SEPSI – CFR CLUJ 0-1. PROGRAM ŞI REZULTATE CUPA ROMANIEI 2019

Formaţia CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în sferturile de finală ale Cupei României, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.
Romania TV
27 feb. 2019, 11:26
SEPSI - CFR CLUJ 0-1. PROGRAM ŞI REZULTATE CUPA ROMANIEI 2019

UPDATE: Lider în Liga I, CFR Cluj s-a calificat şi în semifinalele Cupei României. Sepsi i-a pus însă mari probleme campioanei. Şutul bun al lui Ştefan a fost blocat de Fernandez. Prima ocazie a clujenilor a venit în finalul primei reprize. Ioniţă a tras peste poartă.

Calificarea clujenilor a fost adusă de un jucător care nu mai marcase din octombrie 2017. Costache a reuşit primul său gol în tricoul liderului, după o gafă imensă a lui Rudol. Echipa din Sfântu Gheorghe a forţat egalarea, dar Fernandez s-a aflat în zi de graţie. A respins mingea trimisă senzaţional de Hadnagy, iar Sepsi – CFR s-a încheiat 0 la 1.


SEPSI – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Sepsi Sf. Gheorghe, considerată echipa momentului după calificarea în play-off-ul Ligii 1, va da piept, pe teren propriu, cu CFR Cluj, campioana en-titre. Miza este foarte mare, pentru că echipa câștigătoare se va califica în semifinalele Cupei României, acolo unde a ajuns deja Viitorul, după 3-2 la Pitești, cu Hermannstadt.

Statistica nu este însă de partea elevilor lui Eugen Neagoe, care au eșecuri pe linie în fața celor de la CFR, în cele trei meciuri de până acum din Liga 1. „CFR este o echipă foarte valoroasă, este echipa campioană și echipa de pe primul loc. Ne vom bate însă pentru șansa noastră, pentru că avem o șansă și în Cupă”, a spus Neagoe. 

Misiunea celor de la Sepsi nu este deloc ușoară, pentru că gruparea din Gruia are ambiția de a-și mai adăuga o Cupă în palmares, după cele câștigate în perioada 2008-20016.

„Trebuie să câltigăm li Cupa, este un obiectiv foarte important”, a spus George Țucudean, autorul golului victoriei în campionat, în meciul de la Iași.

SEPSI – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Avertismentul CFR-ului pentru Sepsi OSK înaintea meicului din Cupa României

 ”Cupa este un obiectiv important. Toate sunt importante. Este adevărat că pe primul loc este campionatul, dar nu ne dăm la o parte nici de la această competiţie a declarat Alin Minteaun, antrenorul formaţiei campioanei, conform Telekom Sport.

”Este o echipă valoroasă, o echipă bună, o echipă agresivă, o echipă care acasă joacă total diferit faţă de ce joacă în deplasare. Au şi un public care îi împinge de la spate şi, părerea mea, că ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu. Părerea mea că mult mai greu decât ce a fost în campionat, cu Iaşi. (De ce?) Pentru că au jucători mai cu calitate faţă de cei de la Iaşi. Nu vreau să deranjez niciun jucător de la Iaşi, dar cei de la Sepsi au reuşit să aducă jucători mult mai valoroşi. Acum şi ei sunt liniştiţi, sunt în playoff. Dar şi liniştea asta poate să fie cu două tăişuri. Acum vom vedea…E adevărat, îi întâlnim de două ori în decurs de cinci zile şi probabil va fi ciudat. Dar sperăm să ne descurcăm în primul rând miercuri seară, iar duminică vom vedea” a mai spus tehnicianul CFR-ului în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sepsi OSK.

Marți, 26 februarie, la Pitești, a fost programat primul sfert de finală al actualei ediții a Cupei României. FC Viitorul s-a impus în fața lui Hermannstadt, scor 3-2, și a obținut calificarea mai departe.

Campioana României din 2017 a condus cu 2-0 la pauză prin golurile marcate de Vlad Achim (6), din penalty, și Rivaldinho (41). La reluare, sibienii au reușit să revină și să egaleze după ce Achim și-a marcat în propria poartă (65), iar Tsoumou (71) a punctat și el. În final, duelul a fost decis de brazilianul Eric (78), care a marcat la primul său meci de la revenirea în România. Rezultatul urmează să fie omologat.

Miercuri și joi, 27-28 februarie, vor avea loc celelalte trei jocuri din „sferturi”. Programul este următorul:

Miercuri, 27 februarie
Dunărea Călărași – Astra Giurgiu, 1-2
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CFR Cluj, 0-1

Joi, 28 februarie
AFK Csikszereda – U Craiova 1948 CS, ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Semifinalele Cupei României, ediția 2018-2019, vor avea loc pe 2-4 aprilie (tur), respectiv 23-25 aprilie (retur), în timp ce finala este programată în data de 2 iunie.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 8 august. Schimbări benefice, oportunități, dar și surprize pentru acești nativi
Capital.ro
Interzis pentru șoferii români. N-ai voie să împrumuți mașina. Faci 5 ani închisoare
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
TOȚI ȘOFERII TREBUIE SĂ ȘTIE ASTA! Schimbări în Codul Rutier
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Ce va conține noul card de sănătate. Schimbări radicale
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Christian Sabbagh o face PRAF pe Anca Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poza cu fiica lui: „Bătrână legendă cu un puștan”
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Triplă crimă în București! O mamă și doi copii au fost uciși cu bestialitate într-un bloc din Sectorul 2! Principalul suspect este un membru al familiei
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe vehicule. Guvernul a dat ordin. Amenzi din 1 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Joe Biden laudă alegerea guvernatorului Tim Walz ca partener al Kamalei Harris pentru Casa Albă
MediaFlux
LOTIVURĂ pentru TRUMP! CUTREMUR în ALEGERI din cauza DOSARULUI PENAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!