Tricolorii mici, măcelăriţi în Tururile de Elită. 0-5 cu Irlanda şi 1-5 cu Austria

Selecţionatele U17 şi U19 a României au debutat cu înfrângeri drastice în Tururile de Elită pentru calificarea la Campionatele Europene specifice categoriilor lor de vârstă.
Iulian Tudor
20 mart. 2019, 11:48
Tricolorii mici, măcelăriţi în Tururile de Elită. 0-5 cu Irlanda şi 1-5 cu Austria

România U19 a fost învinsă de Irlanda U19, scor 0-5, într-o partidă disputată la Krasnodar, în Rusia, şi şi-a anulat în mare măsură şansele de calificare la turneul final. Doar prima clasată din grupă obţine calificarea la EURO 2019 U19, ce va fi organizat de Armenia. La pauză, irlandezii au condus cu scorul de 2-0, prin reușitele lui Afolabi (9) și Smallbone (11). La reluare, aceștia au mai înscris de trei ori, Afolabi și Smallbone reușind câte o “dublă”, în timp ce Ehmann a înscris în propria poartă. România a avut șansa golului de onoare, dar Antonio Sefer a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 75.

Pentru echipa noastră urmează Rusia, pe 23 martie (ora 11:00),iar ultimul joc al grupei îl vom disputa pe 26 martie (ora 16:00) contra Azerbaidjanului.

Şi naţionala U17 a pierdut primul meci al Turului de Elită din Turcia după ce a fost condusă din minutul 16 şi a beneficiat de un autogol al adversarilor în prelungiri. Reprezenativa antrenată de Daniel Mogoşanu va mai întâlni Italia şi Turcia pe 23 şi respectiv 26 martie. Prima clasată din fiecare grupă şi cele mai bune şapte ocupante ale locurilor doi se califică la turneul final organizat în Irlanda.

Contraperformanţa contrastează puternic cu declaraţiile lui Mogoşanu de după tragerea la sorţi, când acesta spunea: „Avem șanse să ne calificăm la Campionatul European. Nu mă sperie niciun adversar, obiectivul nostru este să mergem la turneul final. Îi vom studia foarte bine pe toți pentru ca la ora Turului de Elită să fim pregătiți pentru toate cele trei finale pe care le vom avea de disputat„.

Deaştfel, şi Daniel Oprescu, antrenorul de la U19 era foarte optimist, dar realitatea de miercuri l-a contrazis flagrant. „E o grupă care la prima vedere pare echilibrată. Cunosc Irlanda, pentru că am disputat o ”dublă” amicală în acest an, în martie, și are mulți jucători care evoluează la un nivel foarte ridicat. Ne vom documenta și despre celelalte, pentru a pregăti cât mai bine meciurile din luna martie și pentru a merge la EURO!„, spunea Oprescu, în luna decembrie.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Închidere temporară și restricționare a traficului pe A2 București – Constanța pentru lucrări la lotul 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului București
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!