TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA-ANGLIA 4-2 STREAMING ONLINE EURO 2019. Aproape de semifinale!

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.
Viorel Dobran
21 iun. 2019, 13:03
TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA-ANGLIA 4-2 STREAMING ONLINE EURO 2019. Aproape de semifinale!

TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA ANGLIA STREAMING ONLINE EURO 2019. Reprezentativa de tineret a României va juca vineri, de la ora 19:30, al doilea meci din Grupa C de la Euro 2019, împotriva reprezentativei similare din Anglia. Meciul va avea loc pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena şi va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de suedezul Andreas Ekberg.

TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA ANGLIA STREAMING ONLINE EURO 2019

Min. 93, ROMANIA-ANGLIA 4-2, GOOOL superb Coman

Min. 88. ROMANIA-ANGLIA 3-2, gool Coman, portarul scapă mingea 

Min. 87. ROMANIA-ANGLIA 2-2, Anglia egalează din nou, prin Abraham

Min. 83, ROMANIA-ANGLIA 2-1, GOOOOL HAGI

Min. 79, ROMANIA-ANGLIA 1-1, Grey egalează foarte repede

Min. 76: 1-0, GOOOOOOOOOOOL Puşcaş de la 11 m, obţinut după un fault asupra lui Coman

0-0 la pauză, după 3-4 ocazii uriaşe ale României şi un forcing al Angliei pe final de repriză 

Mirel Rădoi va face o schimbare în ofensiva tricolorilor. Andrei Ivanva fi înlocuit de Florinel Coman, iar motivul nu are legătură decât cu forma fizică a celor doi. Fostul jucător al Craiovei nu a fost titular de drept la Rapid Viena, iar două meciuri în trei zile ar reprezenta un efort prea mare pentru el. Mai ales dacă ținem cont de căldura în care s-a jucat duelul din San Marino.

Pe de altă parte, valoarea celor doi este foarte apropiată și, dacă Rădoi l-a ales pe Ivan pentru primul meci, acum a venit rândul lui ”Mbappe” să se afirme la Campionatul European. De altfel, și tehnicianul a anunțat că vor fi schimbări în primul 11.

”În momentul de față, pot apărea schimbări, din punct de vedere al recuperării. Nu din punct de vedere al antrenamentelor. Trebuie luată în calcul căldura. La ora partidei, și ei vor avea schimbări în echipă și vor fi foarte proaspeți”, a comentat Rădoi.

TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA ANGLIA STREAMING ONLINE EURO 2019. 10.000 de români sunt așteptați la meci

Echipa lui Mirel Rădoi a creat o adevărată emulație printre fanii români. Dacă la meciul cu Croația (4-1) am avut 5.000 de fani în tribune, acum, la Cesena, sunt așteptați cel puțin 10.000 de suporteri.

”Organizatorii partidei și reprezentanții UEFA au anunțat la ședința tehnică a partidei Anglia-România că s-au vândut până la această oră peste 10.000 de bilete din cele 18.000 disponibile, iar casele de bilete de la stadion vor fi deschise și mâine, începând de la ora 09:00 (un bilet costă 5 euro).

Totodată, delegația britanică a anunțat oficialii UEFA că se bazează pe aproximativ 500 de suporteri englezi, asta însemnând, după preconizările gazdelor, că în tribune am putea avea mâine peste 10.000 de români”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA ANGLIA STREAMING ONLINE EURO 2019 Ce așteaptă adversarii de la meciul cu tricolorii

Selectionerul Aidy Boothroyd se sperie cel mai tare de forța de grup pe care au arătat-o jucătorii noștri. Acesta a preferat să nu nominalizeze niciun adversar, atunci când a fost întrebat de cine se teme.

„Acum suntem într-o situație în care știm ce trebuie să facem și trebuie să o facem. Când am jucat împotriva lor, anul trecut, am fost foarte impresionat de echipă, de forța grupului. Toata lumea vorbea despre Pușcaș, Hagi sau Coman ca fiind starurile echipei.

Mie cel mai mult mi-a plăcut forța grupului, e un adeversar foarte dificil. Știm că nu e un meci ușor, știm că va fi foarte greu. Pentru ei e o mare oportunitate să își consolideze locul de calificare. Noi trebuie să câștigăm, ei cred că ar fi de acord și cu egalul”, a spus Aidy Boothroyd, la conferința de presă.

TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA ANGLIA STREAMING ONLINE EURO 2019 Grupa C – rezultate, program și clasament

18 iunie: ROMÂNIA – Croația 4-1 (Pușcaș 11-pen., Hagi 14, Băluță 66, Petre 90+3 / Vlasic 18), Anglia – Franța 1-2 (Foden 54 / Ikoné 89, Wan-Bissaka 90+5-autogol)

21 iunie: Anglia – ROMÂNIA (19:30), Franța – Croația (22:00)

24 iunie: Franța – ROMÂNIA (22:00), Croația – Anglia (22:00)

  • 1. România 1 1 0 0 4-1 3
  • 2. Franța 1 1 0 0 2-1 3
  • 3. Anglia 1 0 0 1 1-2 0
  • 4. Croația 1 0 0 1 1-4 0

TVR LIVE VIDEO ONLINE ROMANIA ANGLIA STREAMING ONLINE EURO 2019: Cote mai bune la pariuri

Naționala Under 21 a României a debutat ca din tun la Euro 2019 și a spulberat puternica reprezentativă a Croației cu 4-1. Rezultatul care a plasat-o pe primul loc în grupa C a determinat o scădere a cotelor „tricolorilor” la casele de pariuri pentru un succes în următorul meci, cel cu Anglia, însă cu toate acestea, diferența față de britanici rămâne foarte mare.

Astfel, o victorie a naționalei antrenate de Mirel Rădoi are cote cuprinse între 6,15 și 6,50, în timp ce un succes al „Albionului” este cotat de bookmakeri între 1,52 și 1,57. Ca o paranteză, e bine de știut că și Italia, gazdă a competiției, avea o cotă în jur de 1,4 să învingă Polonia, însă a pierdut cu 0-1.

După victoria cu Croația, România se poate mulțumi și cu o remiză cu Anglia, însă depinde de celalate rezultate. În semifinale se califică primul loc din fiecare grupă și cea mai bună ocupantă a locului secund.

Cu toate acestea, în acest moment, România e văzută cu șansa a treia să castige grupa C, cu o cotă de 9. Franța e marea favorită (1.20), urmată de Anglia (8) și Croația (31).

În plus, cota României pentru a câștiga turneul nu mai este cea mai mare. Interesant este că, înainte de startul competiției din Italia și San Marino, România era văzută cu ultima șansă, având o cotă uriașă, de 67. Acum România e văzută de bookmakeri cu șansa a șaptea și cu o cotă medie de 21.

 

 

 

LIVE Anglia U21 – România U21, vineri, de la 19:30

Din punct de vedere al valorii lotului, cel puţin pe hârtie, nu avem nicio şansă. Chiar în această săptămână, Manchester United a făcut o ofertă de 62 de milioane de euro pentru Wan-Bissaka, chiar fundaşul care şi-a marcat în proprie poartă. Oferta vine după ce Crystal Palace a refuzat 50 de milioane. Ca o comparaţie, cel mai „scump” fotbalist român este Ionuţ Andrei Radu, cotat la 15 milioane de euro. Englezii au nu mai puţin de nouă jucători care depăşesc această sumă, în frunte cu James Maddison, colegul lui Alexandru Paşcanu de la Leicester. 

Vineri, la Cesena, România va evolua tot în galben, în timp ce Anglia va juca în alb. 

ROMANIA – ANGLIA 2019. Mirel Rădoi a anunţat unde va antrena după Campionatul European de Tineret. „Nu va fi nicio clauză”

Mirel Rădoi a reuşit până acum rezultatele excelente la naţionala de tineret, scrie telekomsport.ro. Performanţele l-au transformat într-un antrenor curtat, mai ales de echipele importante din Liga 1. Însă Mirel Rădoi anunţă că nu va pleca de la naţional de tineret, chiar dacă nu va reuşi să se califice în semifinalele Campionatului European.

Citeşte şi ROMANIA-ANGLIA LIVE. Rădoi vrea victorii şi cu Anglia şi cu Franţa: „Vom ataca din primul minut”

Selecţionerul României U21 spune că deja lucrează la următoarea campanie de calificare şi vrea să-şi ducă planul la bun sfârşit:

„Indiferent ce se va întâmpla, şi dacă vom pierde celelalte meciuri, şi dacă vom câştiga Campionatul European, indiferent de clubul care va veni, voi fi prezent la următoarea campanie. Nu va fi nicio clauză. Va rămâne aceeaşi care este în acest moment. E o sumă modică”, a declarat Mirel Rădoi.

Stadioanele Euro U21 2019. Unde joacă România

Meciurile de la EURO U21 sunt găzduite de 6 stadioane: Stadio Renato Dall’Ara (Bologna), Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio nell’Emilia), Stadio Dino Manuzzi (Cesena), Stadio Nereo Rocco (Trieste), Dacia Arena (Udine), San Marin Stadium (Serravalle).

  • România va juca partidele din faza grupelor la Serravale (Croaţia) şi Cesena (Anglia şi Franţa).

Semifinalele turneului se joacă la Bologna şi Reggio Emilia, pe 27 iunie, în timp ce finala e programată la Udine, pe 30 iunie.

Cine se califică în semifinale la Euro U21

Câştigătoarele celor trei grupe obţin garantat un loc în semifinale, în timp ce a patra echipa calificată va fi gruparea cu cel mai bun punctaj dintre locurile doi.

Cum se face departajarea în grupele Euro 2019 U21

În faza grupelor, în caz de egalitate de puncte între două sau mai multe echipe, departajarea se va face după următoarele criterii.

  • 1. Puncte obţinute în meciurile directe între echipele aflate la egalitate;
  • 2. Golaverajul din meciurile directe între echipele aflate la egalitate;
  • 3. Golurile marcate în meciurile directe dintre echipele aflate la egalitate;
  • 4. Dacă mai mult de două echipe se află la egalitate, iar după aplicarea primelor trei criterii de departajare există în continuare măcar două echipe aflate la egalitate, atunci primele trei criterii sunt aplicate din nou strict pentru echipele în cauză;
  • 5. Golaverajul din toate meciurile jucate în grupă;
  • 6. Golurile marcate în toate meciurile din grupă;
  • 7. Lovituri de departajare dacă două echipe sunt la egalitate, se întâlnesc în meci direct în utltima etapă a fazei grupelor şi nu pot fi departajate în funcţie de primele 6 criterii de departajare.
  • 8. Clasamentul fair-play (Cartonaşul roşu valorează 3 puncte, cel galben 1 punct, iar eliminarea pentru cumul de galbene tot trei puncte);
  • 9. Poziţia în clasamentul coeficienţilor UEFA pentru echipele U21;

Vezi mai jos programul complet al competiţiei, clasamentele celor trei grupe şi rezultatele actualizate în timp real.

Program, rezultate, clasamente EURO UNDER 21 – 2019

Grupa A – Clasament, program, rezultate

Etapa 1

FINAL | Polonia – Belgia 3-2 (Zurkowski ’26, Bielik ’52, Szymanski ’79 / Leya Iseka ’16, Cools ’84)

FINAL | Italia – Spania 3-1 (Chiesa ’36, ’64, Pellegrini 83 pen/ Ceballos ‘9)

 

Etapa 2

  • Spania – Belgia 2-1 (Dani Olmo 7′ Fornals 89’/ Sebastiaan Bornauw 25′ ) [FINAL]
  • Italia – Polonia 0-1 (Krystian Bielik 41′) [FINAL]

Etapa 3

  • Spania – Polonia (22 iunie / 22:00)
  • Belgia – Italia (22 iunie / 22:00)

 

 


Grupa B – Clasament, program, rezultate

Etapa 1

FINAL | Serbia – Austria 0-2 (Wolf, Horvath)

FINAL | Germania – Danemarca 3-1 (Richter 28, 52, Waldschimdt 66 / Skov 75 -pen)

Etapa 2

FINAL | Danermarca – Austria 3-1 (Maehle ’33, ’77, Skov Olsen ’90+3 / Lienhart ’47) 

 

FINAL | Germania – Serbia 6-1 (Richter 16, Waldschmitt ’30, 37, ’80, Dahoud ’69, Maier ’90+2 / Zivkovic ’85)

Etapa 3

  • Danemarca – Serbia (23 iunie / 22:00)
  • Austria – Germania (23 iunie / 22:00)+

 

 


Grupa C

Etapa 1

FINAL | România – Croaţia 4-1 (Puşcaş 11 pen., Ianis Hagi 14, T. Băluţă 66, Petre 90+1 / Vlasic 18)

  • Anglia – Franţa 1-2 (Fodden 54 / Ikone 89, Wan-Bissaka – autogol 90+5) 

Clasament:

1. România 1 1 0 0 4-1 3 puncte
2. Franţa 1 1 0 0 2-1 3  puncte
3. Anglia 1 0 0 1 1-2 0 puncte
4. Croaţia 1 0 0 1 1-4 0 puncte

Etapa 2

  • Anglia – România (21 iunie / 19:30)
  • Franţa – Croaţia (21 iunie / 22:00)

Etapa 3

  • Franţa – România (24 iunie / 22:00)
  • Croaţia – Anglia (24 iunie / 22:00)

 

 


Clasamentul locurilor 2 la EURO U21 2019.

 

  • 1. Austria – Grupa B –  3 pct (golaveraj +2 – 2-0)
  • 2. Polonia – Grupa A – 3 pct (+1 – 3-2)
  • 3. Franţa – Grupa C – 3 pct (+1 – 2-1)

Lotul României la Campionatul European Under 21

Cei 23 de jucători convocaţi de Mirel Rădoi la EURO 2019:

  • Portari: Ionuţ Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)
  • Fundaşi: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Paşcanu (Leicester City), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)
  • Mijlocaşi: Tudor Băluţă (FC Viitorul), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Denis Drăguş (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)
  • Atacanţi: George Puşcaş (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Lista adiţională îi cuprinde pe următorii: Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Denis Ciobotariu (Dinamo), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (Concordia Chiajna), Răzvan Oaidă (FC Botoşani), Lorand Fulop (FC Botoşani), Valentin Costache (CFR Cluj), Valentin Gheorghe (Astra).

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Armata israeliană confirmă moartea a doi ostatici deținuți de Hamas
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!