LIVERPOOL – BAYERN MUNCHEN 0-0, fără gol în meciul serii din Champions League

LIVERPOOL - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Champions League revine în această săptămână. Se anunţă spectacol total în confruntarea dintre FC Liverpool şi Bayern Munchen. Partida se poate urmări marţi, de la ora 22:00,live ŞI PE RomaniaTV.net.
Filip Stan
19 feb. 2019, 16:22
LIVERPOOL - BAYERN MUNCHEN 0-0, fără gol în meciul serii din Champions League

LIVERPOOL – BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Bayern Munchen a câştigat un singur meci din ultimele şapte dueluri directe cu FC Liverpool în Cupele Europene. Iar formaţia lui Kovac pleacă şi în duelul de marţi cu şansa a doua, în faţa unui adversar care pe teren propriu face de regulă spectacol.

LIVERPOOL – BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: 

Formaţii de start:

LIVERPOOL: Allison Becker – Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Mane. Antrenor: Klopp.

BAYERN MUNCHEN: Neuer – Kimmich, Sule, Hummels, Alaba – Thiago Alcantara, Javi Martinez, James Rodriguez – Gnabry, Lewandowski, Coman. Antrenor: Kovac.

Cu un german pe banca tehnică, gruparea de pe locul 2 din Premier League este angrenată în acest sezon în ambele competiţii importante. În campionat, ”roşii” duc o luptă la baionetă cu Manchester City, iar în Europa au un hop dificil în 16-imi: dubla cu Bayern Munchen.

Ultima întâlnire directă dintre cele două mari echipe ale Europei a avut loc în semifinalele Cupei Campionilor din 1980/1982. Liverpool s-a impus atunci datorită golurilor marcate în deplasare. Interesant este că în acest sezon, formaţia de pe Anfield a devenit şi ”regina Europei” după ce a trecut în finală de Real Madrid, scor 1-0. O singură dată a marcat cea mai titrată echipă a Germaniei pe Anfield Road în trei meciuri disputate pe acest stadion. O adevărată fortăreaţă pentru FC Liverpool, care nu a mai pierdut de 19 meciuri consecutive pe teren propriu. Ultima dată când ”cormoranii” au fost învinşi în Europa pe Anfield Road s-a întâmplat acum 5 ani, 0-3 cu Real Madrid.

  • LIVE VIDEO ONLINE | Liverpool – Bayern Munchen, marţi de la ora 22:00

În schimb, FC Bayern a ieşit din grupa preliminară fără înfrângere şi este una dintre cele 5 formaţii din această fază a competiţiei, care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Bavarezii au atins faza semifinalelor în Liga Campionilor în 7 din ultimele 9 sezoane. Nu mai puţin de 8 meciuri consecutive în deplasare are Bayern fără înfrângere, ultima dată înclinându-se în deplasare pe terenul lui Paris Saint Germain, scor 0-2.

Fazele fixe sunt principalul pericol pentru poarta lui Allison. Bayern a marcat nu mai puţin de 8 goluri din astfel de acţiuni, inclusiv 5 goluri în urma unor cornere. O statistică la care Bayern Munchen e lider în Europa în acest sezon.

  • LIVERPOOL – BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: 

Frank Ribery nu a făcut deplasarea pentru acest meci, pentru că a aflat că a devenit din nou tată. Kingsley Coman e aproape de o recuperare miraculoasă, în timp ce gazdele nu vor conta pe cel mai scump fundaş central din lume, Virgil van Dijk. Lovren este şi el incert, astfel că Jurgen Klopp va avea o misiune destul de dificilă în a alege perechea lui Joel Matip din centrul defensivei gazdelor. Probleme medicale are şi Xerdan Shaqiri, fotbalist care a acuzat recent dureri abdominale. Defensiva e o problemă şi pentru Kovac, în condiţiile în care Jerome Boateng e accidentat. Thomas Muller va fi suspendat pentru acest meci şi se alătură listei de indisponibilităţi.

  • LIVERPOOL – BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: 

Meciul FC Liverpool – Bayern Munchen va fi arbitrat de italianul Gianluca Rocchi, ajutat de arbitrii asistenţi, Filippo Meli şi Matteo Passeri. Al patrulea oficial va fi Paolo Valeri, în timp ce arbitrii VAR au fost desemnaţi Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Bayern Munchen nu va conta pe Frank Ribery, pe Jerome Boateng și pe Thomas Muller pentru meciul cu Liverpool, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, programată marţi seara.

Anunțul a fost făcut de antrenorul echipei Germane, Niko Kovac, citat de agenţia Reuters. Ribery va rămâne la Munchen alături de soţia sa, Wahiba, care a adus pe lume al cincilea lor copil, în timp ce Boateng urmează un tratament pentru un virus stomacal, a declarat Kovac înaintea plecării către Anglia. De asemenea, Thomas Muller a fost suspendat două etape după o intrare nesportivă în partida cu Ajax Amsterdam, ultima din faza grupelor. 

Bavarezii urmează să decidă până marţi dacă Kingsley Coman va putea să joace pe Anfield, după ce francezul a suferit o accidentare la gleznă, vineri, în meciul cu FC Augsburg (3-2), în care a marcat de două ori.

„Starea sa s-a îmbunătăţit puţin, însă va trebui să mai aşteptăm. Mai avem încă 36 de ore până la meci şi se pot întâmpla multe. Este optimist, însă nu putem spune cu siguranţă că va juca”, a declarat Niko Kovac.

Meciul retur dintre Bayern Munchen şi FC Liverpool se va disputa pe 13 martie, pe Allianz Arena.

Programul etapei în UEFA Champions League:

Marți, 19 februarie

Liverpool – Bayern Munchen (Digi Sport 1, ora 22:00)

Lyon – Barcelona (Digi Sport 2, ora 22:00)

Miercuri, 20 februarie

Atletico Madrid – Juventus (Digi Sport 1, ora 22:00)

Schalke – Manchester City (Digi Sport 2, ora 22:00)

Returul acestor partide va avea loc pe 12 şi 13 martie

Rezultatele celorlalte meciuri disputate în optimile Ligii Campionilor, 2019

Manchester United-PSG 2-0
Roma – FC Porto 2-1

Ajax-Real Madrid 1-2
Tottenham-Borussia Dortmund 3-0

Returul acestor partide va avea loc peste două săptămâni, pe 5 şi 6 martie, în direct pe canalele la Digi Sport.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Prima reacție a Mariei Fumea, cea care a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie. Update
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Marian Vanghelie va avea insomnii. Cum a fost surprinsă Oana Mizil
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING | Triplă crimă pe Calea Moșilor, Poliția Română are deja 2 suspecți . Cum au fost găsite trupurile în casă și ce spun vecinii
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Interzis pentru șoferii români. N-ai voie să împrumuți mașina. Faci 5 ani închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Incendiu de Amploare în Copăceni: Trei Persoane Asistate Medical în Vâlcea
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!