Horoscop Mariana Cojocaru 28 aprilie – 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii. Ce karma au celelalte

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 28 aprilie - 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii! Mare atenție la problemele de sănătate - previziuni complete pentru fiecare zodie.
Filip Stan
26 apr. 2019, 09:18
Horoscop Mariana Cojocaru 28 aprilie - 4 mai. Săptămâna plină de surpize pentru patru zodii. Ce karma au celelalte

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata!

Berbec – O perioadă în care vorbim de o explozie de culori afară și în viața noastră. Cum Marte este planeta voastră și are culoarea roșie, un lucru e cert: Roșu este culoarea voastră de suflet. Și culorile apropiate acesteia, dar și culori derivate: portocaliu, roz,frez,ș.a..Orientul Îndepărtat asociază culoarea cu vitalitatea și pofta de viață. Marte este și Zeul Războiului, deci roșu este și o culoare de competiție. 

Taur – Verdele este culoarea voastră. Verdele mai închis, ca nuanță. Există persoane care pot accepta și culori mai deschise, pastelate. Bunul gust se va vedea nu doar în ținuta voastră, ci și în casă. Cum este zodie de pământ, toate culorile care amintesc de pământ sunt și ale voastre și ale celorlalte două zodii de pământ: Fecioara și Capricornul. Culoarea lutului, culoarea cernoziomului, culoarea bej, maro, ocru.

Gemeni – Galbenul este culoarea zodiei voastre, dar și a Fecioarei. De ce? Pentru că aveți un patron astral comun: Mercur. Acest lucru nu indică și compatibilitate între cele două zodii amintite. Galbenul este și culoarea geloziei, iar cei mai mulți nativi ai acestei zodii sunt geloși. E culoarea soacrelor, de aici și vorba: soacră, soacră poamă acră… Galbenul merge foarte bine în combinații cu alte culori: mov, negru, etc.. Vorbim de o zodie dublă, deci sunt permise combinațiile în ținuta dvs. de zi.

Rac – Știți vorba românescă providențială: ,,Roșu ca Racul,,? Nu e Roșu de furie ca Berbecul și zodiile de foc…Sau cei care au un Marte la putere pe astrograma personală. Roșu Corai, culoarea coralului de recif este definitiv o culoare care vă caracterizează. Coralul mai are și alte culori(vezi piatra ponce, piatra vulcanică, etc). Și albul sidefat. Pentru domni, culoarea este cea a Racului înainte de fierbere.

Leu – Verdele crud este culoarea zodiei, atunci când vorbim de prospețime. Iarba este frumoasă când are această culoare și amintește de mediul vostru natural. Culoarea Florii Soarelui, floarea zodiei voastre. Culorile savanei și culorile camel sunt ale domnilor născuți în acest semn zodiacal. Culoarea aurie ca Soarele, patronul vostru astral, este o culoare care nu trebuie să lipsească din casa voastră.

Fecioara – Grejul, Bejul, Griul în combinație cu maro(culoarea pământului și a lutului frământat de olari). De galben nici nu mai încape vorbă, dar am spus de el și la Gemeni(citiți), deoarece este culoarea planetei Mercur. Culorile spiritelor superioare ale zodiei le găsiți în mantia Fecioarei Maria(iconografie), dar nu vin bine oricui, deoarece este o chestiune de karmă creștină și de credință vie, reală.

Cite;te mai multe aici

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Anunț important pentru clienții PPC, fostul ENEL, E.ON sau ENGIE. Este o schimbare majoră la tarifele din luna august
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CER BANI ÎN PLUS. Cine sunt românii care au dat statul în judecată
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Descoperirea secolului. Toată Planeta fierbe
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat! Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” după încheierea celor șapte ani de mariaj
Capital.ro
Nu se mai suspendă permisul auto. Noua lege pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Federația Internațională de Box (IBA) acuză două pugiliste olimpice de sex masculin
MediaFlux
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL? ALERTĂ în ORIENTUL MIJLOCIU
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!