Horoscop SAPTAMANAL general 4-10 MARTIE 2019. Saptamana de foc, tine-te bine! Uranus intra in Taur pana in 2026, Mercur retrograd

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 4-10 martie 2019; aceasta prima saptamana completa de martie este totodata una din cele mai intense ale celei de-a treia luna a anului 2019. Nu doar ca avem o Luna Noua speciala in Pesti, nu doar ca incepe sezonul retrogradelor prin miscarea lui Mercur in retrograd in Pesti, dar are loc marele eveniment ce ne va impacta pe toti pana in 2026: Uranus revine in Taur si se asaza aici confortabil 7 ani.
Romania TV
03 mart. 2019, 20:41
Horoscop SAPTAMANAL general 4-10 MARTIE 2019. Saptamana de foc, tine-te bine! Uranus intra in Taur pana in 2026, Mercur retrograd

Asadar, in acest context, sa retinem faptul ca martie va fi o luna importanta si memorabila in tot ce va insemna 2019 pentru noi. Multa energie se schimba acum si vom simti cum Universul ne trage ba colo, ba dincolo. Dar nu obosim noi asa de usor ! Daca apar surprize, evenimente neasteptate, primul lucru de retinut este destresarea. Doar atunci vei putea intelege ce iti comunica Universul si incotro vrea sa te duca.
Puterile cosmice ne vor sustine.

Daca te-ai simtit in lipsa de echilibru cu tine insuti, aceasta perioada iti poate aduce restaurarea acestei balante. Fii comunicativ si accepta suportul cosmic in aceasta perioada.

Pe 5 martie, Mercur intra retrograd in Pesti, pana pe 28 martie. Este primul retrograd al anului si primul retrograd al lui Mercur din cele 3 care au loc in 2019, toate in semne de apa. Citeste aici detalii.

Mercur este planeta comunicarii si simti nevoia de a-ti cauta adevarul interior si de a-l scoate la lumina. In aceasta perioada, te analizezi, pentru a descoperi ceea ce vrei cu adevarat. Foloseste-te de aceasta energie pentru a-ti adapta credintele la noile valori. Impaca-te cu tine insuti, dar fii precaut. Mercur retrograd inseamna o perioada in care e nevoie de vigilenta. Vei fi putin „zguduit” de adevarurile care ies la iveala.
Uranus in Taur din 6 martie

Uranus se muta in Taur si va fi Luna noua in Pesti, incepand din 6 martie. Acest lucru inseamna inceputul unui nou ciclu. Luna noua aduce energia care te ajuta sa-ti gasesti echilibrul si te indeamna sa-ti asculti inima, corpul si mintea.

Cand Uranus se muta intr-o alta planeta, se transmit unde puternice in Univers. Vei simti, inca o data, nevoia de schimbare. In luna mai 2018, Uranus a avut o mica sedere in Taur, dar acum va sta aici pana in 2026.

Pentru a intelege ce schimbari aduce acest tranzit, analizeaza ce s-a intamplat intre lunile mai si decembrie anul trecut. Ce lectii ti-au aparut in cale? Ce schimbari majore s-au petrecut? Cauta mesajele lor. Evenimente similare se vor petrece si in urmatoarea perioada.

In timp ce Uranus este numai despre schimbare, crestere si trezire, Taurul este in intregime numai despre siguranta, securitate, stabilitate, consistenta. Uranus tanjeste dupa schimbare in timp ce Taurul tanjeste ca lucrurile sa ramana la fel si pe loc. Fiecare se lupta cu forta sa isi impuna vointa atunci cand se intalnesc, dar pe durata parteneriatului lor de 8 ani trebuie sa ajunga la un consens.

Uranus reprezinta toate aspectele neobisnuite ale vietii. Simbolizeaza puterea inventiva, schimbare, rascoale, tensiune si revolutie.

Cuvintele semnificative pentru energia lui Uranus sunt : risc, schimbare, brusc, independenta, magnetism, imprevizibilitate, inventii.

Miscarea lui Uranus in Taur ne va aduce lectii noi si de aceasta data este vorba despre sentimentele noastre de siguranta si stabilitate.

Felurile in care cauti stabilitatea si confortul vor fi puse la o revizuire sub aceasta energie. Vei putea descoperi ca ceea ce candva credeai ca este sigur si stabil, acum nu mai este asa, in special din punct de vedere material si financiar.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal:
In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.
Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai trecut printr-o perioada dificila in ultima vreme, insa lucrurile par sa se aranjeze inca de la inceputul saptamanii. Poti prefigura viitorul. Comunicarea cu sinele interior, dar si cu celelalte persoane este punctul principal al saptamanii. Atentie la modul in care spui lucrurile. Miercuri si joi este posibil ca unele cuvinte sa nu iasa cum ti-ai dori. Vineri si sambata se anunta o surpriza placuta. Vei trai totul la cote maxime. Duminica va fi o zi putin mai linistita.
Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Indiferent ce obstacole iti apar in cale esti hotarat sa le ignori. Inceputul saptamanii nu este cel mai bun prilej pentru a achizitiona ceva sau pentru a incerca sa concurezi cu cineva. Este, insa, timpul sa iti analizezi mai bine trairile, si sa petreci mai mult timp pentru propriile placeri. Vineri si sambata pot aparea cateva conflicte cu un prieten sau cu un coleg de serviciu. Atentie cum le gestionezi! Duminica, insa, este o zi dedicata romantismului.
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Sunt multi oameni in jurul tau si te simti coplesit de cat de multe posibilitati ai. Cum stii unde sa-ti canalizezi energia? Care proiect are prioritate in fata altora? Si, ca situatia sa se complice si mai mult, apar si cativa fluturi in stomac care iti tulbura existenta. Miercuri si joi ar trebui sa-ti indrepti mai mult atentia spre zona financiara a vietii tale. Ce masuri ar trebuie sa iei acum ca sa nu-ti para rau mai tarziu? Solutii salvatoare se prefigureaza vineri si sambata. Duminica ramane o zi rezervata comisioanelor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Autoritățile au anunțat decizia: Nu au voie!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Biden și Harris informați despre posibile atacuri ale Iranului și Hezbollah asupra Israelului
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!