HOROSCOP CASSANDRA 18-24 FEBRUARIE. Se ivesc situaţii tensionate, un flirt la serviciu şi un câştig neaşteptat

HOROSCOP CASSANDRA 18-24 FEBRUARIE. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.
Filip Stan
16 feb. 2019, 07:36
HOROSCOP CASSANDRA 18-24 FEBRUARIE. Se ivesc situaţii tensionate, un flirt la serviciu şi un câştig neaşteptat

BERBEC 21.03-20.04: S-ar putea sa va supere faptul ca o ruda sau un bun prieten se razgandeste si nu va mai ajuta la nevoie. Se activeaza si o problema din trecut legata de o mostenire. Aparati-va drepturile si nu renuntati la tot.

TAUR 21.04-21.05: Veti beneficia de mult curaj si energie in tot ceea ce intreprindeti. Pentru unii dintre dumneavoastra se iveste o ocazie unica de a lucra in afara tarii sau intr-un domeniu nou. Aveti grija insa sa va lamuriti asupra unei situatii incomode.

GEMENI 22.05-21.06: In ultima vreme se pare ca va irita faptul ca nu va este respectata intimitatea sau ca nimeni nu tine cont si de opinia dumneavoastra. Faceti curatenie printre prieteni si va veti aduce aminte de aceasta perioada!

RAC 22.06-21.07: In urmatoarele zile veti primi o veste buna legata de un nou proiect, o avansare sau un nou loc de munca. Va canalizati toata energia asupra prietenilor sau a sufletului, posibil chiar sa aflati un secret al partenerului.

LEU 22.07-22.08: Munciti mult, mai ales ca vreti sa faceti impresie buna la un interviu, un examen sau la locul de munca. Este foarte important sa nu va lasati coplesiti de emotii. Mare atentie la starile nervoase, riscati sa deveniti prea violenti!

FECIOARA 23.08-22.09: Peste toate situatiile care se ivesc in aceste zile va trebui sa treceti cu calm. Vi se recomanda sa va retrageti si sa va faceti ordine in ganduri. Asa veti gasi mai repede solutiile la problemele care va macina.

BALANTA 23.09-22.10: Va aflati intr-o situatie nu tocmai comoda si ca sa ii puneti punct va trebui sa elucidati cateva mistere. Va veti intalni cu cineva care va va ajuta in curand. Nu disperati! Inarmati-va cu multa rabdare.

SCORPION 23.10-21.11: Cateva deplasari si discutii in contradictoriu vor avea loc, iar in urma acestora veti lua decizii in legatura cu un nou loc de munca, o renegociere sau chiar o decizie legata de justitie. In weekend va faceti un prieten nou.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va concentrati pe munca. In curand veti primi o oferta de nerefuzat si veti semna un nou contract de munca, cu un castig semnificativ. Se poate chiar sa primiti o oferta de munca in strainatate. Analizati situatia cu rabdare si actionati!

CAPRICORN 22.12-19.01: Infruntati tot felul de probleme legate de casa, familie si sanatatea unor rude mai in varsta. Partea buna a saptamanii este de ordin sentimental. Poate va indragostiti sau oficiati relatia existenta…

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta saptamana va ocupati de semnarea unor acte importante. Trebuie insa sa fiti atenti la o discutie in contradictoriu cu cineva dintre apropiati, poate un frate sau o sora. Nu va complicati viata prea mult. Uneori simplitatea este apreciata.

PESTI 19.02-20.03: Incepeti demersurile pentru dobandirea unui bun de valoare, asa ca va veti confrunta cu destule neplaceri. Aveti noroc cu partenerul de viata, care va va sustine, indiferent de urmari. Succes!

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
Mașinile care sunt INTERZISE. Legea din România nu-ți permite. Se dau amenzi uriașe
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va CREȘTE impozitul pe proprietate! Ministerul Finanțelor vrea să implementeze un nou mecanism de calcul
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Schimbări la TikTok. Ce a decis compania acuzată de spionaj în favoarea regimului comunist din China
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt pensionarii care pot beneficia de pensia socială. Documentele pe care românii trebuie să le depună pentru a primi un astfel de ajutor
Capital.ro
S-a dat ordinul în toate țările UE, săptămâna aceasta. Șoferii vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Cum evaluăm și deosebim nevii pigmentari de melanom: sfaturi de la Dr. Rodica Badea
MediaFlux
UCRAINA BAGĂ ROMÂNIA în RĂZBOI! ALERTĂ la nivel EUROPEAN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!