moderna de a exprima sentimente cat se poate de clasice

Atentiile materiale nu reprezinta un lucru de baza pe care o relatie cu o persoana draga se construieste, insa vor starni emotii pozitive si apreciere chiar si in cazul celor mai nematerialiste persoane. Decat sa oferi un cadou de care nu esti sigur ca va fi apreciat, alege un trandafir criogenat, stiind ca frumusetea lui ramane neschimbata pentru ani si ani.

Serviciile de livrare flori sunt de asemenea o idee excelenta pentru a lua pe cineva prin surprindere. Poti livra chiar azi un trandafir criogenat catre o persoana anume, starnind reactii care vor ramane pentru multa vreme in mintea si sufletul destinatarului!

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Laura Cosoi a născut: Prima imagine cu proaspăta mămică și bebelușul ei! Ce nume special a ales
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde. Ingredientele costă mai puțin de 6 lei
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incident Controversat la Ceremonia de Inaugurare din Turcia: Erdogan Lovește un Copil pe Scenă
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!