FCSB – ASTRA 1-0. Steaua rămâne în cursa pentru titlu UPDATE

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei a şaptea a play-off-ului Ligii I.
Romania TV
28 apr. 2019, 17:46
FCSB - ASTRA 1-0. Steaua rămâne în cursa pentru titlu UPDATE

FCSB – ASTRA 1-0. Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 55. Partidele Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe şi CFR Cluj – Farul Constanţa vor avea loc luni.

 

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 41 de puncte (şase jocuri). FCSB este pe locul doi, cu 39 de puncte (7 jocuri). Pe trei se află Universitatea Craiova – 33 de puncte, şase jocuri, pe patru FC Viitorul – 30 de punxte, şase jocuri, pe cinci Astra Giurgiu – 24 de puncte, şapte jocuri, şi pe şase Sepsi – 20 de puncte, şase jocuri.

 

FCSB – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019. FCSB continuă să spere la câștigarea campionatului și pornește ca favorită certă. Astra vine după calificarea în finala Cupei și joacă fără miză în acest final de play-off, având șanse minime să mai prindă unul din primele patru locuri. 

FCSB este pe locul 2, cu 36 de puncte, la 5 de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, Astra este pe 5, poziție pe care va rămâne indiferent de rezultatele din această etapă.

Mihai Teja se află în faţa unui meci care i-ar putea aduce demiterea, dar şi compromiterea şanselor FCSB-ului la titlu. Orice alt rezultat cu Astra în afara victoriei ar distruge şansele ”roş-albaştrilor” la titlu.

ECHIPELE DE START

FCSB: Bălgrădean – M. Roman, I. Cristea, Planic, J. Morais – Nedelcu, L. Filip – D. Man, Fl. Tănase, Fl.Coman – Gnohere
Rezerve: A. Vlad, M. Balașa, O. Morutan, I. Hora, F. Matei, R. Rusescu, F. Teixeira
Antrenor: M. Teja

Astra: M. Santos – Butean, Erico, Cestor, Radunovic – Balaure, R. Pires, R. Moise – Begue, Zoua, Alibec
Rezerve: Lazar – C. Dima, Biceanu, N. Roșu, Llullaku, Hambo
Antrenor: Costel Enache

Stadion: Arena Națională

FCSB speră să-şi facă singură un Paşte fericit. Ca să rămână în lupta pentru titlu nu are altă variantă în afara victoriei în meciul cu Astra, care va fi în direct la Digi Sport 1 astăzi, de la ora 21:00. La cinci puncte de liderul CFR Cluj, cu 12 rămase în joc, FCSB nu renunţă la lupta pentru titlu. „Roş-albaştrii” întâlnesc Astra după două egaluri care au stricat atmosfera de Paşte.

„E o perioadă grea, nu avem moral foarte bun, dar încercăm să lăsăm în urmă și să ne gândim la următorul meci. Ne-am uitat prea mult la ei (n.r. CFR Cluj), am așteptat să se încurce și noi nu ne-am văzut de ale noastre”, a declarat Dennis Man.

„În continuare sunt încrezător în șansele noastre. Ne putem bate la titlu, suntem acolo, trebuie să ne câștigăm cele patru meciuri rămase și, după, vedem ce se întâmplă cu CFR Cluj”, a spus și antrenorul Mihai Teja.

Perioada de graţie pentru Teja se apropie de final, iar obiectivul principal e greu de atins chiar şi cu o victorie cu Astra. Totuşi, antrenorul speră să nu fie schimbat.

„Îmi doresc să îmi continuu munca. Nu se poate face ce vreau eu, filosofia mea, de la o zi la alta, ci trebuie să construiești ușor-ușor”, a mai afirmat „principalul” FCSB-ului.

Mai sunt patru etape până la finalul campionatului şi CFR Cluj are un avans de cinci puncte. Ceea ce înseamnă că şansele FCSB-ului la titlu sunt destul de mici. Însă ele s-ar apropia de zero dacă nu ia toate punctele cu Astra. Mihai Teja se află deja într-o situaţie delicată, după ce în etapa trecută a făcut doar 1-1 cu Viitorul.

FCSB – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019. În tur, FCSB şi Astra au lăsat loc de interpretări 

În ultimii ani, FCSB a avut meciuri dificile cu Astra, dar în turul play-off-ului n-a avut prea mult de tras pentru acea victorie cu 2-0. Atunci, jucătorii lui Costel Enache au evoluat sub aşteptări şi au existat multe discuţii despre un aranjament, mai ales că Gigi Becali avea de recuperat bani de la Ioan Niculae.

Cei de la CFR Cluj, prin vocea lui Dan Petrescu, sunt şi acum suspicioşi: ”Ştiu că după primul meci nu aţi fost fericiţi de atitudinea Astrei şi vedem ce o să spuneţi după meciul ăsta”, a spus antrenorul lui CFR Cluj.

  • FCSB – Astra, LIVE VIDEO, duminică, de la 21:00, pe Telekom Sport 3, digi sport 1, look sport şi RomaniaTV.net

Costel Enache a avut însă o replică civilizată la acuzele grave făcute de Dan Petrescu: ”Eu îl înţeleg pe Dan, e într-un moment în care presiunea e foarte mare, e în lupta pentru un obicetiv important. Cred că e un mesaj subliminal prin care vrea să ne motiveze sau să ne ţină mai atenţi în lupta cu celelalte competitioare. O să fiu foarte sincer. Nu cred că am jucat mai bine cu ei decât cu ceilalţi. Am făcut meciuri slabe în ultima perioadă.

Astra, o singură victorie cu FCSB în ultimele meciuri

Fosta campioană a României a fost în ultimele sezoane un adversar redutabil pentru FCSB. Mai ales în perioada Şumudică. De altfel, Astra a reuşit să câştige şi un titlu în faţa FCSB-ului. Însă, în ultima perioadă, FCSB se simte tot mai bine în meciurile cu echipa din Giurgiu. Astra are o singură victorie în ultimele cinci meciuri, în returul sezonului regular, când s-a impus cu 1-0. În rest, FCSB a câştigat toate meciurile.

Costel Enache spune că Mihai Teja are la dispoziţie o echipă greu de învins, dar are încredere că jucătorii săi vor răsturna calculele: ”FCSB e o echipă care are potenţial, are jucători de calitate. Într-o seară bună, poate face minuni. Dar la fel de adevărat e că şi jucătorii mei sunt de un nivel calitativ foarte ridicat şi atunci când ei vor şi ştiu lucrul acesta, sunt imbatabili”, a spus antrenorul Astrei.

Cine transmite FCSB – Astra

Partida FCSB – Astra poate fi urmărite live pe Telekom Sport 3, duminică, de la 21:00. Cele mai importante faze vor fi video pe telekomsport.ro. Aşa cum Telekom Sport v-a obişnuit, partida va fi prefaţată de invitaţi de marcă.

Cote la FCSB – Astra

Echipa pregătită de Mihai Teja este considerată favorită certă, cu o cotă la victorie de 1.40, în timp ce Astra are 8.00 pentru meci câştigat. Giurgiuvenii au arătat însă o formă foarte slabă în play-off, unde au reuşit să câştige un singur meci. În schimb, în Cupa României sunt mult mai eficienţi, reuşind să se califice în finala Cupei României după ce a eliminat-o pe CFR Cluj cu 5-3 la general.

Mihai Teja a evitat să vorbească despre SMS-urile pe care Becali le trimite cu schimbări, dar a recunoscut că discută cu patronul echipei înainte şi după fiecare meci pentru a analiza jucătorii. 

În mod inexplicabil, Teja a spus că n-a făcut ultima schimbare în meciul cu Viitorul pentru că nu avea jucători ofensivi pe bancă, în condiţiile în care acolo erau jucători ca Moruţan sau Mihai Roman.

”Nu ştiu de unde e această problemă cu SMS-ul. Nu ştiu despre aşa ceva. În timpul meciului nu am habar de aşa. Vorbesc cu patronul înainte şi după meci, lucruri normale. Jucătorii mă respectă. Am noroc de nişte jucători cu un caracter foarte bun. N-am avut nicio problemă disciplinară, sunt profesionişti. La antrenamente lucrează foarte bine, mă respectă. Dacă exista ceva grav, cu siguranţă aflaţi. 

Florinel Coman era supărat pentru evoluţia lui, nu pentru altceva. Când un jucător nu dă randament, intră altcineva. Am vorbit cu Florinel Coman. Era foarte supărat, era ziua lui, îşi dorea să dea gol, să demonstreze. Din acest motiv era supărat.

Nu trebuie să faci toate schimbările. Am mai aşteptat cu ultima schimbare pentru că eram în avantaj, conduceam cu 1-0. Apoi, la 1-1, trebuia să vin cu ceva ofensiv, dar toţi jucătorii ofensivi erau deja în teren”, a spus Mihai Teja.

 

 

Lovitură dură pentru FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Mihai Teja: ”Din păcate, este adevărat” Ce se întâmpă cu un jucător

Mihai Teja nu traversează cea mai bună perioadă din carieră, iar lucrurile nu stau deloc bine la FCSB. Echipa s-a îndepărtat de titlu, iar acum tehnicianul roş-albaştrilor a primit o nouă veste proastă. 

Accidentat în partida cu Sepsi, Mihai Pintilii, căpitanul echipei, se antrenează în continuare separat şi nu va evolua nici în meciul cu Astra Giurgiu.

”Din păcate, este adevărat că Pintilii se antrenează separat. Nu este nicio şansă ca el să joace în meciul cu Astra”, a anunţat Mihai Teja. Mijlocaşul a suferit o ruptură musculară şi a încercat, fără rezultat, să se ”repare” la controversata Marjana, terapeutul controversat la care au apelat mai mulţi fotbalişti pentru a se trata rapid de accidentări. 

Pintilii are însă şanse bune să fie în echipa de start a FCSB-ului pentru ultimele trei partide din playoff, cu Craiova, Sepsi şi CFR Cluj.

FCSB – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Care este explicaţia lui Man pentru eventuala pierdere a titlului: „Asta am făcut greşit”

Dennis Man spune că privirile roş-albaştrilor s-au îndreptat poate prea mult spre rivala CFR iar unele puncte pierdute de echipa sa pot fi explicate prin acest fapt.

Vicecampionii au fost lideri în Liga I până în etapa a 12-a a sezonului regulat. De atunci tot încearcă să recupereze distanţa care îi separă pe clujeni şi stau cu ochii pe meciurile contracandatei la titlu. Iar în acest final de play-off, fotbaliştii lui Teja nu sunt doar la mâna lor.

„Normal că mai sper, la fotbal se poate întâmpla orice. Avem încredere cu toţii, mai sunt 4 meciuri, trebuie să le câştigăm pe toate şi vedem la sfârşit ce va fi. Trebuie să ne vedem de ale noastre şi să vedem ce facem noi în primul rând şi după ce fac cei de la CFR. Cred că ne-am uitat cam mult la ei şi aşteptam ca ei să se încurce şi noi nu ne-am văzut de ale noastre” a declarat mijlocaşul.

Doar în 2019, roş-albaştrii au ratat victoria în 6 dintre cele 11 meciuri jucate în campionat. Au remizat în faţa a trei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării.

„Nu ştiu care este cel mai mare regret. Problema este că am pierdut multe puncte cu echipele mai mici şi asta ne-a costat în lupta pentru titlu. Cred că am intrat pe teren şi am crezut că am câştigat doar că ne numim Steaua. Este mult timp de când nu am mai luat titlul, ştim acest lucru, dar nu avem ce face, o să o luăm de la capăt” a mai spus Man.

 

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Anunț important pentru clienții PPC, fostul ENEL, E.ON sau ENGIE. Este o schimbare majoră la tarifele din luna august
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CER BANI ÎN PLUS. Cine sunt românii care au dat statul în judecată
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Descoperirea secolului. Toată Planeta fierbe
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au divorțat! Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” după încheierea celor șapte ani de mariaj
Capital.ro
Nu se mai suspendă permisul auto. Noua lege pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Federația Internațională de Box (IBA) acuză două pugiliste olimpice de sex masculin
MediaFlux
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL? ALERTĂ în ORIENTUL MIJLOCIU
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!