Planurile lui DD: O voi numi premier pe Diana Voiculescu. Ce n-aş da să ajung din nou după gratii!

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat, vineri seara, la România TV, că o va propune pe Diana Voiculescu, directoarea postului său de televiziune, ca prim-ministru. Totodată, DD îşi mai doreşte un sejur la închisoare deoarece acesta îi va garanta că va câştiga alegerile.
Romania TV
05 oct. 2012, 20:59
Planurile lui DD: O voi numi premier pe Diana Voiculescu. Ce n-aş da să ajung din nou după gratii!

O voi numi ca premier pe Diana Voiculescu. Îmi doresc să fie o femeie prim-ministru„, a declarat Diaconescu. Pe de altă parte, acesta susţine că nu îşi doreşte neapărat să ajungă preşedintele României. „Dacă până în 2013, se va găsi unul mai bun ca mine, acela va fi candidatul PP-DD. Dacă voi fi ales preşedinte, voi fi unul dintre cei mai trişti oameni”, a afirmat DD, referindu-se la constrângerile şi exigenţele funcţiei de şef al statului.

Totuşi, Diaconescu ştie şi care este modalitatea de a asigura succesul PP-DD la alegerile parlamentare. „Ce n-aş da să ajung din nou după gratii! Aş obţine peste 50% din voturi„, a spus Diaconescu despre posibilitatea de a ajunge la închisoare ca urmare a plângerii penale pe care OPSPI a depus-o împotriva sa, în legătură cu scandalul privatizării Oltchim.

De altfel, patronul OTV are dubii că plângerea OPSPI va avea vreun efect. „Nu cred că plângerea lor există în realitate pentru că nu au ce trece în ea (…) Nu cred că plângerea a fost luată în serios de cineva. Ce poţi să spui cuiva care a câştigat corect licitaţia?”, s-a întrebat realizatorul TV.

În schimb, şanse mai mari ar avea plângerea depusă de el împotriva lui Victor Ponta şi a lui Remus Vulpescu, fostul şef de la OPSPI. „În plângerea penală, vorbim de şantaj şi ameninţare”, a spus Diaconescu afirmând totodată că premierul Ponta ar fi dispus blocarea conturilor firmelor sale exact în aceeaşi zi în care el a fost desemnat câştigător al al licitaţiei pentru privatizarea Oltchim.

„Eu cred că întruchipez visul românesc: am fost un sărăntoc dintr-o familie cu trei băieţi, visam să fiu cel mai mare ziarist al ţării, să-i iau interviu lui Ceauşescu, dar l-au omorât ciocoii, şi am reuşit să conving 1.300.000 de oameni să mă urmeze într-un partid politic”, a mai spus Dan Diaconescu.

Diana Voiculescu, şefa televiziunii OTV, a vorbit, în exclusivitate, la România TV despre relaţia ei cu Dan Diaconescu. Aceasta a mărturisit că cei doi se cunosc de aproape 20 de ani de zile, timp în care între ei s-a legat o relaţie bazată pe foarte multă încredere.

„Lucrez cu domnul Diaconescu de vreo 18 ani, chiar 19 ani. Asta mă leagă de domnul Diaconescu. În 18 ani de muncă, de muncă, nu de stat, ajungi să capeţi încredere în omul cu care lucrezi”, a precizat Diana Voiculescu.

Chiar dacă nu ţine cont întotdeauna de părerile ei, Dan Diaconescu obişnuieşte să-i ceară sfaturi Dianei Voiculescu. Pe lângă ea, DD se mai bazează pe alţi aproape 20 de persoane de încredere.

„Se sfătuieşte cu mine şi cu foarte, foarte mulţi alţii. Domnul Diaconescu este un om care ascultă foarte multe păreri de la toată lumea, indiferent de la cine vin, ascultă pe absolut toată lumea. Nu totdeauna ţine cont de aceste păreri. Din păcate, nu totdeauna. Mai face şi greşeli, din punctul nostru, al celorlaţi, de vedere. Are o echipă întreagă. Nu doar cu mine se sfătuieşte. Cel puţin 20 de oameni”, a conchis Diana Voiculescu.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!