PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Scăpăm de caniculă, dar luna lui Cuptor ne pregăteşte alte surprize

Căldura mai scade în intensitate la începutul săptămânii viitoare, dar revin ploile repezi de vară, care au făcut atâtea probleme în ultimele săptămâni. Stăm însă liniştiţi în privinţa temperaturilor, care doar pe alocuri vor mai trece de 30 de grade Celsius.
Iulian Tudor
07 iul. 2019, 15:52
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Scăpăm de caniculă, dar luna lui Cuptor ne pregăteşte alte surprize

Luni, vremea va fi instabilă, cu înnorări temporar accentuate. În special în cursul zilei, în jumătatea de est a țării și local în rest vor fi intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. Temperaturile maxime, în scădere față de intervalul precedent, se vor situa între 22 de grade in estul Transilvaniei și 32 de grade in sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni.

şi la Bucureşti, luni, vremea va fi instabilă, cu înnorări temporar accentuate mai ales în cursul zilei, când vor fi perioade cu descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului și posibil, grindină. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Marţi, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date în sudul și sud-estul țării și răcoroasă în rest. Temperaturile maxime se vor situa între 21 de grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 29…30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în timpul zilei. Se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii relativ extinse în sud-est, precum și la deal și munte și pe arii mai restrânse în rest. Pe spații mici vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină.

La Bucureşti, marţi, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Miercuri, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în sud și răcoroasă în restul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după orele amiezii în zonele montane, precum și în regiunile sud-vestice și sudice, iar noaptea în jumătatea de sud-est a țării, unde vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Local în sud-est și la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 18 grade.

Şi la Bucureşti, miercuri, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiază și noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
De ce NU cresc toate pensiile. Olguța Vasilescu tună și fulgeră: Au aruncat legea la coș
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
Fenomenul șocant care șterge trei orașe de pe HARTA României
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Anunțul făcut de MAI. Se întâmplă din 9 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
A murit Salim Hoss, fost prim-ministru al Libanului, la 94 de ani
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...