Dan Diaconescu găsea casete misterioase şi compromiţătoare încă de pe vremea când era la Tele7 ABC

Evenimentele din ultima vreme ridică un mare semn de întrebare asupra lui Dan Diaconescu. Este un tip extrem de capabil în a manipula masele sau se pune problema numărului de ţigle de pe casă? Acest fapt nu îl vom cunoaşte probabil niciodată. Cert este însă că strategiile sale de a capta atenţia publicului precum şi scandalurile în care se implică nu sunt noi.
Romania TV
02 oct. 2012, 08:22
Dan Diaconescu găsea casete misterioase şi compromiţătoare încă de pe vremea când era la Tele7 ABC

Evenimentele din ultima vreme ridică un mare semn de întrebare asupra lui Dan Diaconescu. Este un tip extrem de capabil în a manipula masele sau se pune problema numărului de ţigle de pe casă? Acest fapt nu îl vom cunoaşte probabil niciodată. Cert este însă că strategiile sale de a capta atenţia publicului precum şi scandalurile în care se implică nu sunt noi.

Acum mai bine de 12 ani, Dan Diaconescu realiza o emisiune la Tele 7 ABC, unde spunea, ca şi acum, vrute şi nevrute.

Într-o noapte, Dan Diaconescu a ajuns chiar să se certe în direct cu directorul postului Tele 7 ABC pentru că nu ar fi fost lăsat să difuzeze o casetă incendiară pentru care i s-ar fi oferit 50.000 de euro.

Citeşte aici ce era pe acea casetă misterioasă şi cum a ajuns Dan Diaconescu să îl acuze pe directorul postului Tele 7 ABC că a fost cenzurat

Altă dată, pe 22 martie 2000, în ziarul „Azi” a apărut un articol cu titlul „Dan Diaconescu a mai încălcat o dată deontologia profesională” în care se notează un drept la replică în urma unei emisiuni în care DD, alături de un ziarist din Galaţi, susţineau că sunt în posesia unei casete care dădea în vileag aventurile amoroase ale unor politicieni şi oameni de afaceri.

impactnews.ro redă integral articolul din ziarul „Azi”:

„Dan Diaconescu şi-a făcut un tic din a vârî femei pe gâtul politicienilor

Ediţia de luni, 20 martie a.c., a cunoscutei emisiuni „Dintre sute de ziare”, programată seară de seară la „TELE 7abc”, s-a vrut – după cum a subliniat apăsat şi repetat însuşi realizatorul ei – una „incendiară”. Incitaţi, telespectatorii au aşteptat cu sufletul la gură „pârjolul”, pentru a constata ce?

Că respectivul realizator l-a avut invitat pe redactorul şef al unui ziar din Galaţi. Că acesta, victimă, după propriile-i spuse, a intoleranţei puterii faţă de demersul gazetăresc corect, dar deranjant pentru ea, era în posesia unei casete video foarte compromiţătoare pentru nişte sus-puse persoanje – politicieni şi oameni de afaceri – din urbea de la Dunăre.

Că în respectiva casetă a apărut o simpatică tânără ce-şi relata, în esenţă, peregrinările prin „diverse paturi, nesusţinându-şi afirmaţiile cu probe, deşi spunea „ că a fost filmată în timpul partidelor de amor la care a fost „silită” să participe. Că în absenţa argumentelor concrete, afirmaţiile făcute pe parcursul emisiunii păreau, în percepţia telespectatorilor, fără acoperire.

Că „incendiul” promis s-a dovedit, în final, un amărât foc de paie, al cărui fum subţire a ajuns şi sub geamul unui politician liberal, care, revoltat, s-a grăbit să dea, ieri, publicităţii un „comunicat de presă” (îl publicăm alăturat) mai mult decât jenant, prin întregul său conţinut, pentru realizatorul emisiunii cu pricina, ce – în încheiere fie spus  nu prea le mai oferă telespectatorilor posibilitatea de a alege „Dintre sute de ziare”.

Am primit la redacţie

Referitor la emisiunea „Dintre sute de ziare”, difuzată luni, 20 martie 2000, de către postul de televiziune TELE 7 ABC, realizată de dl Dan Diaconescu, precizez următoarele:

1. Nu-o cunosc, nu am întâlnit-o niciodată şi nu am fost contactat niciodată de dra Luminiţa Gafton, pe care am văzut-o prima dată cu ocazia difuzării emisiunii menţionate.

2. În ceea ce priveşte afacerile firmei „Eurocom” SA, precizez că la această societate sunt doar acţionar minoritar, deoarece, odată cu începerea mandatului de senator, în noiembrie 1996, mi-am dat demisia din funcţiile administrative şi executive. Afirmaţiile din emisiunea postului TELE 7 ABC privind aşa-zisele finanţări pe care firma „Eurocom” SA le-ar fi acordat PNL-ului sunt absolut fanteziste, societatea neavând nici pe departe o cifră de afaceri care să-i permită astfel de susţineri sau sponsorizări la nivelul amintit – ceea ce poate fi verificat din bilanţul depus la Registrul Comerţului.

3. Ţinând seama de faptul că, în cadrul aceleiaşi emisiuni, imaginea multor instituţii publice importante (Parchet, Ministerul Justiţiei, Ministerul de Interne, Siguranţa naţională) a fost grav şi în mod nepermis lezată, voi solicita Consiliului Naţional al Audiovizualului să analizeze emisiunea respectivă şi să fie pusă sub incidenţa legislaţiei în vigoare.

PAUL PĂCURARU, senator PNL de Galaţi, liderul Grupului Nafional Liberal dln Senat, vicepreşedinte al PNL.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Scrisoarea de garanție bancară – un instrument financiar din ce în ce mai popular în România
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'