Horoscop iulie 2019. O zodie pierde marea iubire, o altă zodie îşi pierde locul de muncă. Cine câştigă bani

Horoscop lunar general - iulie 2019. Cu două planete care intră în semnul Leului și una care începe să se miște în sens aparent invers prin această zodie, s-ar putea ca energia lunii iulie să fie nițel confuză. Ni se cere să ieșim la rampă, dar în același timp să ne oprim și să reflectăm. Pare greu de imaginat, dar este chiar ușor de făcut. Haideți să urmărim însă mai pe larg ce anume ne așteaptă în luna lui Cuptor.
Romania TV
25 iun. 2019, 06:13
Horoscop iulie 2019. O zodie pierde marea iubire, o altă zodie îşi pierde locul de muncă. Cine câştigă bani

Marte poposește în Leu: intrarea Cezarului

Din data de 2 încolo, Marte se mișcă prin semnul Leului, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai teatrali, să atrage mai mult atenția asupra noastră și să ne facem mai ușor remarcați. Există însă riscul ca acest tranzit să ne facă ușor neconfortabili, să acaparăm lumina reflectoarelor și să ne credem mai mult decât suntem. Dacă nu folosim înțelept energiile acestui tranzit, există posibilitatea să devenim agresivi, dacă nu pe față, pasiv sigur. Trebuie să ne păstrăm simțul realității.

Citeşte şi Horoscop TAROT saptamana 25-30 iunie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Venus ajunge în Rac: căldură sufletească în luna lui Cuptor

După data de 3, Venus tranzitează semnul Racului. Dacă pe parcursul șederii ei în zodia Gemenilor era gregari și mai mult interesați de ideea de iubire decât de ceea ce implică ea, acum suntem mai calzi, ami afectuoși cu cei din jur și mai dispuși să ascultăm. Cât privește parteneriatele de afaceri, s-ar putea să ne bazăm mai mult decât pe instinct sau să investim mai mult în relațiile cu cei cu care colaborăm și dincolo de spațiul protocolar al locul de muncă.

Retrogradarea lui Mercur și Mercur Rx conjunct Marte (Leu): declarații făcute și retrase

În cursul datei de 8, au loc două evenimente astrologice importante: pe de-o parte, Mercur începe să retrogradeze prin semnul Leului, ceea ce ne ajută să revenim asupra celor spuse înaintea asumării mersului său în sens invers și să ne cerem scuze sau să încercăm cumva să ne revanșăm. În felul acesta, nu ardem podurile cu totul. Pe de-o parte este vorba de conjuncția lui Mercur retrograd cu Marte în semnul Leului, configurație cosmică ce ne poate face să fim mai atenți în declarații.

Mercur Rx (Leu) careu Uranus (Taur): graba strică treaba

În cursul sau preajma datei de 11, simți influența aspectului tensionat de careu care se formează între Marte din semnul Leului și Uranus din Taur. Energia marțiană ne îndeamnă să marșăm în direcția dorită cu toate pânzele sus, în timp ce vibrația uraniană ne spune că schimbarea poate veni și responsabil, în deplină cunoștință de cauză. S-ar putea să iasă un adevărat fiasco din tot acest amalgam de forțe, dar trebuie să învățăm să le controlăm înainte să ne îmbete cu apă rece.

Venus (Rac) opoziție Saturn Rx (Capricorn): casă sau carieră

În data de 17, Venus din semnul Racului aderă la o tensionată opoziție cu Saturn retrograd din Capricorn. Acest aspect ne transmite faptul că a venit momentul să vedem care este nivelul de implicare de care dăm dovadă în viața de după și dinaintea pragului casei. S-ar putea să observăm o disproporție reală între atenția pe care o acordăm chestiunilor profesionale și familiale, iar acest aspect ne îndeamnă să vedem care contează pentru noi cel mai mult.

Venus (Rac) trigon Neptun Rx (Pești): redescoperirea laturii sensibile

Peste o zi, aceeași Venus formează, de data aceasta, un armonios trigon cu Neptun retrograd din Pești. S-ar putea ca, pe fondul acestei configurații astrale, să realizăm că am pierdut din vedere, concentrându-ne pe profesie și latura practică a vieții, inefabilul momentelor calde petrecute alături de cei dragi. Aceasta ne poate face să le regăsim și să le apreciem din nou. Cei(le) care activează în domenii artistice și-ar putea redescoperi muza cândva în preajma acestei zile.

Mercur se întoarce în Rac: înapoi la origini

În data de 19, Mercur revine în semnul Racului și aduce cu sine o lecție foarte importantă. Ceea ce încearcă să ne arate este faptul că uităm, mai ales pe parcursul tranzitului ei prin Leu, că se rănește foarte ușor prin cuvinte și uneori s-ar putea să nu ne dăm seama de acest lucru. Întoarcerea sa în Rac ne ajută să redescoperim, poate pe propria piele, cât de important este să ținem cont de sentimentele celor din jur. O astfel de atenție ne poate ajuta să ajungem departe.

Venus (Rac) opoziție Pluto Rx (Capricorn): carieră sau casă

În cursul zilei de 21, se formează din nou o distonantă opoziție între Venus din semnul Racului și, de data aceasta, Pluto retrograd din Capricorn. Se pune iar problema împărțirii timpului între viața de familia și cea de carieră și s-ar putea ca ambele să ne solicite la fel de mult în perioada aceasta. Trebuie să ținem cont de faptul că uneori nu poți fi la înălțime pe două planuri și că trebuie să alegem unul pe care să ne axăm pentru a nu face o treabă mediocră în ambele domenii.
Mercur Rx conjunct Venus (Rac): aduceri aminte

În data de 24, se formează o conjuncție între Mercur aflat în retrogradare prin semnul Racului și Venus. Dacă am rănit pe cineva în timpul transitului său în sens direct prin Leu, acum s-ar putea să reușim să reînchegăm legături care s-au zdruncinat atunci din temelii. Redescoperi importanța ascultării active și a momentelor în care ne deschidem față de cei din jur. Acest lucru este valabil și pe plan profesional, unde în final vom reuși să consolidăm unele relații profesionale.

Marte (Leu) trigon Jupiter Rx (Săgetător): energie și spontaneitate

Pe 25 a lunii, se formează un armonios trigon între Marte din semnul Leului și Jupiter retrograd din Săgetător. Cu toate că cel din urmă este mai slăbit din cauza mersului în sens aparent invers, se află totuși în domiciliul său diurn, semn că această configurație astrală își va face simțită influența fără doar și poate. Avem energie, suntem spontani, nu ne este teamă de necunoscut și suntem pregătiți să facem schimbări. Se simte că revenim ușor-ușor pe drumul cel bun.

Venus intră în Leu: toate reflectoarele aici

În data de 28, Venus ajunge în semnul Leului, fapt pentru care s-ar putea să cătem iar în vechile metehne. Dacă ne folosim înțelept de vibrația ei, vom înțelege că putem străluci pe plan social doar atunci când punem umărul ca și cei de lângă noi să crească. Că nu ne putem pune într-o lumină bună decât dacă o facem prim metode și publicitate pozitivă. Așa se face că s-ar putea să legăm relații importante, dar care ne și ajută să ne dezvoltăm în direcția cea mai potrivită.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, luna iulie este una a contradicțiilor, care ne împinge înainte, dar fără să uităm de unde am pornit. În fond, ce încearcă astrele să ne învețe în luna lui Cuptor este să adoptăm o atitudine sănătoasă în ceea ce privește evoluția noastră. Nu ne rămâne decât să ne arătăm dispuși să-i învățăm lecția și să ne dezvoltăm pozitiv către potențialul nostru.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

Soarele tranzitează Racul până pe 23 iulie ora 5:50 când poposește în Leu;

Lună Nouă în Rac pe 13 iulie ora 5:48; Lună Plină în Vărsător pe 27 iulie ora 23:20;

Mercur se mișcă prin Leu până pe 8 iulie ora 2:14, moment în care începe să retrogradeze, ajungând din nou în semnul Racului în data de 19 iulie ora 10:03;

Venus se mișcă prin Gemeni până pe 3 iulie ora 18:18, moment în care poposește în Rac, semn pe care îl tranzitează până pe 28 iulie ora 4:54, când intră în Leu;

Marte tranzitează semnul Racului până pe 2 iulie ora 2:19, când poposește în Leu;

Jupiter continuă să retrogradeze prin Săgetător;

Saturn retrogradează în continuare prin Capricorn;

Uranus se mișcă prin Taur întreaga lună;

Neptun se mișcă în sens aparent invers prin zodia Peștilor;

Pluto retrogradează prin Capricorn întreaga lună iulie.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Berbec

Din 2 încolo, viața ta sentimentală se animă simțitor. După data de 3, se îndulcește atmosfera în familie și te înțelegi mai bine cu rudele. În cursul sau în jurul zilei de 8, ar putea apărea unele tensiuni între tine și persoana iubită sau în raport cu copiii. Din aceeași zi începând, s-ar putea să comunici mai puțin eficient cu ei. Caută să descoperi sursele acestor neînțelegeri repetate.

În cursul sau preajma datei de 11, bine ar fi să nu faci cheltuieli exagerate pe hobby-uri, pentru a impresiona o persoană pe care o placi sau pentru a te revanșa față de copii pentru lipsa de timp acordată. În cursul zilei de 17, te împarți cu dificultate între casă și carieră. În preajma lui 18, ai parte de armonie în familie. Din data de 19 încolo, vorbești ușor pe limba rudelor tale apropiate.

În cursul satei de 21, s-ar putea să-ți fie iar greu să-ți divizezi timpul între serviciu și familie. În cursul zilei de 24, te așteaptă momente deosebite petrecute în compania celor apropiați. În cursul zilei de 25, dispui de un tonus mental bun și s-ar putea să apară oportunități de călătorie. Din 28 încolo, burlacii(țele) zodiei ar putea întâlni pe cineva special. În cuplu, se reaprinde flacăra.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Taur

Din 2 încolo, se dinamizează lucrurile pe plan familial. După data de 3, felul în care vorbești de face plăcut(ă) de ceilalți și pot apărea oportunități de a lega parteneriate sau colaborări. În cursul sau jurul datei de 8, pot interveni tensiuni în raport cu cei dragi. Din aceeași zi încolo, se face că s-ar putea să comunici mai greu cu rudele apropiate. Urmărește să vezi ce a dus la aceasta.

Fricțiunile cu familia de origine ar putea continua și în cursul zilei de 11. Dispoziția combativă la nivel de comunicare se menține și în jurul zilei de 17. În preajma zilei următoare, se pot duce discuții cu sponsori, cu coechiperii din cadrul unui proiect de grup în care ești implicat(ă) pentru a rafina unele strategii de viitor. Din data de 19 încolo, abilitățile de comunicare ți se potențează.

Din 21 încolo, s-ar putea să reapară starea conflictuală între tine și cei din jurul tău. În cursul lui 24, programează-ți negocieri, ședințe, audiențe și discuții în vederea stabilirii unor colaborări pentru că astrele te susțin. În jurul zilei de 25, s-ar putea să ai parte de unele revelații în ceea ce te privește. Din 28 încolo, se mai îndulcește atmosfera între tine și rudele apropiate.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Gemeni

Din 2 încolo, dai dovadă de mai multă asertivitate în comunicare. În cursul sau jurul zilei de 3, se face că apar oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat până acum. În preajma zilei de 8, s-ar putea ca impunerea în comunicare să se transforme în agresivitate. Din 8 încolo, ar fi de dorit așadar să lucrezi mai mult la cum te exprimi.

În cursul sau în jurul zilei de 11, s-ar putea să se vehiculeze unele lucruri despre tine sau afli vești care te supără. Înainte să crezi ce ți se spune, fă cercetări pe cont propriu. În cursul zilei de 17, s-ar putea să apară unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. În cursul satei de 18, se pot ivi din nou șanse de câștig substanțial. Din data de 19 încolo, primești din nou ponturi în acest sens.

În cursul sau jurul zilei de 21, s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii pe plan financiar. În cursul datei de 24, se prea poate să câștigi o sumă frumușică, iar ea te va ajuta să acoperi pagubele. În cursul zilei de 25, este un moment bun să cauți sponsori și persoane dispuse să lucreze cu tine în cadrul unui proiect. Din 28 încolo, dispui de șarm și se vede în felul în care vorbești.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Rac

Din 2 încolo, s-ar putea să cheltuiești ceva mai mult decât de obicei, dar la fel de posibil este să și faci mai mulți bani. După data de 3, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. În cursul zilei de 8, s-ar putea să intri în posesia unor idei prin care ți-ai putea rotunji resursele. Din aceeași zi încolo, este posibil să-ți dai seama că ar fi mai bine să dai înapoi în privința unor astfel de oportunități.

În cursul sau în preajma zilei de 11, încearcă să nu faci investiții în proiecte sau planuri de viitor. Încă nu sunt suficient de sigure. În cursul sau în jurul datei de 17, pot interveni conflicte în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau preajma zilei de 18, ai un tonus bun și pot apărea oportunități de călătorie. Din 19 încolo, comunici mai ușor și te faci înțeles(asă) făr probleme.

În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea ca tonul conversațiilor să se schimbe iar între tine și parteneruld e viață și/ sau de afaceri. În cursul sau jurul zilei de 24, te faci foarte ușor plăcut(ă) în jurul tău și nivelul tău de popularitate crește foarte mult. În cursul datei de 25, te bucuri de mult randament la serviciu și de realizări. Din data de 28 încolo, concentrează-te pe potențarea câștigurilor.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Leu

Din 2 încolo, te impui și mai ușor decât de obicei, semn că ești pe val. După data de 3, s-ar putea să reapară în viața ta un fost partener din trecutul tău sentimental. În cursul sau jurul datei de 8, ți se oferă oportunități să te faci remarcat(ă). Din aceeași zi încolo, s-ar putea să ai unele piedici în ceea ce privește exprimarea personalității. Vezi ce se întâmplă de te pierzi în anumite circumstanțe.

În cursul sau preajma zilei de 11, ar putea apărea o stare de tensiune între tine și superiori sau simți că nu ți se oferă atâta vizibilitate pe cât ai merita. În cursul sau jurul datei de 17, ai mai mare grijă de sănătatea ta și caută să rămâi stăpân(ă) pe situație la serviciu orice s-ar întâmpla. În cursul zilei de 18, supraviețuiești zilei dinainte. Din 19 încolo, nu pune prea mult la suflet.

În cursul sau în jurul datei de 21, pot interveni iar obstacole la locul de muncă ori poate îți joacă anumite feste sănătatea. În cursul sau preajma datei de 24, urmărește să nu lași fricile, regretele și frustrările să pună stăpânire pe tine. În cursul zilei de 25, se anunță surprize pentru cei în relații la distanță sau cu persoane de religie/naționalitate diferite. Șarmul ți se potențează după 28.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Fecioară

Din 2 încolo, s-ar putea să te simți subapreciat(ă) și să crezi că o persoană necunoscută îți pune bețe în roate. După data de 3, s-ar putea să apară oportunități de asociere, parteneriale sau de a pune bazele unui proiect de grup cu unii parteneri. În cursul zilei de 8, se prea poate să apară un atac împotriva ta. După aceeași zi, s-ar putea să faci sau să spui lucruri de care nu ești mândru(ă).

În cursul datei de 11, nu împrumuta bani prietenilor. De asemenea, s-ar putea să te curprindă temeri legate de viitor. În cursul zilei de 17, s-ar putea să fie nevoie să te împarți între viața socială și cea sentimentală și/ sau între preocupările de moment și cele de viitor. După data de 19, este posibil să revii asupra unor idei de strategii pe termen lung și să le reevaluezi.

În cursul sau preajma zilei de 21, se prea poate ca iar să fie nevoie să-ți divizezi programul și să trebuiască să alegi între timp cu prietenii sau cu persoana iubită. În cursul sau jurul datei de 24, se poate lega o colaborare sau lansezi un business. În cursul sau preajma zilei de 25, unele evenimente te aduc mai aproape de familie Din 28 încolo, simți că cineva îți ține partea.

Continuarea horoscopului pe astrodex.ro.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Cod Rutier 2024. NU mai treci de RAR. Rămâi fără plăcuțe de înmatriculare pe loc
Playtech.ro
Soția lui Ianis Hagi, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Se dau GRATIS 40.000 de euro de la Guvern! Vești bune pentru români!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Rețetă delicioasă și rapidă. Creveți cu usturoi, ușor de pregătit
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cum a apărut Gabriela Cristea pe plajă, la Mamaia. Criticată de fani după o postare a lui Tavi Clonda, vedetei TV nu-i pasă
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât plătesc turiștii pentru a mânca la o autoservire din Mamaia?
Capital.ro
Permis de conducere anulat. Șoferii nu-l mai primesc automat înapoi. Te lasă pieton pe viață
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Cele mai violente revolte din Regatul Unit în ultimii zece ani continuă
MediaFlux
ÎNCEPE RĂZBOIUL! Atacurile vor fi LANSATE în 24 DE ORE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?