HOROSCOP CASSANDRA 20-26 MAI 2019. Săptămână încărcată de probleme, nu toate zodiile au noroc

HOROSCOP CASSANDRA 20-26 MAI 2019. Afla ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.
Alina Costache
16 mai 2019, 08:01
HOROSCOP CASSANDRA 20-26 MAI 2019. Săptămână încărcată de probleme, nu toate zodiile au noroc

BERBEC 21.03-20.04: Va concentrati pe finante, serviciu, salarii si spre o modalitate de a face bani mai multi. Veti atrage atentia asupra a ceea ce detineti si va hotarati, daca dispuneti de suma necesara, sa faceti o achizitie importanta. 

TAUR 21.04-21.05: Soarele va energizeaza si va reface fortele. In aceste zile deveniti ca un magnet pentru lucrurile bune. Jupiter este in casa averilor altor oameni, asa ca vin spre dumneavoastra tot felul de bogatii.

GEMENI 22.05-21.06: Este un  moment potrivit pentru a va gandi la planurile de viitor. Pentru a le realiza va trebui sa va stabiliti cateva obiective importante si apoi sa le realizati. Proiectele va ofera claritate in luarea deciziilor.

RAC 22.06-21.07: Oamenii va admira si multi dintre dumneavoastra pot fi alesi intr-o functie de conducere sau ca membru al unui consiliu. Aceeasi fereastra de timp este favorabila pentru a va stabili anumite proiecte de viitor.

LEU 22.07-22.08: Cei din jur va vor admira si nu trebuie sa faceti nimic special pentru a-i impresiona. Urmatoarele zile vor fi prielnice pentru a va stabili cateva puncte importante. Cereti ce va doriti. Oamenii nu va vor refuza.

FECIOARA 23.08-22.09: Vreti sa va despartiti de rutina si sa calatoriti, sa invatati ceva nou. Va doriti emotie si aventura si o sansa pentru a va explora mai mult viata. Puteti alege sa calatoriti prin intermediul cartilor, a unor noi cursuri sau studiati ceva nou.

BALANTA 23.09-22.10: Din diferite motive si in functie de cateva detalii personale ale vietii dumneavoastra, in urmatoarea perioada accentul se va pune pe impozite, datorii, asigurari, o mostenire sau o proprietate comuna.

SCORPION 23.10-21.11: Soarele se afla situat in semnul opus dumneavoastra. Este posibil sa va simtiti mai obositi si sa dormiti mai mult. In relatiile personale apropiate, veti fi mai obiectivi si asta va ajuta sa vedeti ce functioneaza si ce nu.

SAGETATOR 22.11-21.12: Munciti din greu si rezultatele se dovedesc impresionante. Va veti examina modul in care veti gestiona viata pentru a vedea cum puteti face mai bine lucrurile si cum ajungeti cei mai buni.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti orientati spre munca si gata sa castigati respectul colegilor dumneavoastra. Va doriti sa va simtiti bine, asa ca va distrati participand la evenimente sporti-ve, acceptand cateva invitatii la petreceri sau veti socializa cu prietenii.

VARSATOR 20.01-18.02: Va concentrati puternic pe casa, familie si viata privata. Pentru unii dintre dumneavoastra, aceasta va insemna sa va implicati mai mult in relatia cu unul dintre parinti. Ceilalti se vor axa pe reparatii la domiciliu, renovari si proiecte de redecorare.

PESTI 19.02-20.03: Ritmul zilelor acestei saptamani se va accelera. Va ocupati de numeroase intalniri, de studiu si multe conversatii cu rude sau frati. La domiciliu veti imbunatati aspectul casei prin redecorari.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara care nici nu vrea să audă de animalele din România. A interzis total importul
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Măsura intră în vigoare de astăzi, 5 August, de la ora 23:00
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
AVERTISMENT pentru toți românii cu bani pe card. NU MAI FACEȚI ASTA!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Protest la Târgșor. Elena Udrea s-a dezlănțuit
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Simona Halep, devastată după ce a primit vestea cutremurătoare: 'Dumnezeu să-l odihnească în pace!'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Legea nedorită de nimeni: Să nu ne ducem în altă zonă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Noi reguli în producția alimentară: Comisia Europeană interzice aromele artificiale de fum
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!