Fiica lui Whitney Houston s-a logodit

Bobbi Kristina, în vârstă de 19 ani - singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu fostul ei soţ Bobby Brown - a anunţat că s-a logodit cu Nick Gordon, de 22 de ani, care, după ce a fost crescut în casa mamei ei, ca un frate, timp de 10 ani, i-a devenit iubit.
Romania TV
11 oct. 2012, 16:02
Fiica lui Whitney Houston s-a logodit

Bobbi Kristina a fost cerută de soţie, în luna august, de Nick Gordon, care i-a oferit un inel de logodnă cu un safir impresionant, înconjurat de diamante, însă zvonurile cu privire la intenţiile lor de a se căsători au fost negate până acum. Joi, însă, tânăra a renunţat să spună că inelul este „doar un cadou” şi a afimat că ea şi Nick s-au logodit,  informează BBC.

Informaţia a fost confirmată şi de echipa reality show-lui „The Houstons: On Our Own”, a cărui protagonistă va fi Bobbi Kristina.

Potrivit E!Online, fiica lui Whitney Houston şi-a şocat familia atunci când a anunţat, printr-un filmuleţ de promovare a emisiunii, că are planuri de căsătorie cu Nick. Într-un alt film de prezentare a producţiei de televiziune, membrii familiei Houston s-au declarat îngrijoraţi cu privire la relaţia dintre Bobbi Kristina şi Nick Gordon.

Programat să aibă premiera pe 24 octombrie, reality show-ul urmăreşte evoluţia „clanului” Houston, în care au fost incluşi Pat – managerul şi cumnata lui Whitney -, fiica lui Pat, Rayah, fratele cântăreţei, Gary, Bobbi Kristina şi Cissy Houston, mama lui Whitney şi câştigătoare a unui premiu Grammy.

Bobbi Kristina, în vârstă de 19 ani, este singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu fostul ei soţ Bobby Brown şi a fost spitalizată deja de două ori din cauza unor crize de anxietate, după ce mama ei a fost descoperită decedată în camera ei de hotel, în Beverly Hills, în luna februarie. De atunci, ea a locuit cu Gary şi Pat Houston, fratele mamei sale şi soţia acestuia, dar s-a mutat la începutul lunii septembrie într-un apartament, cu Nick Grodon.

Nick Gordon este un tânăr în vârstă de 22 de ani pe care Whitney Houston l-a invitat să locuiască alături de ea şi de fiica ei, Bobbi Kristina, în casa lor din Atlanta, în urmă cu peste 10 ani, şi pe care l-a tratat de atunci ca pe fiul ei. Celebra cântăreaţă l-a invitat pe Nick Gordon să locuiască în casa ei, după ce a aflat că mama băiatului nu mai putea să îl crească. Artista l-a considerat drept fiul ei adoptiv, chiar dacă nu îl adoptase oficial, şi l-a tratat ca pe un membru cu drepturi depline în familia ei.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul care te ferește de demență. Nu e scump și are numeroase beneficii
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Top recompense pentru aurul olimpic: Hong Kong pe primul loc, urmat de Israel și Serbia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!