Singurul lucru pe care zodiile nu îl vor face niciodată

Semnele zodiacului sunt pline de surprize, chiar și atunci când vine vorba de chestiunile pe care le fac sau pe care nu le fac niciodată. Din acest punct de vedere, există câte un lucru pe care semnele zodiacale nu îl vor face niciodată, indiferent de circumstanțe
Romania TV
31 mai 2019, 07:41
Singurul lucru pe care zodiile nu îl vor face niciodată

Află de pe Clair.ro care este unicul lucru pe care nu îl faci, în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Berbec

Nativul zodiei Berbec nu va face niciodată ceea ce îi spun persoanele din jur, motiv pentru care nu se va opri din a face ceea ce își dorește.

Taur

Nativii în Taur au un lucru pe care nu îl vor face niciodată, iar acela constă în a împărți lucruri cu persoanele din jur, indiferent cât de apropiate îi sunt. Ba mai mult, urăște să i se ia lucruri fără ca el să își dea acordul.

Gemeni

În ce-i privește pe aceștia, Gemenii nu vor lua în considerare niciodată ceea ce spune lumea, negând total orice formă de bârfă.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt foarte altruiști, motiv pentru care nu vor întoarce niciodată spatele unei persoane, chiar dacă aceasta i-ar fi greșit la un moment dat.

Leu

Leii sunt nativi care se descriu prin perseverență. Din acest motiv, unicul lucru pe care nu îl vor face niciodată este acela de a se da bătutți, indiferent de dificultățile la care sunt supuși.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane foarte cerebrale, motiv pentru care niciodată nu-și vor uita originile, oricât de umile ar fi acestea.

Balanță

Nativii zodiei Balanță se definesc prin echilibru, motiv pentru care îl râvnesc în mod constant și pe toate planurile. Aceasta este cauza pentru care Balanțele nu vor sta lângă un om care îi face rău prin atitudinea lui toxică, indiferent de rolul acestuia în viața lor.

Scorpion

Scorpionii sunt firi care nu dau bir cu fugiții atunci când vine vorba de recunoaștere a greșelilor. Din acest motiv, unicul lucru pe care nu îl vor face niciodată acești nativi este acela de a refuza asumarea propriilor acțiuni.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător sunt foarte tranșanți, motiv pentru care singurul lucru pe care nu îl vor face niciodată este acela de a ascunde ceea ce gândesc cu adevărat despre anumite persoane. Chiar dacă acest lucru implică rănirea persoanelor pe care el le iubește.

Capricorn

Capricornii știu foarte bine către ce anume se îndreaptă și ce anume își doresc cu adevărat. Din accest motiv, singurul lucru pe care nu îl vor face niciodată este acela de a se împiedica de detalii care nu au nimic de-a face cu scopul lor.

Vărsător

Singurul lucru pe care Vărsătorii nu îl vor face este acela de a fi mulțumiți cu ceea ce au, dorind mereu să obțină mai mult și mai mult, indiferent de munca pe care aceasta o implică.

Pești

Peștii sunt firi foarte asumate și responsabile, chiar și atunci când acest lucru nu presupune experiențe plăcute. Din acest motiv, nativii aceștia nu vor da la o parte anumite persoane care nu le intră în grații, precum nu se vor feri de experiențe dificile și neplăcute.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Valul de caniculă amenință cu o CRIZĂ alimentară. E risc major de penurie!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Premierul din Bangladesh, Sheikh Hasina, a demisionat și a părăsit țara
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!