PROGNOZA METEO. Se întorc ploile şi ninsorile, apoi vremea de încălzeşte, temperaturile urcând până la 17 grade

PROGNOZA METEO. În cea mai mare parte a ţãrii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în est, sud-est şi centru, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în Moldova, Dobrogea şi Transilvania şi mai ales ploi şi lapoviţã în Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 10 grade. Şi în Capitală cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când trecãtor vor fi posibile precipitaţii slabe predominant sub formã de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 7...8 grade.
Romania TV
26 feb. 2019, 11:39
PROGNOZA METEO. Se întorc ploile şi ninsorile, apoi vremea de încălzeşte, temperaturile urcând până la 17 grade

PROGNOZA METEO: La noapte, în estul, centrul şi nordul ţãrii cerul va fi mai mult noros, iar în rest variabil. Local se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formã de ninsoare în Transilvania şi Maramureş, mixte în Moldova şi mai ales ploi şi lapoviţã în Dobrogea şi Muntenia. Izolat vor fi condiţii de polei. La munte va ninge în general slab, iar mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, vântul va prezenta intensificãri, cu viteze de peste 80…90 km/h în zona de creastã, viscolind ninsoarea şi spulberând zãpada şi diminuând vizibilitatea. În celelalte regiuni vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificãri în est şi local în sud-vest şi centru. Temperaturile minime se vor încadra între -5 şi 3 grade.

BUCURESTI: Cerul va avea înnorãri, iar în a doua parte a nopţii vor fi posibile precipitaţii slabe sub formã de ploaie şi lapoviţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 0…1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI: În cea mai mare parte a ţãrii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în est, sud-est şi centru, unde mai ales ziua, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în Moldova, Dobrogea şi Transilvania şi mai ales ploi şi lapoviţã în Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali unde va mai depãşi la rafalã 70…80 km/h, spulberând zãpada, iar la cote mai reduse, local în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime între -7 şi 0 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre -10 grade.

BUCURESTI: Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când trecãtor vor fi posibile precipitaţii slabe predominant sub formã de ploaie, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -2 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va încãlzi, astfel în cea mai mare parte a ţãrii se vor înregistra valori termice peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului în nord, centru şi nord-est, dar numai izolat vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi în zonele joase de relief şi mixte la munte. Vântul va prezenta intensificãri în zona montanã, cu viteze mai mari pe creste unde la rafalã se vor depãşi temporar 80…90 km/h spulberând zãpada, dar la cote mai reduse şi în rest, în general cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 15 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade.

BUCURESTI:
Vremea se va încãlzi, devenind caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI: În sud-vestul şi sudul ţãrii vremea va fi caldã pentru începutul lunii martie, iar în rest valorile termice vor fi mai scãzute decât în ziua precedentã. Cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii slabe, în cursul zilei mai ales ploi şi lapoviţã, pe arii restrânse în jumãtatea de nord a teritoriului, iar seara şi noaptea, local mixte, cu o probabilitate mai ridicatã în centru şi sud-est. La munte, treptat vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri îndeosebi în prima parte a intervalului, în zona de munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local şi la cote mai reduse şi în regiunile centrale, sudice şi estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade, mai ridicate în Câmpia Românã, izolat pânã la 16…17 grade, iar cele minime, se vor situa -5 şi 5 grade.

BUCURESTI: Vremea va fi caldã pentru începutul lunii martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului, când probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea se va rãci, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile sudice, unde mai ales ziua, local vor fi precipitaţii mixte, dar şi în zona montanã, unde pe arii restrânse vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, dar şi în regiunile estice, sud-estice şi vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 11 grade, iar cele minime, în general, între -10 şi 0 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA, LUNI si MARTI – Valorile termice vor fi în creştere. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în a doua parte a intervalului, mai ales în vest, nord, centru şi la munte.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarteVIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat înarmat arestat în apropierea Convenției Naționale Republicane
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'