HOROSCOP CASSANDRA. Mici neînţelegeri în weekend, câştiguri financiare la începutul săptămânii

HOROSCOP CASSANDRA. RomaniaTV.net vă prezintă previziuniel astrale pentru săptămâna viitoare. 
Romania TV
01 aug. 2019, 13:24
HOROSCOP CASSANDRA. Mici neînţelegeri în weekend, câştiguri financiare la începutul săptămânii

BERBEC 21.03-20.04: La inceputul saptamânii apare o surpriza placuta legata de casa, familie sau ceva referitor la o afacere imobiliara. Se poate ca o cunostinta mai veche sa se intoarca in viata dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Va fi o saptamâna plina de surprize, intâlniri placute si schimbari in bine. Câteva rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme va fac o vizita. In weekend, va veti razvrati din cauza unei mici neintelegeri care se calmeaza rapid.

GEMENI 22.05-21.06: Chiar de la inceputul saptamânii veti obtine bani sau o crestere salariala. S-ar putea chiar sa va cumparati ceva foarte modern, cu care sa va mândriti. Poate fi vorba de o masina sau o bijuterie scumpa.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile ceva va va surprinde placut si va va incânta. S-ar putea sa va faceti noi prieteni sau sa participati la o petrecere. Fiti prevazatori pâna la sfârsitul saptamânii, mai ales cu banii si cu semnarea unor acte importante.

LEU 22.07-22.08: Acum este momentul perfect pentru finalizarea unor proiecte mai vechi. Dispuneti de energie suficienta, necesara pentru a duce la bun sfârsit tot ce v-ati propus. In weekend ati putea descoperi unele mici neintelegeri cu un parinte. Fiti rabdatori!

FECIOARA 23.08-22.09: La inceputul saptamânii va veti indragosti, iar jumatatea dumneavoastra vi se va parea incântatoare. Evitati confruntarile din weekend, deoarece, oricât ati incerca, nu exista niciun avantaj pentru dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Sefii sau unul dintre parinti va fac o surpriza placuta si s-ar putea sa primiti o recompensa sau sa fiti laudati. Se va intâmpla ceva ce va sporeste reputatia in ochii celorlalti. Exista insa un mic conflict cu un prieten. Fiti precauti!

SCORPION 23.10-21.11: Se iveste o sansa neasteptata de a calatori sau de a beneficia de o forma de a va spori educatia. Va napadesc câteva amintiri legate de fiinta draga si deveniti bruc nostalgici. La sfârsitul saptamânii va trebui sa rezistati nevoii de a va razvrati.

SAGETATOR 22.11-21.12: Calatorii zodiacului se pot confrunta cu tot felul de intârzieri, confuzii, orare si itinerarii incurcate. Verificati temeinic totul! In weekend, un cadou surpriza, o binefacere sau o favoare vor veni in calea dumneavoastra. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Relatiile cu prietenii vechi si cu partenerii pot fi surprinzatoare. Pot aparea litigii privind o mostenire, o proprietate comuna sau ceva legat de asigurari. Fiti atenti, uneori primul care vorbeste, acela pierde.

VARSATOR 20.01-18.02: Câteva vesti bune le primiti de la locul de munca. Ati putea obtine o crestere a veniturilor sau o avansare. Legati o noua relatie cu un coleg sau un nou colaborator, alaturi de care veti incheia multe proiecte importante.

PESTI 19.02-20.03: Este momentul perfect pentru a avansa la locul de munca. O invitatie neasteptata va va incânta si s-ar putea lega o relatie romantica. La sfârsitul saptamânii va veti ocupa cu tot felul de activitati recreative.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Amendă de până la 5.000 de lei. Interzis pentru cei care stau la bloc. Proprietarii nu au voie
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Zani pariază totul pe o carte. Cum vrea să se îmbogățească
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
A murit unul din marii actori. Drum lin, maestre! A fost o legendă a scenei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Descoperă insulele liniștite ale Greciei, recomandate de The Guardian
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?