CONCORDIA CHIAJNA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING, meciul care poate relansa campionatul

CONCORDIA CHIAJNA - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Partida care închide etapa cu numărul 24 din Liga 1 este programată de la ora 20:00 și va fi transmisă ÎN DIRECT PE RomaniaTV.net.
Filip Stan
18 feb. 2019, 14:08
CONCORDIA CHIAJNA - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING, meciul care poate relansa campionatul

CONCORDIA CHIAJNA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. FCSB ocupă în prezent poziția a 3-a a clasamentului din Liga 1, cu 44 de puncte. În cazul unei victorii în această seară, echipa lui Mihai Teja poate reveni pe locul doi, la un punct în spatele liderului CFR Cluj, care a remizat, 1-1 cu Astra.

Concordia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Echipele probabile:

Concordia (4-2-3-1): Caparco – Meira, Marc, Albu, Fota – Ropotan, Gorobsov – Grădinaru, Guessan, Bawab – Alexe
Antrenor: Adrian Falub

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Pintilii, Fl. Matei – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere
Antrenor: Mihai Teja

Va fi al 16-lea duel între Concordia Chiajna și FCSB în Liga 1. Statistica este de partea formației pregătite de Mihai Teja. FCSB a câștigat 12 meciuri din cele 15 disputate până acum. Concordia Chiajna s-a impus de două ori în timp ce un meci s-a încheiat indecis. La Chiajna, FCSB s-a impus în 6 din cele 7 meciuri, Concordia câștigând o singură dată.

Viitorul – Concordia 0-0 a fost ultimul meci la finalul căruia ilfovenii au scos cel puţin un punct, duel disputat pe 10 noiembrie 2018. Au urmat opt înfrângeri consecutive, un record negativ pentru sezonul în curs. Ultima victorie a ilfovenilor datează chiar din meciul tur cu FCSB: 7 octombrie 2018, FCSB – Concordia 0-1 (marcator Paul Batin).

Concordia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  Roș-albaștrii au primit gol în ultimele 11 deplasări

Cinci victorii, trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri este palmaresul celor de la FCSB pe teren advers în ediţia curentă. De notat faptul că, roş-albaştrii au încasat cel puţin un gol în fiecare dintre cele 11 deplasări. La ultima vizită la Chiajna, FCSB s-a impus la limită, 2-1. Cristescu a deschis atunci scorul pentru ilfoveni, dar roș-albaștrii au întors rezultatul grație golurilor reușite de Daniel Benzar și Dennis Man.

Concordia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  Stoian, Bălașa, Teixeira și Stan, out din lot

Mihai Teja va ajunge la stadion cu mutări în lot la care nu se aştepta multă lume: Stoian, Bălaşa, Teixeira şi Stan nu fac parte dintre cei pe care se va baza!

Deciziile sunt oarecum suprinzătoare în condiţiile în care nu a fost făcut niciun anunţ legat de vreo accidentare. Considerat una dintre cele mai bune mutări făcute în Liga 1 în această iarnă, Stoian a apucat să joace un singur meci titular. A făcut-o la partida Dunărea Călăraşi-FCSB 1-1 şi nu a fost ţinut pe teren decât 51 de minute. Iar reacţia lui Gigi Becali a fost urâtă la adresa unul fotbalist care a evoluat 10 ani în Italia.

Şi la Mihai Bălaşa lucrurile sunt ciudate. Fotbalistul a revenit în echipă într-un meci terminat cu victorie, iar acum nu numai că nu va fi titular, dar nu prinde nici banca de rezerve.

Teixeira este şi el lăsat „la odihnă”, chiar dacă în primele două runde din 2019 antrenorul Mihai Teja l-a avut în lot. Nu a fost titular în niciunul dintre ele, dar a intrat pe parcurs la victoria cu Hermannstadt şi chiar a marcat ultimul gol al întâlnirii.

Concordia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

Banii pe bilete vor fi donaţi

Banii încasaţi în urma vânzării biletelor de la meciul care se va disputa la Chiajna o vor ajuta pe Anastasia, o fetiţă de 3 ani şi 3 luni, aflată într-o situaţie limită. Este bolnavă şi mai este nevoie de o parte din suma necesară unei intervenţii chirurgicale în Israel.

Gestul celor de la Concordia este demn de semnalat, la fel cu este şi reacţia venită de la FCSB. Bucureştenii şi-au îndemnat suporterii să umple arena din Chiajna şi pentru a da o mână de ajutor salvării copilului.


CONCORDIA CHIAJNA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Adrian Cojocaru va arbitra meciul Concordia Chiajna – FCSB, care va avea loc în această seară, de la ora 20.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Cojocaru va fi ajutat de Valentin Avram şi Marius Marchidanu, în timp ce rezervă va fi George Rădulescu. Observatori vor fi Nicolae Marodin şi Mircea Călin.

CONCORDIA CHIAJNA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Accidentat în meciul cu Hajduk Split, din Europa League, de pe 9 august 2018, Marko Momcilovici e, în sfârșit, refăcut și va putea juca din nou pentru FCSB! Au trecut 6 luni şi 9 zile din momentul accidentării sale.

Sârbul, cel pe care staff-ul îl considera cel mai bun fundaș stânga din lot, mult peste Junior Morais, dar și mai bun decât Bălașa ca stoper, a avut nevoie de o recuperare mult mai îndelungată decât susțineau medicii la început. Momcilovici a avut o ruptură musculară mai gravă, adică pe o suprafață mare.

Momcilovici a bifat câteva minute și în stagiul de pregătire din Spania, dar Teja a decis odată cu revenirea la București că n-are niciun sens să riște. Însă, acum, staff-ul medical i-a dat vestea cea bună, iar sârbul poate juca în partida de astăzi cu Chiajna.

„Este în regulă, și-a revenit, nu mai este accidentat!”, a spus antrenorul de 40 de ani. Acesta s-a referit și la modul în care a alcătuit primul „11” și știe că jucătorii sunt supărați că nu joacă: „E greu, foarte greu. Le-am spus şi băieţilor, îmi pare rău să-i las în tribună sau pe bancă. Toţi au calitate, dar nu am ce să fac. Depinde de momentul de inspiraţie al meu şi de cum pregătim partida pe care o jucăm”.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Liderul Hamas Ismail Haniyeh asasinat la Teheran de agenți recrutați de Mossad
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!