HOROSCOP: Ce te întristează, în funcţie de zodie!

Fiecare persoană, are de-a lungul vieții, numeroase motive pentru care, la un moment dat, se întristează. Acestea apar brusc, pot fi zilnice și, pot dispărea la fel de repede pe cât au apărut. Mai jos, yve.ro vă prezintă unele dintre aceste motive, bazate pe fiecare zodie și cu siguranță vă veți regăsi în multe dintre ele:
Romania TV
05 feb. 2019, 10:32
HOROSCOP: Ce te întristează, în funcţie de zodie!
  • Berbec

  Berbecii de obicei, se întristează cel mai des din cauza persoanelor din jurul lor, mai ales din cauza oamenilor dragi. Sunt sensibili și orice cuvânt mai urât, spus cu răutate sau un ton ridicat, îi face să se simtă triști și răniți. Este indicat ca oricine are un nativ Berbec în familie, să fie calm și cumpătat în exprimare și cuvinte, pentru a nu-l răni nemeritat!

  • Taur

  Nativii din această zodie, sunt deseori triști dacă au avut un conflict, cât de mic, cu persoana iubită. Se întristează destul de repede și se închid în ei, având nevoie de timp să-și revină. În viziunea lor, cel mai grav este să se certe sau să fie jigniți de partenerul de viață, acesta fiind unul dintre puținele motive care îi face să se întristeze.

  • Gemeni

  Gemenii au o viziune mai largă asupra motivelor care îi fac să se simtă triști. Poate fi o știre dramatică la televizor, poate fi încălzirea globală sau orice alt motiv de acest gen. Sunt persoane care suferă pentru tot ceea ce se întâmplă rău în lume și se lasă afectați de orice veste tristă pe care o aud! Deși le trece destul de repede, sunt unii dintre cei care se întristează cel mai des!

  • Rac

  Racii sunt destul de puternici și nu orice îi face să se întristeze. Trebuie să aibă un motiv cu adevărat grav pentru a se simți triști. De exemplu, dacă cineva drag este bolnav, dacă un prieten a suferit un accident sau dacă s-au certat foarte tare cu cineva apropiat. Se întristează destul de rar, însă, când se întâmplă, au nevoie de suficient timp pentru a depăși momentul.

  • Leu

  Leii sunt mari iubitori de copii, în general. Sunt familiști convinși iar cel mai mult se întristează dacă cineva din familie pățește ceva, mai ales copiii. Nu suportă să vadă niciun copil suferind, indiferent dacă este rudă cu ei sau nu, și, de aceea, de câte ori pot, fac fapte bune pentru cei care nu au o copilarie prea fericită. Sunt un exemplu frumos de urmat!

  • Fecioară

  Persoanele născute sub semnul Fecioarei, sunt foarte competitive și ambițioase, de aceea cele mai multe motive de întristare, le au la locul de muncă. Fie că e vorba de o ceartă cu un coleg, fie că e vorba de o nereușită în plan profesional, se întristează foarte des în timpul programului de lucru. Își revin destul de repede, dar continuă să se frământe până reușesc să rezolve problema.

  • Balanță

  Balanțele tind să se întristeze cel mai des, atunci când nu reușesc să mențină o relație romantică cu cineva. Visători din fire, cei născuți în zodia Balanței nu se simt fericiți și împliniți până când nu găsesc o persoană cu care să-și împartă viața. Dacă relația nu merge, sunt foarte triști și au nevoie de mult timp pentru a-și reveni.

  • Scorpion

  Scorpionii sunt deseori afectați de lipsurie financiare, fapt ce le declanșează starea de tristețe. Dacă nu câștigă suficient de bine sau dacă nu rămân cu destui bani după ce își achită datoriile, aceștia simt o oarecare tristețe și frustrare că nu au destul. Din acest motiv, uneori uită să se bucure de ceea ce contează cu adevărat!

  • Săgetător

  Persoanele din Săgetător, iubesc animalele, acestea fiind o parte importantă a vieții lor. Orice știre tristă despre animale, sau orice situație personală nefericită cu propriul prieten necuvântător, îi face pe aceștia să se întristeze. Nu suportă să vadă animale în suferință, iar cazuri, din păcate, sunt prea multe, fapt ce îi face să fie triști în mod constant.

  • Capricorn

  Mulți dintre noi reacționează negativ și se întristează când văd cazuri de nedreptate, indiferent de context, situație sau împrejurări. Capricornii nu fac excepție și este unul dintre cele mai importante motive care le declanșează tristețea.

  • Vărsător

  Vărsătorii nu rămân indiferenți în fața multor situații, mai ales în cazurile de sărăcie cruntă, în care sunt  implicați bătrâni și copii. Se întristează extrem de mult și, pe de altă parte, mereu încearcă să ajute, acolo unde se poate. Sunt persoane cu suflet mare, mereu gata să facă o faptă bună.

  • Pești

  Cei din zodia Pești, resimt de obicei o tristețe profundă atunci când greșesc față de cineva, indiferent dacă este o rudă, un prieten sau un coleg de muncă. Se aprind rapid, rănesc, apoi gândind totul la rece, își dau seama că au greșit, fapt care îi face să se simtă triști și vinovați. Este indicat să încerce să fie mai temperați în relațiile cu cei din jur!

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Fanatik.ro
Locul de muncă din România plătit cu 8.000 de lei. Angajații beneficiază de 40 de zile de concediu pe an
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Alexandrov i-a rupt inima: O durere pe care n-o pot descrie în cuvinte
Playtech.ro
Cât a costat rochia îmbrăcată de Carmen Ionannis în prima zi de școală. Modelul este deja sold out
DailyBusiness
Rusia atacă România? Declarații de ultimă oră
Adevarul
Marea armată cecenă a lui Kadîrov nu există. Ce trucuri folosește omul lui Putin pentru a masca realitatea
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
UE schimbă regulile de circulație. Interdicția la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Carmen Iohannis NU mai ARATĂ cum știai! Soția președintelui și-a schimbat look-ul! Cum a apărut în prima zi de școală
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă
Capital.ro
Demisie de răsunet în televiziune. O celebră prezentatoare a părăsit pupitrul știrilor după 20 de ani: Mi-au ajuns
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani
substantial.ro
Anul școlar 2024-2025: Structura cursurilor și vacanțelor
MediaFlux
NATO de DECIS! ANUNȚ după DRONELE RUSEȘTI din ROMÂNIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...