FCSB – CRAIOVA 3-2, steliştii se impun în prima finala a campionatului. UPDATE

FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-2 într-un meci cu trei eliminări şi cu două penaltiuri, unul executat de portarul Pigliacelli.
Filip Stan
24 feb. 2019, 08:06
FCSB - CRAIOVA 3-2, steliştii se impun în prima finala a campionatului. UPDATE

STEAUA (FCSB) – CRAIOVA 3-2. FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la care centralul Marius Avram a acordat trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, unul executat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.

Au marcat Hora ’27, ’84 (penalti) şi Filip ’48 pentru gazde, respectiv Pigliacelli ’39 (penalti) şi Bărbuţ ’46 pentru oaspeţi.

În minutul 85, a avut loc o busculadă la marginea terenului, în urma conflictului dintre jucătorii celor două echipe Man şi Briceag fiind eliminaţi. Anterior, înaintea penaltiului din minutul 84, de la Universitatea Craiova fusese eliminat Kelic.

STEAUA (FCSB) – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

Min. 86: Man şi Briceag sunt eliminaţi după un conflict

Min. 84, 3-2, Hora marchează din penalty şi aduce FCSB în avantaj

Min. 49, 2-2, FCSB egalează prin Filip

Min. 46: GOOOOOOOOOOOL Craiova, 1-2, Bărbuţ aduce oltenii în avantaj

Min. 39, GOOL PIGLIACELLI, care transformă un penalty

Min. 27: 1-0, gol HORA.

UPDATE: Organizatorii estimează că în tribunele Arenei Naţionale vor fi aproximativ 18.000 de spectatori, la FCSB – Craiova. Dintre aceştia, aproape 2500 vor fi olteni.

ECHIPELE DE START:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Bălaşa, Planic, Jr. Morais – Pintilii, L. Filip – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Hora. Antrenor: Mihai Teja. Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, Gnohere, Rusescu, M. Roman, Fl. Matei, Teixeira.

CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Ferreira, Kelic, Briceag – Fedele, Cicâldău – Bărbuț, Nuno Rocha, Bancu – Koljic. Antrenor: Devis Mangia. Rezerve: I. Popescu / Donkor, Radoslav, Bic, Mihăilă, A. Cristea, Fortes.

Duminica, 24 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Nationala, se va juca meciul dintre FCSB si UCraiova. Acesta va fi practic prima finala a acestei editii de campionat, urmatoarele 6 urmand sa se dispute in play-off. O victorie a oltenilor in acest meci i-ar transforma in favoriti la cucerirea titlului, acestia putand profita de situatiile conflictuale de la contracandidate.

Finantatorul FCSB nu se dezminte si dupa fiecare pas gresit, isi desfiinteaza proprii jucatori. Desi, dupa remiza din ultima etapa, 0-0 cu Concordia Chiajna, el si-a indreptat tiradele catre arbitrul partidei, A. Cojocaru, care nu ar fi acordat o lovitura de la 11 metri in minutele de prelungiri, nu s-a putut abtine sa ia in colimator si unii dintre fotbalistii sai. Florin Tanase a fost principala tinta, fiind acuzat ca a pierdut foarte multe mingi. Cum el se alatura unei liste lungi, care ii cuprinde pe Gnohere, Hora, Stoian, Morutan, Planic, Rusescu, avem o idee asupra atmosferei din lotul bucurestenilor.

Cum aceasta nu era de ajuns, MM Stoica a inceput un razboi al declaratiilor cu adversara de duminica, afirmand la finalul partidei cu Chiajna ca echipa sa a primit mai putine penalty-uri decat au ratat alte echipe, aluzie la cele 14 lovituri de pedeapsa primite de Craiova (5 ratate).

La clubul oltean lucrurile par mult mai asezate, iar rezultatele aduc multa liniste. Oltenii sunt preferatii pariorilor in aceasta perioada, prestatiile lor constant bune facand sa fie prezenti pe biletul zilei la pariuri la majoritatea platformelor de analiza, consultanta si predictii sportive. Conducerea olteana se pregateste intens pentru play-off. Cu banii obtinuti din vanzarea lui Mitrita (7,4 milioane de euro), ei i-au achizitionat pe Fortes si Adrian Cristea. La olteni se vor intoarce Stephan Draghici (a fost imprumutat la Sepsi) si posibil, fundasul Acka (a jucat o perioada in Turcia). Antrenorul italian, Devis Mangia, spera ca la echipa va fi adus si mijlocasul lui Sepsi Sf. Gheorghe, Tandia. Transferul acestuia se va face doar daca ardelenii nu se vor califica in play-off.

Cele doua echipe vor incerca sa profite de instabilitatea de la CFR Cluj. Antrenorul Toni Conceicao a fost demis dupa remiza 1-1 cu Astra, iar de pregatirea echipei se va ocupa Alin Minteuan. Conducerea clujenilor spera sa il aduca la echipa pe Dan Petrescu, antrenorul cu care au castigat titlul in sezonul trecut. Conform digisport.ro, cele doua parti s-au inteles, urmand ca tehnicianul sa-si rezilieze contractul cu chinezii de la  Guizhou Zhicheng. Revenirea lui Dan Petrescu nu garanteaza rezultatele viitoare. Este greu de crezut ca el va rezolva scindarea vestiarului, unele surse anuntand chiar violente intre jucatori. Experienta sa si cele doua titluri castigate (cu Urziceni in 2009 si CFR Cluj in 2018) vor cantari enorm in stabilirea ierarhiei acestei editii a campionatului.

Meciuri ramase de disputat in sezonul regulat

CFR Cluj:

 

cu Sepsi Sf. Gheorghe (a), 2 martie.

U Craiova:

  • cu FCSB (d), 24 februarie.
  • cu Astra Giurgiu (a), 2 martie.

FCSB:

  • cu U Craiova (a), 24 februarie.
  • cu FC Voluntari, 2 martie.

STEAUA (FCSB) – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. „Bizonul” trimis pe bancă pentru derby-ul cu Craiova

Mihai Teja a decis cu cine va ataca Craiova: va merge pe mâna lui Ioan Hora, fiind nemulțumit de cum se pregătește Gnohere.

Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor din ultimii doi ani nu va începe titular nici în meciul de diseară! Nemulțumit de situația din acest moment de la echipă, mai ales după meciul cu Chiajna de etapa trecută, când a fost schimbat de Teja după o evoluție ștearsă, Gnohere n-a mai tras tare la antrenamentele din această săptămână.

„Mi-a spus cineva că nu prea s-a antrenat bine. Toată echipa s-a antrenat bine, dar Gnohere a fost puțin mai… Indiscutabil că e numărul 1, dar pentru asta Gnohere trebuie să se antreneze foarte bine și să fie 100%, hai să spunem 90%. Doar că nu poate la momentul ăsta! A fost ales din rațiuni tactice pentru a juca cu Chiajna. S-a văzut că nu este foarte bine din punct de vedere fizic”, a spus MM Stoica.

Cum Mihai Teja nu acceptă compromisurile și nu vrea jumătăți de măsură, francezul de 31 de ani a sărit din echipă pentru meciul cu Craiova din această seară. Hora va fi titular, iar pe bancă, lângă Harlem, va sta și Rusescu, care nu l-a convins deloc pe antrenor că e o soluție pentru primul 11.

„Şi Hora, şi Gnohere, şi Rusescu pot intra şi pot face diferenţa în orice moment. Le-am spus tuturor că fiecare va avea şansa să joace. Am 22 de jucători foarte apropiaţi valoric” e concluzia antrenorului de 40 de ani.

STEAUA (FCSB) – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Mangia, despre penaltiuri: E la fel cum se plânge Juventus de arbitraje în Italia

Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a comentat amuzat faptul că oficialii FCSB au acuzat formaţia olteană că primeşte penaltiuri prea uşor. „E la fel cum se plânge Juventus de arbitraje în Italia”, a spus tehnicianul.

„E la fel cum se plânge Juventus de arbitraje în Italia. Mai bine vorbim de fotbal, protagoniştii în teren sunt jucătorii, nu antrenori, nu arbitrii, nu delegaţii echipelor. Dacă U Craiova intră mai des în careu, pot fi posibilităţi de penalti. Nici nu ştiu cine va fi arbitru (n.r. – cu FCSB), sunt antrenor şi încerc să pun jucătorii mei în cele mai bune condiţii pentru a face performanţă”, a afirmat antrenorul italian.

Mangia consideră meciul cu FCSB unul important, dar care nu decide nimic în lupta pentru titlu.

„E un meci important şi interesant, pentru fotbalul românesc, un meci tare. E un meci important, dar nu decide nimic pentru titlu. Nu suntem favoriţi, suntem la egalitate. Nu mă gândesc să jucăm la egal, mergem să facem cel mai bun meci posibil. FCSB este o echipă foarte bună, cu mulţi jucători interesanţi, dar Craiova este la fel. L-am antrenat pe Stoian, este un jucător foarte bun, un băiat foarte bun şi am o relaţie foarte bună cu el. Nu e la fel ca în situaţia lui Montini, nu l-am antrenat şi nu îl cunosc foarte bine, ca pe Stoian”, a adăugat Mangia, care a precizat că echipa va face deplasarea la Bucureşti cu trenul.

Fundaşul Tiago Ferreira, prezent şi el al conferinţa de presă, a fost întrebat despre faptul că sunt „scăpări” în apărarea Craiovei, dar Mangia a intervenit, puţin nervos: ‘”Erori în faza de apărare? Dar sunt patru meciuri fără gol primit. Nu ştiu ce se va întâmpla duminică, nu vreau să vorbesc dianinte, dar nu este adevărat. Sunt patru meciuri fără gol.”

Întrebat ce ar trebui să se întâmple pe teren ca să aibă o ieşire ca a lui Diego Simeone de la meciul cu Real Madrid, Mangia a răspuns: „Eu respect. În mod normal, eu nu am un asemenea tip de reacţie. Am văzut gestul, cred că vrut să spună că echipa are caracter. Dacă vorbim de fotbal, se pot întâmpla comportamente de acest fel.”

 

STEAUA (FCSB) – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Man: Suntem foarte pregătiţi. Important este să tratăm cu seriozitate fiecare ocazie

Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi sunt foarte pregătiţi pentru confruntarea cu Universitatea Craiova şi vor da totul pentru a obţine victoria.

“Ne aşteaptă un meci greu. Suntem foarte pregătiţi şi mâine seară când vom intra pe teren vom da totul pentru a obţine cele trei puncte. Noi încercăm să obţinem cât mai mult de la fiecare meci, important este să dăm totul şi cu siguranţă va fi totul bine. Cred că va fi un meci frumos pentru că ambele echipe îşi vor dori victoria. Important este ca noi să tratăm cu seriozitate fiecare ocazie pe care o vom avea şi cu siguranţă vom reuşi să îi desfacem”, a spus Man.

Marius Avram arbitrează meciul FCSB – Universitatea Craiova

Arbitrul Marius Avram va conduce la centru meciul FCSB – Universitatea Craiova, care va avea loc, duminică, de la ora 20.00, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Avram va fi ajutat de Mircea Orbuleţ şi Sebastian Gheorghe, în timp ce rezervă va fi Cătălin Popa.

Observatori vor fi Alexandru Deaconu şi Paul Mincu.

Suporterii și-au întâmpinat favoriții cu cântece, mesaje și torțe

Suporterii lui CSU Craiova s-au organizat înaintea meciului cu FCSB, de pe Arena Națională, și le-au dat un plus de încredere propriilor fotbaliști, la plecarea spre București din gara Craiova. 

Peste 100 de fani ai oltenilor și-au dat azi întâlnire în gara din Craiova, unde i-au așteptat pe jucătorii lui Devis Mangia. 

Suporterii au cântat minute în șir și au afișat un mesaj uriaș pe care era scris: „Craiova vrea campionatu’!!!”.

 

 

Oficialii oltenilor au anunțat că vor fi prezenți între 7000 și 10.000 de suporteri ai Craiovei pe Arena Națională duminică seară.

 
 

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 8 august. Schimbări benefice, oportunități, dar și surprize pentru acești nativi
Capital.ro
Interzis pentru șoferii români. N-ai voie să împrumuți mașina. Faci 5 ani închisoare
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
TOȚI ȘOFERII TREBUIE SĂ ȘTIE ASTA! Schimbări în Codul Rutier
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Ce va conține noul card de sănătate. Schimbări radicale
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Christian Sabbagh o face PRAF pe Anca Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poza cu fiica lui: „Bătrână legendă cu un puștan”
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Triplă crimă în București! O mamă și doi copii au fost uciși cu bestialitate într-un bloc din Sectorul 2! Principalul suspect este un membru al familiei
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe vehicule. Guvernul a dat ordin. Amenzi din 1 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Joe Biden laudă alegerea guvernatorului Tim Walz ca partener al Kamalei Harris pentru Casa Albă
MediaFlux
LOTIVURĂ pentru TRUMP! CUTREMUR în ALEGERI din cauza DOSARULUI PENAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!