CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meci crucial în Champions League pentru campioana României

CFR CLUJ - ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. CFR Cluj dispută în această seară returul cu Astana din turul I al preliminariilor Champions League. Campioana României a pierdut în tur cu 0-1, dar speră să întoarcă soarta calificării în această seară. Partida va fi liveTEXT pe RomaniaTV.net și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.
Filip Stan
17 iul. 2019, 14:02
CFR CLUJ - ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meci crucial în Champions League pentru campioana României

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. CFR Cluj are meci greu cu Astana în această seară, în preliminariile Ligii Campionilor. Învinşi la limită în tur, jucătorii lui Dan Petrescu trebuie să întoarcă soarta dublei manşe în direct la Digi Sport 1. Astana a venit la Cluj cu două zile înaintea partidei, iar fostul dinamovist Dorin Rotariu e anunţat titular.

Click aici pentru a vedea CFR Cluj – Astana

Componenţa formaţiilor:

CFR CLUJ: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora  – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Rondon, Omrani. Antrenor: Petrescu.

ASTANA: Eric – Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov –  Logvinenko – Tomasov, Sigurjonsson, Murtazayev, Maevskiy – Rotariu. Antrenor: Grigorciuk.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

CFR Cluj are un singur gol marcat în trei partide oficiale şi trebuie să se trezească urgent. În caz contrar, riscă să părăsească Liga Campionilor din primul tur de calificare – Astana porneşte cu prima şansă după 1-0 pe teren propriu.

„Noi trebuie să ne propunem lucruri măreţe, să ne calificăm”, a spus Ovidiu Hoban.

Anul trecut, Malmo a blocat-o pe CFR Cluj în Liga Campionilor, iar apoi a venit eliminarea surpriză din Europa League, în faţa luxemburghezilor de la Dudelange, din faza play-off-ului.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. ECHIPELE PROBABILE

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Mureșan, Camora – Deac, Djokovic, Sylla, Culio – Rondon, Omrani.

Astana: Eric – Beysebekov, Simunovic, Postnikov, Rukavina – Murtazayev, Sigurjonsson, Logvinenko, Maevski, Tomasov – Rotariu.

Arbitri: Alexander Harkam – Andreas Witschnigg şi Andreas Staudinger.

CFR Cluj o va întâlni pe Astana miercuri, de la ora 21:00, în manșa secundă a primului tur preliminar din Liga Campionilor. În tur, kazahii s-au impus cu 1-0. 

După victoria de la Nur-Sultan, kazahii s-au odihnit în week-end. Federația a ajutat-o pe Astana, programând în avans meciul cu Atyrau, care trebuia să se dispute la sfârșitul săptămânii trecute.

Clujenii au un start dezastruos de sezon. După ce au pierdut Supercupa, 0-1 cu Viitorul, elevii lui Dan Petrescu au eșuat în Kazahstan, 0-1 cu Astana, și tremură pentru calificarea în turul doi din preliminariile Ligii. Campioana n-a putut obține prima victorie nici la a treia încercare, debutând în campionat cu o remiză, 1-1 cu Poli Iași.

Jocul „feroviarilor” a arătat ceva mai bine, semn că Dan Petrescu a început să rezolve deja din probleme. Pariorii pot profita de o revenire a clujenilor, un bookmaker important oferind cota 60 pentru victoria cu Astana 

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Dan Petrescu: ” Băieții trebuie să se autodepășească pentru a elimina Astana”

Antrenorul campioanei CFR Cluj a făcut strategia pentru meciul retur din Liga Campionilor, programat diseară, în Gruia.

CFR Cluj este obligată să întoarcă rezultatul din tur, 0-1, cu Astana, pentru a-și continua drumul în cea mai tare competiție intercluburi de pe continent.

Antrenorul Dan Petrescu știe cum pot băieții lui să-și surprindă adversarii, considerați de el cei mai puternici cu care s-a duelat până acum de când a venit la Cluj.

” Toți jucătorii mei vor să întoarcă rezultatul. Ei știu că trebuie să facă cel mai bun meci din cariera lor, să se autodepășeacă. În tur au alergat 117km, cei de la Astana 119, deci trebuie să alergăm peste 120 km dacă vrem să avem șanse. Astana este cel mai greu adversar dintr-un meci oficial de când sunt la CFR, cu tot respectul pentru echipele pe care le-am întâlnit pănă acum, dar nici una nu se compară cu Astana. Ei nu au probleme de lot, au jucat 20 de meciuri oficiale, plus că au 16 jucători internaționali și experință de 5 ani în grupele Ligii Campionilor și Ligii Europa” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  Îi simte lipsa lui Țucudean

Tehnicianul campioanei este sigur că altfel ar fi stat lucrurile pentru echipa sa dacă în acest start de sezon îl avea la dispoziție și pe principalul marcator, George Țucudean, atacant care are în continuare probleme medicale.

„Cel mai bun jucător al nostru este accidentat. Dacă Țucudean era apt, acum aveam un trofeu în brațe (n.r. Supercupa României), cel puțin un egal în deplasare cu Astana și câștigam la Iași, în Liga 1. Nu-i ușor să găsești un golgheter precum Țucudean” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. „Astana joacă diferit în Europa și în campionatul intern”

Antrenorul formației din Gruia a recunoscut și faptul că i-a urmărit pe cei de la Astana în special în jocurile din Europa, considerând că ceea ce formația la care evoluează Dorin Rotariu arată în campionatul intern nu este relevant.

„Nu am văzut meciurile lor din campionat pentru că joacă altfel în campionat decât o fac în cupele europene, mult mai slab. E clar că nu suntem noi favoriți după meciul din tur. Jucăm acasă și trebuie să încercăm să întoarcem rezultatul” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. A făcut pe translatorul la conferința de presă

Perioada petrecută în Rusia l-a făcut pe Dan Petrescu să-și îmbogățească „palmaresul” la nivel de cunoștințe lingvistice. Iar asta a demonstrat-o la conferința de presă de dinaintea meciului cu Astana.

Nemulțumit de modul în care translatorul transmitea întrebările care i se adresau în limba rusă, Petrescu a intervenit și a explicat că înțelege foarte bine rusa și l-a corectat chiar pe cel care traducea.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Biletele se vând și astăzi

Partida care îi poate duce pe clujeni cu un pas mai aproape de grupele Ligii Campionilor se joacă diseară în Gruia, de la ora 21.00. Ardelenii au pus în vânzare tichetele pentru confruntarea cu Astana la casele de bilete ale Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, dar și la Sala Polivalentă din Cluj.  

Prețul biletelor:

PELUZA 1 – SECTOR 25 – DESTINAT GALERIEI CFR Cluj – 10 LEI

TRIBUNA 2 – 20 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

VIP B – 60 LEI

VIP A – 80 LEI

 

Oficialii campioanei le oferă fanilor și facilități care de care mai interesante. Astfel, elevii beneficiază de intrare gratuită pe baza carnetului de elev la tribuna a doua, copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte, iar abonații echipei pentru sezonul 2019/2020 nu plătesc intrare la această partidă, pe baza cardului de abonat.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Arbitru cu origini româneşti

Arbitrul de rezervă al partidei CFR Cluj – Astana, din manşa secundă a primului tur preliminar din Liga Campionilor, va fi de origine română.

Christian-Petru Ciochirca este născut la Bucureşti, însă stabilit în Austria, ţară pe care o şi reprezintă.

Ciochirca s-a născut pe 20 iunie 1989, cu doar câteva luni înaintea Revoluției din decembrie ’89, care a dus la căderea regimului comunist condus de către Nicolae Ceaușescu. Apoi, Christian-Petru a luat drumul Germaniei, alături de părinții săi, precum multe alte familii din România.

Arbitrul austriac de origine română a devenit arbitru şi este considerat unul cu reale calități. În octombrie 2017, Christian-Petru Ciochirca a devenit cel mai tânăr arbitru din prima ligă austriacă, la 28 de ani.

Nu este prima oară când Christian-Petru Ciochirca este al patrulea arbitru al unei partide în care una dintre echipe provine din ţara în care s-a născut. Pe 31 mai 2018 a îndeplinit acelaşi rol la meciul amical România – Chile (3-2), disputat la Graz.

Ciochirca a arbitrat 15 meciuri în Bundesliga austriacă, dintre care zece în sezonul trecut, 68 de partide în liga secundă şi 15 jocuri în Cupa Austriei.

CFR CLUJ – ASTANA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Clujenii, favoriţi la pariuri

CFR Cluj este favorită la casele de pariuri să câștige confruntarea de pe teren propriu cu Astana. Ardelenii au primit cota 1,75 pentru victorie din partea bookmakerilor, în timp ce rivalii au primit 6,00, iar o remiză a fost cotată cu 3,75. În schimb, Astana este favorită să se califice în timp regulamentar (cotă 1,80). Pentru același tip de pariu, CFR Cluj are 3,10.

Casele de pariuri au luat în considerare și prelungirile. CFR are 13,50 cotă pentru o calificare în prelungiri și 19,00 pentru calificare la penalty-uri. Pentru aceleași tipuri de pariuri, Astana a primit 16,75, respectiv 19,00

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 5 august 2024. Balanța își schimbă destinul, veste tristă pentru Scorpion
Capital.ro
A murit cea mai iubită și frumoasă actriță. A fost o femeie uimitoare
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vești neașteptate de la ANM. Schimbare majoră a vremii în zilele următoare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacurile Ucrainei asupra țintelor din Crimeea surprinse în imagini spectaculoase
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?