HOROSCOP CASANDRA 22-28 IULIE. Haos în casă, relaţia „se renovează”, iar costurile sunt enorme. Previziunile săptămânii

HOROSCOP CASANDRA 22-28 IULIE. Citiţi, pe RomaniaTV.net, ce aduce sfârşitul de lună pentru fiecare zodie.
Filip Stan
18 iul. 2019, 07:42
HOROSCOP CASANDRA 22-28 IULIE. Haos în casă, relaţia

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va confruntati cu haosul de la domiciliu. Toate acestea se intampla din cauza lucrarilor de renovare, a proiectelor incepute si nefinalizate sau a unei vizite neasteptate.

TAUR 21.04-21.05: Calatorii scurte, comisioane, scris, citit si conversatii cu toata lumea, cam asta va preocupa saptamana aceasta. Veti castiga destui bani, dar si cheltuiti peste masura. Este vremea potrivita pentru a obtine un imprumut substantial.

GEMENI 22.05-21.06: Mercur este retrograd in Casa comunicatiilor, a calatoriilor si a transportului, asa ca trebuie sa va asteptati la intarzieri, probleme cu masina, autobuzul sau cu calculatorul personal. Este insa un moment bun pentru a medita. Va va ajuta sa va pastrati mintea clara.

RAC 22.06-21.07: Achizitiile financiare vor fi amanate fara motiv. Acesta nu este un moment bun pentru a initia probleme financiare. Vestea buna este ca ati putea gasi ceva ce ati pierdut. Cineva este posibil sa va inapoieze o datorie consistenta.

LEU 22.07-22.08: Energia dumneavoastra este acum relativ scazuta, asa ca veti dori sa ramaneti in aceste zile intr-un con de umbra. Se poate ca niste vechi prieteni sa se intoarca in lumea dumneavoastra. Fiti inteligenti, cea mai buna razbunare este sa traiti bine.

FECIOARA 23.08-22.09: Se anunta zile incarcate, cand aproape uitati de dumneavoastra. Sunteti ocupati la maximum cu tot felul de datorii fata de familie si va ocupati de mici reparatii pe langa casa. In rest, faceti cercetari si va explorati trecutul. Poate gasiti ceva interesant…

BALANTA 23.09-22.10: Ambitia va este starnita si asta va face mai independenti ca de obicei. Se prefigureaza o calatorie distractiva, mai ales ca dumneavostra stiti sa apreciati locurile frumoase.

SCORPION 23.10-21.11: In acest moment va doriti sa va perfectionati educatia, sa calatoriti pentru a descoperi noi modalitati de a va extinde aria cunoasterii. Aceasta a fost o luna norocoasa pentru dumneavostra. V-ati facut socotelile?!

SAGETATOR 22.11-21.12: Verificati-va itinerariul, deoarece sunt posibile intarzieri sau anulari de planuri de calatorie. Relatiile cu prietenii sau cu partenerii de afaceri sunt insa calde si asta va mai insenineaza. In rest, veti face fata disputelor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Continua sa fie o perioada in care aveti nevoie de mai mult somn. La locul de munca situatia este bine consolidata si relatiile sunt calde. Puteti accelera cateva afaceri mai vechi insa trebuie sa verificati sa nu scape greseli.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta saptamana veti lucra din greu. Productivitatea va fi pe masura eforturilor depuse. Doriti sa va organizati mai bine si sa va gestionati viata mai eficient. Mercur retrograd va va aduce vechi prieteni inapoi in lumea dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Va veti bucura de o relatie romantica, de activitati distractive cu cei mici, de evenimente sportive sau de spectacole. Beneficiati de libertatea de a va exprima si de a va face propria impresie despre relatiile cu ceilalti.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Mai trecem la ora de iarnă în 2024? Ce s-a decis la nivelul UE în legătură cu schimbarea orei
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Stagiul militar obligatoriu pentru femei
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Adevărul despre steaua de pe Walk of Fame al lui Vali Vijelie. Câți bani a plătit de fapt cântărețul pentru distincție
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
CS Rapid Bucureşti debutează victorios în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...