Scapă complet de grăsimea abdominală în 7 paşi

Excesul de grasime de pe burta nu este numai inestetic, dar, de asemenea si dificil de eliminat. In plus, fata de problemele estetice, grasimea abdominala este cea mai periculoasa grasime din organism si este direct legata de multe boli. Mai jos va vom prezenta cateva procese foarte importante, iar prin intelegerea lor veti invata cum sa scapati complet de excesul de grasime din abdomen.
Romania TV
26 feb. 2019, 12:54
Scapă complet de grăsimea abdominală în 7 paşi

Sa nu uitati, in 90% din cazuri, dietele sau masurile pe care le iau oamenii pentru a slabi nu isi fac efectul deoarece acestea nu sunt respectate.

Reduceti aportul de calorii. 

  • In ceea ce priveste pierderea in greutate, nu exista nicio modalitate de a reduce doar o anumita parte a corpului sau de a pierde in greutate numai de la o anumita parte a corpului, la un moment dat. Daca doriti sa eliminati grasima abdominala, trebuie sa pierdeti in greutate, in general si sa reduceti aportul de calorii. 

  • Exista doua modalitati pentru a realiza acest lucru: reducerea consumului de alimente si reducerea caloriilor.

  • Dieta ta trebuie sa includa fructe, legume, leptina si cereale integrale. Reduceti aportul de zahar, grasimi si carbohidrati goi, care sunt nu numai hranitoare, ci si usor de transformat in grasimi.

 

Atentie la cantitatea de zahar adaugat. 

  • Multi medici cred ca zaharul este vinovat de epidemiile de obezitate, mai mult decat grasimile. Excesul de zahar poate provoca o crestere a insulinei, ceea ce face ca energia sa fie stocata in celulele grase.

  • Obisnuiti-va sa cititi etichetele produselor alimentare si aflati despre zaharurile ascunse in bauturi, pâine, condimente si cereale.

  • Daca va plac gustarile dulci, alegeti gustari sanatoase cum ar fi miere, ciocolata neagra, fructe uscate si iaurtul natural, pentru a va satisface gustul dulce.

  • Amintiti-va, cu cat veti consuma mai mult zahar, se va crea o dependenta, iar corpul dumneavoastra va dori mai mult zahar. Este dificil sa scapi de zahar la I nceput, dar dupa un timp corpul tau se va adapta si nu vei mai fi atat de “dulce”.

 

Gestionati stresul de zi cu zi. 

  • Stresul provoaca o crestere a cortizolului, un hormon care determina organismul sa stocheze excesul de grasime, in special pe stomac. Stresul poate duce de asemenea, la supraalimentare sau nu, din cauza foamei sau comfortului.

  • Daca este posibil, scapati de lucrurile sau de oamenii din viata voastra care va pot provoca stres. De asemenea, puteti reduce stresul si anxietatea planificând actiunile zilnice ale programului, astfel incât sa nu va grabiti intotdeauna pâna la termenul limita.

  • Daca simtiti intotdeauna foarte mult stres, meditati câteva minute pe zi pentru al reduce; inchideti ochii, acordati atentie respiratiei si eliminati orice gânduri din minte.

 

Consumati cat mai multa apa. 

  • Mentinerea corpului hidratat va poate ajuta la functionarea corecta a organismului, dar cercetarile au aratat de asemenea, ca consumul de apa poate ajuta la scaderea excesului de grasimi. O parte din motiv este ca, umiditatea va poate da un sentiment de satietate, astfel incât sa nu mâncati prea mult.

  • Beti cel putin opt pahare de apa pe zi. Beti unul sau doua pahare de apa, inainte de fiecare masa pentru a reduce pofta de mâncare si pentru a avea senzatia de “stomac plin” mai rapid.

 

Exercitii aerobice. 

  • Aerobica va ajuta sa ardeti calorii, ajutându-va sa accelerati metabolismul si implicit sa accelerati scaderea in greutate. Trebuie sa va asigurati ca faceti exercitii timp de 5 zile pe saptamâna si cel putin o jumatate de ora pe zi. Printre acestea se numara jogging, mersul pe jos, inot, drumetii si multe altele.

  • Incercati sa gasiti un sport care va place. Daca va place acel sport, sunt sanse mai mari sa il practicati o perioada mai indelungata.

 

Nu evita cina. 

  • Desi suna contraintuitiv, sarind peste o cina va poate face sa câstigati in greutate, deoarece incetineste metabolismul. Cea mai buna modalitate de a va stimula metabolismul este sa mâncati o multime de mese pe zi. 

  • Consumarea a 6 mese mici pe zi este mai buna decât renuntarea la 2 pâna la 3 mese.

 

Nu incercati exercitii abdominale pana cand nu ati redus macar jumatate din masa de grasime abdominala.

  • Sit-up-urile va pot ajuta sa va construiti muschii, dar daca aveti multa grasime in abdomen, nu puteti vedea muschii ingropati. Concentrati-va mai intâi pe reducerea grasimii si apoi definirea muschilor.

 

Pentru ajutor privind detoxifierea sau reechilibrarea mineralelor din organism, puteti incerca produsele Naturaloe.

http://www.naturaloe.ro

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Reduceri la facturile la energie. Cum se calculează consumul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'