Geoană, despre candidatura sa pe locurile PSD: Nu am părăsit partidul, nici partidul nu m-a părăsit

Mircea Geoană a precizat, miercuri, pentru Mediafax, comentând anunţul făcut de preşedintele PSD, Victor Ponta, privind susţinerea acordată de social-democraţi pentru un nou post de senator, că el nu a părăsit niciodată partidul, aşa cum nici partidul nu l-a părăsit.
Romania TV
26 sept. 2012, 14:22
Geoană, despre candidatura sa pe locurile PSD: Nu am părăsit partidul, nici partidul nu m-a părăsit

„Relaţia cu colegii şi colegele, cu membrii, simpatizanţii şi votanţii PSD este profundă şi durabilă. Din punct de vedere politic, ideologic şi sentimental, nu am părăsit niciodată partidul, aşa cum nici partidul nu m-a părăsit”, a declarat Geoană, comentând astfel anunţul făcut marţi de către preşedintele PSD, Victor Ponta, privind candidatura lui Geoană la Senat, susţinut de USL şi pe locurile PSD.

Ex-liderul PSD a spus că, aşa cum a făcut, cu „consecvenţă şi fără ezitare”, la moţiunea de cenzură care a înlăturat Guvernul PDL, la instalarea Guvernului USL sau la suspendarea actualului preşedinte, înţelege să-şi aducă energia, experienţa şi bagajul de expertiză şi relaţii interne şi internaţionale pentru a asigura succesul USL în alegerile parlamentare şi pentru sprijinirea proiectelor de dezvoltare socială şi economică, precum şi pentru refacerea rapidă a reputaţiei şi influenţei externe a României.

„Mă bucur că, alături de Olguţa Vasilescu – prima femeie primar de mare municipiu – de Ion Prioteasa – unul dintre cei mai harnici preşedinti de CJ – de Valeriu Zgonea – preşedintele Camerei Deputatilor şi colegul meu din colegiul Dăbuleni – Segarcea – Bechet, reprezint, cu prietenie şi loialitate, un judeţ puternic din Oltenia”, a spus Geoană.

Geoană şi-a exprimat speranţa ca în oferta electorală şi de guvernare a USL să se regăsească şi proiectele mari de infrastructură necesare dezvoltării Olteniei, cum ar fi drumul expres Piteşti-Craiova, care să lege acest „cluster” industrial întins între Ford şi Dacia, dar şi proiecte legate de infrastructura urbană şi rurală, de sprijinirea producătorilor agricoli mici şi medii, de lupta împotriva deşertificării sau de dezvoltarea unor reţele de energie regenerabilă, finanţate atât de la bugetul de stat, cât şi prin Strategia Dunării şi proiecte europene.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că Mircea Geoană va candida la alegerile parlamentare pentru un post de senator pe locurile PSD, fiind susţinut de USL.

„Eu cred că Mircea Geoană va candida susţinut de USL şi din locurile PSD. Eu îl susţin pe domnia sa pentru a candida pentru un post de senator”, a spus Ponta, care a arătat că în acest moment, din punct de vedere statutar, Geoană nu este membru PSD.

Întrebat dacă Geoană se va întoarce în PSD, Ponta spus că deocamdată acesta nu are voie să revină în partid, conform prevederilor statutare.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!