Viitorul Constanţa a fost eliminată din Liga Europa. Trupa lui Hagi a câştigat returul cu Gent la diferenţă minimă

Viitorul Constanţa a câştigat cu scorul de 2-1 returul cu Gent, din turul doi preliminar al Ligii Europa, însă părăseşte competiţia, la general scorul fiind 7-5 pentru belgieni.
Filip Stan
01 aug. 2019, 10:02
Viitorul Constanţa a fost eliminată din Liga Europa. Trupa lui Hagi a câştigat returul cu Gent la diferenţă minimă

VIITORUL GENT 2-1. Ambele goluri ale echipei lui Gheorghe Hagi au fost reuşite de Gabriel Iancu, din penalty, în minutele 47 şi 61. Oaspeţii au condus în urma golului lui Roman Iaremciuk din minutul 38. Viitorul a început ofensiv, dar mult timp nu a avut ocazii adevărate. Un moment notabil a fost şutul peste poartă al lui Achim din minutul 20. Ngadeu, fostul fundaş al lui FC Botoşani, a intervenit în faţa lui Ganea, în min. 29.

Oaspeţii s-au mulţumit să se apere şi s-au apropiat rar de buturile apărate de Cabuz, preferat în acest meci lui Tordai.

Gent a deschis scorul la primul său şut pe poartă, în min. 38, prin ucraineanul Iaremciuk, după o acţiune prelungită, la care este posibil ca Ţîru să fi fost faultat de un adversar. Iaremciuk a punctat de două ori în partida tur.

Viitorul a început tare actul secund şi a obţinut un penalty prin Iancu. Acelaşi jucător a transformat cu precizie, în min. 47.

Un timp, echipa lui Gheorghe Hagi a dominat fără să mai fie foarte periculoasă, dar a obţinut un nou penalty, în urma unui henţ, şi tot Iancu a transformat (61).

Imediat, Gent a creat pericol prin Iaremciuk.

Formaţia antrenată de Jess Thorup a încercat să oprească elanul gazdelor. Viitorul a avut momente în care a presat puternic, încurajată de public. Cel mai aproape de gol a fost Calcan, care întârziat să şuteze şi nu a reuşit să-l învingă pe portarul Kaminski (80).

Prima ocazia clară a lui Gent în repriza a doua a aparţinut lui Bezus (78). Patru minute mai târziu, Cabuz s-a remarcat în faţa lui Iaremciuk.

Viitorul nu l-a avut în lot pe Denis Drăguş, ce ar urma să se transfere la altă grupare belgiană, Standard Liege.

În sezonul 2016-’17 al Europa League, Viitorul o întâlnea pe Gent, care se impunea cu 5-0 acasă şi făcea 0-0 la Ovidiu.

Gent va juca în turul 3 preliminar cu câştigătoarea dublei manşe dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria). Primul meci va fi în deplasare, pe 8 august.


Min. 61 GOOOL Viitorul, tot din penalty! Gabi Iancu reuşeşte „dubla”. Arbitrul arătase punctul cu var după un henţ în careu. Viitorul-Gent 2-1!

Min. 47 GOOOL Viitorul, dintr-un penalty comis de Ngadeu, fostul jucător al Botoşaniului. Gabi Iancu a fost cel care a marcat, Viitorul – Gent 1-1.

Min. 38 Yaremchuk deschide scorul, cumva contrar cursului jocului, Viitorul dominând până acum partida. Belgienii au 1-0, iar Viitorul rămâne cu şanse minime de calificare.

Min. 16 Jucătorii de la Viitorul au trimis balonul în poartă, dar Vlad Achim se afla în ofsaid. Arbitrul a anulat reuşita.

VIITORUL GENT LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR. Echipele de start la meciul VIITORUL – GENT

VIITORUL: Căbuz- Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Achim, Artean, Houri – Măţan – Iancu, Ganea. Rezerve: Tordai – R. Boboc, St. Filip, Eric, A. Ciobanu, Dulca, Calcan. Antrenor: Gică Hagi.

GENT: Kaminski – Lustig, Ngadeu, Plastun, Asare – Dejaegere, Owusu, Davod, Odidja – Kubo, Yaremchuk. Rezerve: Coosemans – Bezus, Castro-Montes, Mohammadi, Sylla, Verstraete, Derijck. Antrenor: Jess Thorup.

VIITORUL GENT LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR. Învingătoarea dintre VIITORUL şi GENT va evolua în turul al treilea preliminar din Europa League cu câştigătoarea „dublei” dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria). VIITORUL GENT, meci contând pentru manşa a doua din turul al doilea preliminar al Europa League, se joacă, joi, de la ora 18:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR.

VIITORUL GENT LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR. „Sperăm să marcăm multe goluri. Trebuie să atacăm, să facem imposibilul. Dacă nu credeam în calificare, nu eram aici. Încrederea vine din jocul ofensiv din repriza a doua de la Gent. Suntem printre puținele echipe care a reușit să înscrie de trei ori acolo. Dacă vrem să avem șanse, avem nevoie de cel puțin patru goluri și să încercăm să nu primim. Însă trebuie să avem răbdare, pentru că pe parcursul unui meci se pot întâmpla multe”, a spus Gică Hagi înainte de VIITORUL – GENT.

VIITORUL GENT LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR. „Chiar dacă s-a jucat la 40 de grade, am făcut cea mai bună repriză de când sunt eu la echipă, mai ales în ofensivă. Singurul lucru negativ sunt golurile primite după pauză, dar sunt mulțumit cu avantajul de trei goluri. Nu ne va fi ușor însă, pentru că Viitorul are jucători tineri și foarte rapizi, periculoși dacă le dai timp și spațiu. Nu știu dacă ar fi un miracol dacă ar întoarce rezultatul pentru că este o echipă bună. Sunt mulți jucători veniți de la Academie, care probabil vor juca la echipe importante peste câțiva ani, este o poveste frumoasă ce se întâmplă la Constanța”, a declarat Jess Thorup, antrenorul belgienilor. VIITORUL GENT, meci contând pentru manşa a doua din turul al doilea preliminar al Europa League, se joacă, joi, de la ora 18:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR.

VIITORUL GENT LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR. Echipele probabile la meciul VIITORUL – GENT

VIITORUL: Căbuz – R. Boboc, Țâru, Ghiță, De Nooijer – Achim,  Artean, Houri – Mățan – Iancu, Ganea. Antrenor: Gh. Hagi.

GENT: Kaminski – Lustig, Plastun, Rosted, Asare – Dejaegere, Owusu, David, Odjidja – Kubo, Iaremciuk. Antrenor: J. Thorup.

VIITORUL GENT LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR. VIITORUL GENT, meci contând pentru manşa a doua din turul al doilea preliminar al Europa League, se joacă, joi, de la ora 18:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE TVR. În tur, GENT a trecut de VIITORUL cu 6-3. TVR transmite, joi, de la ora 18:00, VIITORUL GENT LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul din România care a interzis centralele termice pentru apartamentele noi. Singurele locuințe exceptate în care le mai poți instala
Capital.ro
S-a dat ORDIN de la UE. Devine obligatoriu în România din August. Anunț pentru cei cu telefoane mobile
Playtech.ro
Se verifică OBLIGATORIU buletinele de identitate. Legea este oficială acum în România și...
DailyBusiness
România vizează aderarea la OCDE în 2026. Secretarul general al Guvernului: „Este cel mai important obiectiv de țară”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
E colț de Paradis în România. Turiștii au interzis total
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Iulia Vântur, amanta lui Bogdan Vlădău?! Gina Chirilă a spus TOT 😲 'Am zis să fiu total sinceră'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cum s-a produs accidentul de la Târgu Lăpuș. Rareș și Bogdan, cei doi polițiști decedați, nu au avut vreo șansă în urma impactului devastator
Capital.ro
Rămâi fără permis pentru 90 de zile. Amendă de 1.500 de lei. Interzis înainte de a te urca la volan
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Moment emoționant la Jocurile Olimpice: Tamires Morena de Araujo își ajută adversara accidentată
MediaFlux
AMENZI de 800 de lei! PERSOANELE FIZICE riscă CONTROALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?