PHILIP MORRIS INTERNATIONAL iniţiază ANUL UNSMOKE. Cum să elimini fumul din viaţa cotidiană

La nivel mondial, opt din zece persoane (79%) sprijină colaborarea Philip Morris International cu guvernele, autoritățile de reglementare și experții în domeniul sănătății publice în procesul de eliminare treptată a țigărilor în favoarea unor alternative fără fum.
Alina Costache
10 apr. 2019, 14:01
PHILIP MORRIS INTERNATIONAL iniţiază ANUL UNSMOKE. Cum să elimini fumul din viaţa cotidiană

Anul Unsmoke va ajuta în susținerea acestui deziderat, cu precădere prin sprijinirea dialogului extins cu privire la importanța alternativelor fără fum, alături de fumători, nefumători, cetățeni, factori de decizie publică, autorități de reglementare, precum și toate părțile implicate. „Avem responsabilitatea să oferim oamenilor informațiile de care au nevoie pentru a alege în cunoștință de cauză cu privire la alternativele mai bune pe care le au la dispoziție, iar factorii de decizie politică au un rol fundamental în a face acest lucru posibil. Cerem o conversație globală, comună, care să conducă înspre o schimbare reală.”

Un nou studiu, comandat de PMI și realizat de Povaddo, o respectată companie de cercetare globală, evidențiază că opt din zece persoane intervievate la nivel global (79%), susțin colaborarea PMI cu guvernele, autoritățile de reglementare și experții în domeniul sănătății publice pentru a elimina treptat țigările în favoarea unor alternative fără fum, iar 73% dintre aceștia consideră ca pozitiv pentru PMI să își transforme modelul de business prin renunțarea la țigările clasice și comercializarea exclusivă a alternativelor – țigarete electronice și produse din tutun încălzit.

Anul Unsmoke este punctul de pornire al campaniei Unsmoke Your World. Mesajul acestei campanii, pe care PMI speră să o facă cunoscută în întreaga lume, este:

Dacă nu fumezi, nu începe

Dacă fumezi, renunță

Dacă nu renunți, fă o schimbare

Unsmoke

Unsmoke reprezintă eliminarea fumului din viața cotidiană. Este un proces ce reunește  fumătorii și nefumătorii în renunțarea la fum pentru ei, pentru familiile și prietenii lor. Cea mai bună modalitate de a face aceasta este renunțarea completă la țigări și nicotină; cealaltă variantă este adoptarea de alternative mai puțin dăunătoare.

Până în prezent PMI a investit peste 6 miliarde dolari în cercetare, dezvoltare, producție și comercializare pentru produsele fără fum și a dezvoltat o echipă de peste 400 de oameni de știință și ingineri dedicați cercetării și dezvoltării.

 

******

Philip Morris International: construirea unui viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum și, în cele din urmă, pentru a înlocui țigaretele convenționale cu produse fără fum în beneficiul adulților care altfel ar continua să fumeze, al societății, companiei și acționarilor săi. PMI este lider internațional în industria tutunului și se ocupă cu fabricarea și comercializarea țigaretelor, a produselor fără fum și a dispozitivelor și accesoriilor electronice aferente acestora, precum și a altor produse care conțin nicotină pe piețele din afara SUA. PMI construiește o nouă categorie de produse fără fum, care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradițional. Prin eforturi multidisciplinare în dezvoltarea de produs, tehnologie de ultimă generație și oameni de știință de top, PMI își dorește să se asigure că produsele sale fără fum răspund preferințele consumatorilor adulți, precum și cerințelor riguroase de reglementare. Pentru mai multe informații, accesați site-urile PMI și PMIScience.

 

 

 

Despre Unsmoke your world

PMI își transformă modelul de business și crește gradul de conștientizare a necesității urgente de a renunța la fum, precum și de înțelegere a unor alternative mai bune pentru fumătorii care altfel ar continua să fumeze. PMI produce produse fără fum, care sunt o alegere mai bună pentru fumători decât fumatul clasic, putând prezenta un beneficiu pentru sănătătea publică.

Unsmoke este o inițiativă a PMI pentru a accelera o schimbare istorică în domeniul sănătății publice. Prin mișcarea Unsmoke dorim să reunim o comunitate de oameni care pot accelera această schimbare, devenind susținători ai mesajului că există alternative mai bune pentru fumătorii care altfel ar continua să fumeze,.

Unsmoke Your World este o conversație globală, inspirată de povești reale – pentru oameni, dinspre oameni.

 

Despre studiul realizat de Povaddo

Acest sondaj a fost realizat în perioada 26-28 martie 2019 de către firma de consultanță internațională Povaddo, pentru Philip Morris International. Sondajul a adunat un număr total de 4.545 de interviuri online cu persoane majore, populație generală adultă din 20 de țări (Argentina, Australia, Brazilia, Columbia, Germania, Hong Kong, Israel, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Noua Zeelandă, Polonia, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Elveția, Taiwan, Regatul Unit și Statele Unite). Sondajul are o marjă de eroare de +/- 1,5% la intervalul de încredere de 95%.

 

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Restricții pe aeroport. Regulile pe care trebuie să le repecte pasagerii
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei pentru proprietarii de terenuri. Legea se aplică în toate județele din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Țările arabe reflectă un mozaic de poziții în conflictul dintre Israel și Hamas
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!