Simona Halep s-a calificat dramatic în semifinale la Miami. A revenit de la 1-5 şi a salvat trei mingi de set

Simona Halep, a doua favorită, s-a calificat spectaculos în semifinalele turneului WTA de la Miami (Florida/SUA), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, după ce a învins-o, miercuri, pe chinezoaica Qiang Wang cu 6-4, 7-5.
Filip Stan
27 mart. 2019, 11:33
Simona Halep s-a calificat dramatic în semifinale la Miami. A revenit de la 1-5 şi a salvat trei mingi de set

SIMONA HALEP QIANG WANG 6-4, 7-5. Simona Halep (27 ani, 3 WTA) s-a impus după o oră şi 38 de minute, iar dacă se va califica în finală va reveni pe primul loc în lume.

Românca a început bine, cu break, apoi şi-a pierdut serviciul, după care s-a desprins la 4-1. Wang a avut o mică revenire şi s-a apropiat la 4-3, dar Halep şi-a păstrat avantajul unui break şi a încheiat setul cu 6-4.

Simona Halep a debutat cu dreptul şi în actul secund, cu break, dar fostul lider mondial a început să greşească, a devenit frustrată şi nervoasă, în timp ce Wang a prins tot mai multă încredere, făcând punct după punct, astfel că scorul a ajuns la un neverosimil 1-5. Treptat, Halep s-a calmat, a revenit la nivelul său obişnuit, a reuşit câteva puncte remarcabile, care i-a adus mai multă încredere, a avut o serie de 12 puncte câştigate din 13 jucate. Halep a salvat trei mingi de set la 5-4 pentru Wang şi a restabilit egalitatea, 5-5, după care a făcut un nou break, încheind setul cu 7-5.

Fiecare jucătoare a avut câte un as, Halep a făcut 5 duble greşeli, Wang a avut 2, procentajele la serviciu au fost destul de modeste, diferenţa făcându-se la punctele cu primul (56%-47%), la mingi directe câştigate raportul a fost de 24-14 pentru româncă, ea având şi mai multe erori neforţate, 34-25.

Halep, care şi-a egalat cea mai bună performanţă a sa la Miami Open, a mai învins-o pe Qiang Wang (27 ani, 18 WTA) anul trecut la Indian Wells, în optimi, cu 7-5, 6-1.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 354.000 de dolari şi 390 de puncte WTA, iar în penultimul act va întâlni o cehoaică, învingătoarea dintre Karolina Pliskova şi Marketa Vondrousova.

La dublu, românca Monica Niculescu şi americanca Abigail Spears au fost învinse în sferturi de perechea Samantha Stosur (Australia)/Shuai Zhang (China), a şasea favorită, campioană anul acesta la Australian Open, cu 6-3, 6-7 (4), 10-6.

Niculescu şi Spears vor primi un cec de 57.000 de dolari şi 215 puncte WTA.

Cele mai importante momente ale meciului:

Game 21 Simonei îi iese tot. A câştigat al cincilea game la rând şi se află la un ghem de semifinale, este 6-5.

Game 19 Revenire senzaţională a Simonei, care câştigă 12 puncte la rând cu ajunge la un game în spatele chinezoaicei. Este 4-5, dar Halep urmează la serviciu.

Game 17 Simona rămâne în set, câştigă la 15 pe serviciul adversarei şi scorul este acum 2-5.

Game 16 Simona îşi pierde serviciul la 0, nu mai e deloc concentrată la meci. L-a chemat din nou pe Daniel Dobre, contrându-l în tot ce acesta i-a spus.

Game 14 Simona greşeşte tot mai mult şi se lasă pradă nervilor. Numărul 3 mondial pare că nu se mai poate concentra şi este condusă acum cu 1-3.

Game 12 Simona începe cu break setul doi, dar nu reuşeşte să-l consolideze, deşi a condus cu 40-30, având minge de 2-0. În schimb, este 1-1.

Game 10 Simona încheie primul set în 45 de minute, scor 6-4.

Game 9 Ceele două jucătoare au mers cap la cap cu serviciul, dar Simona urmează să servească pentru set, este 5-4.

Game 3 Al treilea break la rând în aceatsă partidă, Simona trece din nou în avantaj, 2-1, după ce a revenit de la 15-40.

Game 2 Schimb de break-uri, Simona şi-a pierdut serviciul la 15 şi este 1-1.

Game 1 Simona a câştigat tragerea la sorţi, dar a ales să primească. Arbitrul le-a informat pe cele două că nu merge hawk-eye-ul. Jucătoarea noastră a reuşit break-ul şi conduce cu 1-0.

Câştigătoarea meciului Simona Halep – Qiang Wang o va întâlni în semifinale pe învingătoarea partidei dintre Karolina Pliskova şi Marketa Vondrousova. SIMONA HALEP – QIANG WANG, meci din optimile de finală ale turneului de la Miami, se joacă, miercuri, de la ora 19:10, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP – QIANG WANG este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI.

SIMONA HALEP QIANG WANG DIGI SPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE MIAMI. Simona Halep s-a accidentat la genunchi în timpul victoriei cu Polona Hercog din turul al doilea de la Miami. Fostul lider WTA a solicitat intervenția medicului, însă a continuat partida. „Mă simt bine, mult mai bine decât m-am simțit zilele trecute. A fost bine că am avut o pauză de o zi. Genunchiul este mai bine, chiar dacă mai resimt o stare de oboseală”, a spus românca înaintea partidei cu Qiang Wang. DIGI SPORT transmite, miercuri, de la ora 19:00, SIMONA HALEP QIANG WANG LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP QIANG WANG DIGI SPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE MIAMI. Partida SIMONA HALEP – QIANG WANG este prima a zilei pe arena centrală. Halep şi Wang s-au mai întâlnit o singură dată, în 2018, în optimile de finală de la Indian Wells, când s-a impus sportiva din Constanţa, scor 7-5, 6-1. SIMONA HALEP – QIANG WANG, meci din optimile de finală ale turneului de la Miami, se joacă, miercuri, de la ora 19:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP QIANG WANG DIGI SPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE MIAMI. Miami Open şi-a aflat prima semifinală a turneului feminin: Anett Kontaveit – Ashleigh Barty. Partida este programată joi. Turneul de la Miami face parte din categoria „Premier Mandatory”, are premii totale în valoare de 9.035.428 USD, se dispută pe hard și a avut la start 128 de jucătoare pe tabloul principal de simplu. Ultimele campioane sunt Sloane Stephens (2018), Johanna Konta (2017), Victoria Azarenka (2016) și Serena Williams (2015, 2014 și 2013). DIGI SPORT transmite, miercuri, de la ora 19:00, SIMONA HALEP QIANG WANG LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP QIANG WANG DIGI SPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE MIAMI. SIMONA HALEP – QIANG WANG, meci din sferturile de finală ale turneului de la Miami, se joacă, miercuri, de la ora 19:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT. SIMONA HALEP şi QIANG WANG s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut, la Indian Wells, când românca s-a impus cu 7-5, 6-1. DIGI SPORT transmite, miercuri, de la ora 19:00, SIMONA HALEP QIANG WANG LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

Spynews
Ce s-a întâmplat în timpul înmormântării lui Andrei Versace. Imagini exclusive
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Prețul enorm cerut la Mamaia pentru o plimbare de 10 minute cu skijetul. Costă mai mult decât un platou de pește la un restaurant de 3 stele
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Scene de groază la Paris, chiar înainte de Jocurile Olimpice! O turistă de 25 de ani a fost agresată sexual de cinci indivizi. Ce măsuri au luat autoritățile
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
'Era un psihopat!'- Bunica Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Părinţii fostului premier italian Matteo Renzi, condamnaţi la peste trei ani de închisoare
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!