ROMANII AU TALENT 17 MAI 2019. Cine sunt primii finalişti UPDATE

ROMANII AU TALENT 17 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Irina Rimes și The Motans au fost invitați speciali în prima semifinală LIVE Românii au talent! Aflaţi, pe RomaniaTV.net, cine s-a calificat în marea finală #9suprem.
Romania TV
17 mai 2019, 21:05
ROMANII AU TALENT 17 MAI 2019. Cine sunt primii finalişti UPDATE

ROMANII AU TALENT 17 MAI 2019 UPDATE: Publicul a decis prin vot ca Ana Maria Pantaze să meargă în finală. Pe locurile următoare s-au clasat: Ema Stoian, Magitot şi Rareș Bratu. Juriul a decis ca în finală să mai meargă Andreea Tucaliuc.

Propunerile juriului pentru premiul de originalitate au fost Ema Stoian şi Magitot.

Imediat după decizie, pe rețelele de socializare au fost sute de comentarii critice la adresa show-ului pentru că absolut toți concurenții străini au fost eliminați, rămânând doar românii.


ROMANII AU TALENT 17 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV.  Vineri, de la 20:30, în prima semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent, Irina Rimes și The Motans vin cu o surpriză pentru telespectatori și pentru concurenți. Cei doi artiști vor cânta o melodie foarte dragă lor, POEM, și vor susține talentul autentic direct de pe scenă.

ROMANII AU TALENT 17 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

„Pentru mine este un moment special. Voi cânta una dintre piesele mele preferate lângă unul dintre oamenii mei preferați, în fața colegilor și a publicului extraordinar de la Românii au talent. Nu sunt atât de dese momentele acestea, așa că vom profita de ele la maximum.”, a declarat Irina Rimes.

„POEM este o piesă pe care am scris-o cu mare drag. Este al doilea featuring cu Irina și cred că a ieșit ceva tare frumos! Am o plăcere deosebită de a cânta alături de ea de fiecare dată, dar mai ales vineri, pe scena de la Românii au talent!”, a spus Denis.

Primii 12 semifinaliști se pregătesc intens pentru primul live și pun la punct ultimele detalii ale momentelor pe care le vor prezenta vinerea aceasta. Emoțiile sunt mari, dar toți sunt hotărâți să facă spectacol și să convingă publicul și jurații că merită un loc în marea finală.

ROMANII AU TALENT 17 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. În acest sezon, 24 de concurenți vor lupta în cele două semifinale pentru un loc în marea finală.

Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe – primii patru aleși de public, în ordinea votului, iar cel de-al cincilea va fi ales de jurați dintre toți concurenții rămași. În plus, Andi, Andra, Mihai și Florin vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona. 

Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

Începând de vinerea aceasta, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării.

Primii 12 concurenți sunt nerăbdători să urce pe scenă și să spargă gheața în prima semifinală LIVE. Cei care pregătesc momente de neuitat pentru telespectatori și care își doresc să impresioneze prin complexitatea numerelor, dar și prin emoția pe care o vor transmite sunt: Ana Maria Pantaze, Lucian Răducanu, Magitot, Anne Senger, Daniela Machidon, Alexander Shtifanov, Stevie Starr, Duo Sienna, Andreea Tucaliuc, Ema Stoian, Andrei Cheteleș și Rareș Bratu.

Aceștia promit un spectacol fascinant și așteaptă voturile publicului, pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea visului lor.

Vinerea trecută s-au încheiat preselecțiile sezonului #9suprem Românii au talent! Ultimii concurenți au urcat pe scenă plini de emoții, dar determinați să încânte publicul și să impresioneze jurații cu talentul lor desăvârșit. Tot aseară, jurații au revăzut cele mai bune reprezentații și au ales semifinaliștii, cu care ne vom revedea pe 17 și pe 24 mai, în cele două semifinale LIVE ale acestui sezon. 

Cea de-a 14-a ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.5 puncte de rating și 39% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.8 puncte de rating și 11% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:20, peste 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Talentul suprem a strălucit încă o dată pe scena Românii au talent, vineri seară, în ultima ediție de preselecții. Chiar dacă au fost emoționați, concurenții s-au prezentat în fața publicului și a juraților hotărâți și cu dorința de a-i cuceri și de a demonstra că merită un loc în următoarea etapă a competiției. Reprezentații de breakdance, canto, rap, stand-up comedy, dans contemporan, folk, beatbox și ventrilocie au fost aduse aseară și au produs reacții uluitoare în sală.

Victor Dumitru, Skylight, Apogeu Biso, Alina Radu & Cristian Hariga, Alexia Ilie, Mădălina Mantu și Alice David au reușit vineri să impresioneze jurații și au primit din partea lor 3 sau 4 DA.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!